Tea, že bere se čudovito, kaj šele v živo; nadaljujta v vsem lepem, pa poročajta seveda. 
Še dodajam: kot da ne bi obstojali Kiron, pa kvadrati
, pa opozicije
.
Cvetka, saj dogaja
Najprej sva že na štartu iz najinega veza povozila sosedov muring, potem pa še svojega, še dobro, da večje škode ni bilo in ni bil potreben dvig barke.
Naslednje - prvič v življenju kaj takega. Karinka in Ljubo sta skočila v mesto po kruh, sama sem ostala na barki kuhat kosilo, sidrali pa smo v zalivu med Malim in Velikim Lošinjom, ker smo čakali na dvig mostu za prehod v Mali Lošinj. Ko smo želeli dvignit sidro, se je le to zataknilo v debelo verigo na dnu morja. Globine 10 m - ni mogoče potop brez kisika in tako je bila sama sreča za sidrno bojo in uspešno manevriranje, da smo to spravili ven in tik pred zdajci ujeli prehod. Dež pa je padal kot iz škafa.
Na Murterju sva čakala tramontano, uspešno prestala na sidru BP, zjutraj pa, ko sva dvignila sidro, sva potegnila veliko ribiško mrežo s parangali in sva sreča, ob vsem vetru, da nisva kaj dobila spodaj v propeler. No, vse se je srečno izšlo, do Drvenika, ko so se čehi na 15 metrskem katameranu hoteli sidrat kar na najino sidrno bojico in nama izvlekli sidro. Jaz sama na barki, drla sem se na vse pretege, deci s trebuhi, vsaj 10 jih je bilo pa so se režali kot pečeni mački. Dokler ni priplaval Ljubo iz obale in zaplaval proti njihovi barki zahtevajoč kapitana. "mačoti" so vžagli motor in dvignili sidro in jo ucvrli ...
Na FB imate film z delfinčki na Ljubotovem profilu.
trenutno sva v Komiži na Visu. Piha za znoret, valovi so tud, tako da naju kar malo premetava. Sva se pa vezala kar na bojo, ker si greva zdajle ogledat mestece.
No, toliko o Plutonih, Saturnih in ostalih. Še dobro, da je bog oceana milosten z nama.
Imejte se fajn. Jutri pa bo nekaj slik iz Modre špilje.
papa