Author Topic: Olajšaj se malo. Peti del  (Read 118702 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Peti del
« Reply #705 on: September 17, 2014, 03:19:09 PM »
Ja, zdele je res ogromno viroz in vsega.
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #706 on: September 17, 2014, 03:43:46 PM »
Res je.

Razkužujte se in pazite nase!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #707 on: September 17, 2014, 04:47:57 PM »
Jane, hvala bogu da je v redu.
A ne bi ti vas dala v plašč zlatobele svetlobe imunosti na zunanje vplive. Pa mal poropotej s kakšno ropotuljo po stanovanju, se mi zdi, da tud tam ni vse čisto.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #708 on: September 17, 2014, 06:22:15 PM »
Če ima kdo izkušnje s tem...
Je bolečina okoli srca normalna, da se vleče toliko časa?
Meni jo je povzročila pač tista izguba, ampak traja že tri mesece in pol. Vmes je bil mir krajši čas in sem mislila, da je minilo.

Npr. zadnjič sem videla kratek video s šokantno vsebino. V momentu, ko se je zgodil nek kritični trenutek in sem doživela (za moje pojme blažji) šok (kot ob gledanju filma pač), me je v prsih zabolelo kot tisti moment, ko sem takrat odposlala poslovilni mail in me je bolelo nekaj ur.
Dovolj je že, da zaslišim malo bolj melanholično glasbo, se bolečina takoj poveča.
In tudi vsakič, ko vidim ali pomislim na kaj žalostnega, me fizično zaboli.

Je to normalno?

Mislim, da bom šla k zdravniku, ker meni se to ne zdi normalno. Mogoče sem si s stresom res poškodovala kaj.
Ker še v življenju nisem imela česa takega in nikoli nisem imela težav s srcem.
« Last Edit: September 17, 2014, 06:24:02 PM by Pika »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #709 on: September 17, 2014, 07:47:10 PM »
Kolapsirala pri dr... Se sprašujem, če je bila tole prava odločitev :-X Boli res noro, pa nisem neka cmera  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #710 on: September 17, 2014, 08:08:41 PM »
Mogoče se mora organizem navadit.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #711 on: September 17, 2014, 08:33:01 PM »
Ehm, če ni preveč osebno ... O čem to govorimo?
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #712 on: September 17, 2014, 09:30:14 PM »
Zaradi ginekoloških težav mi je zdravnica predlagala Mireno. Sem odlašala, danes pa se vdala in šla zadevo vstavit. Od bolečine kolapsirala (če bi vedela da tako boli, niti slučajno ne bi šla, pa nisem nek jamruš), pritisk padel pod izmerljivo mejo, dobila infuzijo in ušla delat, ko je pritisk narasel na zavidljivih 40/70. Bolečina vztraja, jaz pa razmišljam če ga s to terapijo nisem fejst "posračkala"  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #713 on: September 17, 2014, 09:52:37 PM »
Omg, ja kaj so ti pa delal?  :o :o :o
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #714 on: September 17, 2014, 10:27:29 PM »
A ne bi ti vas dala v plašč zlatobele svetlobe imunosti na zunanje vplive. Pa mal poropotej s kakšno ropotuljo po stanovanju, se mi zdi, da tud tam ni vse čisto.

Tea jaz zadnje leto samo še to delam, nonstop neke ščite okrog nas dajem, stanovanje pa ni čisto v bistvu mal sumim na ene čirule čarule, ker sva našla pod predpražnikom nama je nekdo nastavil ene take čudne scene.
Se trudim, sam očitno sem sedaj preutrujena, da se lahko dobro borim s temi vplivi.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #715 on: September 17, 2014, 10:29:19 PM »
Kolapsirala pri dr... Se sprašujem, če je bila tole prava odločitev :-X Boli res noro, pa nisem neka cmera  :-X

uf šit :( glih zato se jaz temu izogibam, ker sem slišala že od parih podobno, ma te nisem hotla strašit. Zdej glej čez par dni bi se moralo počasi umirit, če ne bo kul, pa ne vem, ven dej.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #716 on: September 17, 2014, 10:31:06 PM »

Tea jaz zadnje leto samo še to delam, nonstop neke ščite okrog nas dajem, stanovanje pa ni čisto v bistvu mal sumim na ene čirule čarule, ker sva našla pod predpražnikom nama je nekdo nastavil ene take čudne scene.
Se trudim, samočitno sem sedaj preutrujena, da se lahko dobro borim s temi vplivi.

????  :o :-\ :embarrassed: sploh ne zastopim????

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #717 on: September 17, 2014, 10:40:40 PM »

Se trudim, samočitno sem sedaj preutrujena, da se lahko dobro borim s temi vplivi.

??? ?  :o :-\ :embarrassed: sploh ne zastopim? ???

Zadnje čase smo skoz bolani, se vleče že eno leto ( sicer mi saturn hodi po šesti, pa opozicije na luno, mož ima pa kvadrat z luno), v bistvo karmično je to prekletstvo...tud vem vsaj od ene osebe od katere prihaja. Ko mi clo rata, da se dobro zaščitim, potem ponoči sanjam to osebo in čutim njeno delovanje. Si pol govorim v spanju dej zbud se, včasih rata pa pač zaščitim, včasih se pa enostavno ne morem zbudit. Zdej sicer po nasvetu naše Nene obračam ogledala in ta oseba ima čedalje večje težave tudi sama, ampak ne da se ona, sploh ker ima za sabo celo cerkev  :-\ :-\
Čutim pa da je odzadi še nekdo, za katerega ne vem kdo je. Ga ne prepoznam, na energetskem nivoju.

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #718 on: September 17, 2014, 11:08:37 PM »
Jane, vse dobro vam želim  :-* :-* :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #719 on: September 18, 2014, 08:13:13 AM »
Jane, jebemti.....