NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pismu spet me je vrglo danes. Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Quote from: Pika on September 07, 2014, 10:03:38 AMPismu spet me je vrglo danes. Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Polna luna na površje vleče ....Pika, sej bo bolje, kmalu.
Mhm, postopoma je bolje takšne zadeve spuščat. Se potem nebodo tako intenzivno vračale.Boš lažje zadihala in zrla naprej, v novost, ki prihaja ... Sorry, sem mogla mal v ciganke pošpegat
Zdaj si me sprovocirala, da ti pošljem ZS.
Quote from: Pika on September 07, 2014, 01:53:35 PMZdaj si me sprovocirala, da ti pošljem ZS. Že box praznim .
Še konflikt z mojim najstnikom Pa saj se mi bo zrolalo. Sploh ne vem več kako naj se mulca lotim
Quote from: Tejka on September 07, 2014, 09:22:21 PMŠe konflikt z mojim najstnikom Pa saj se mi bo zrolalo. Sploh ne vem več kako naj se mulca lotim Ajej ne pravijo zanalašč da so ta leta najhujša. Glej na to z druge strani ko bom jaz jamrala o tem, boš ti že konec Da te malo razvedrim
Pa nekaj sem se prehladila pomoje, se me hoče nekaj lotevat. Itak, imunski sistem malo oslabljen, pa se takoj pozna.