Vidka, takole je, Jaz sem ob tvojem branju nekako dobila občutek, da bi on rad videl, kam je ona prišla, ker če je bil res tako zelo zaljubljen, pa ga je ona odpikala, potem je ona nekako njegova boleča točka in bi morda rad iz njenega življenja, ki ga lahko vidi na fb, izvedel, kam je njo življenje pripeljalo. Predvsem za moškega je težko, če ga ženska kar tako odpika. Vsi nosimo s seboj neke bremene preteklosti, če jih ne razrešimo do biti. In verjamem, da če se je zgodba tako končala, da ga potem zanima, kaj za vraga je on narobe naredil oz kaj se je potem dogajalo. Mogoče išče zaključek.
Se strinjam z Opal, ravnodušen ravno nisi, ker če si s človekom toliko in toliko časa, ti ni vseeno, kaj se z njim dogaja, mu privoščiš srečo. Jaz imam bivšega, ki sem ga nahrulila ko majmuna, da naj naredi korak z eno bejbo, pa je potem končno to naredil in sta sedaj srečna skupaj. Pa je njegova punca tko bila malo ljubosumna, ker se je on še vedno z menoj slišal, pa ji je razložil celotno zadevo, da sem ga jaz spodbujala, da naredi korak, da zelo podpiram vezo, da sem srečna zanj in da imam tudi jaz srečno vezo, pa je potem bilo vse ok.
Vse prevečkrat se obremenjujemo, ali smo dovolj dobri za partnerja in nas vsaka malenkost vrže iz tira. Dokler nismo prepričani sami vase, potem nas bo vsaka taka malenskost in prošnja za prijateljstvo na fb zmotila. Kruta resnica. Pri sebi razčisti, da si dovolj dobra za partnerja, pa ti take zadeve ne bodo prišle več do živega.