Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 32. del  (Read 21678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 32. del
« Reply #120 on: August 11, 2014, 10:20:00 AM »
Dobro jutro, zajtrk za mano, jecmenova kava je pasala... zdaj pa pocasi proti Ljubljani na pregled.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #121 on: August 11, 2014, 10:21:24 AM »
O Maja, sve že dve  ;D
Tudi jaz mam nek čuden pritisk v glavi, pa nevem če to ni slučajno od te velike lune  :laugh:
Čuden občutek...kot da mi jo bo vsak čas razneslo, boli pa vendarle ne!
Lep dan...
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #122 on: August 11, 2014, 10:22:19 AM »
Dobro jutro, zajtrk za mano, jecmenova kava je pasala... zdaj pa pocasi proti Ljubljani na pregled.

Lepa ura  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #123 on: August 11, 2014, 10:22:56 AM »
...pa vso srečo Vidka!
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #124 on: August 11, 2014, 10:28:35 AM »
Dan. Sama v bajti. Mir. Malo v mojo utežarno, potem pa naprej ...

Maja, tebi se pa s tvojim RD novembra solarni horoskop začne v istem znamenju kot tvoj AC
To bo pa zelo pomembno leto in glede na to, da oba vladarja sonca čepita na Ac bo to zelo aktivno leto
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #125 on: August 11, 2014, 11:24:42 AM »
O, Tea, si me lepo presenetila s komentarjem, ki sem ga opazila šele sedaj. Jaz, buča ...  :D

Zelo aktivno leto bi se prav spodobilo po tem pasivnem letu. Saj v sebi vem, da imam zdaj počitek zaradi nekega razloga. V preteklosti je bilo preveč, preveč sem bila iztrošena in vsega naveličana. Preprosto je bil ta čas potreben, da se mi prečisti glava. Če je pred mano aktivno leto, je to še bolj smotrno.

Tudi napoved 9ZK (Vojko) mi napoveduje zelo uspešno leto 2015.  :o
Takole pravi:
"Pa pojdite še enkrat na začetek predvida. Vse, kar sem zapisal in še več bi lahko - le zato, da boste boljše preživeli prihodnje leto. Leto 2015. Res je v veliki meri odvisno od vašega ravnanja v preteklosti in v letošnjem letu, kakšno bo za vas leto 2015. Zagotovo pa bo to leto preobrata. Dol ali pa gor. Izbirate sedaj."

Začetek predvida, ki je omenjen v prejšnjem odstavku pa pravi:
"Lansko leto ste bili ‘plačani’ za vse vaše ustrezno delo v preteklih štirih, do petih letih. Plačilo je natančno ustrezno vašemu delu, ne glede na to, kaj in kako vi razmišljate o tem in ali se s tro trditvijo strinjate ali pač ne. Kajti najbž že veste, da delo ni le to, kar človek naredi z rokami, temveč tudi tisto, kar naredi s srcem, s svojim odnosom do sveta in predvsem do sebe. Svet je kot mogočen računalniški laboratorij, v katerem se uresničijo vse človekove sanje - in vsi njegovi strahovi. (Od malih do velikih). Po drugi plati niste človek, ki bi se rodil v uspeh, srečo in razsvetljenje, pa čeprav ste morda srečni in razsvetljeni. Kajti vaša rojstna energija ni tiste narave, ki bi to zlahka preživela, dokler ste mladi. "
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #126 on: August 11, 2014, 12:09:36 PM »
O, Tea, si me lepo presenetila s komentarjem, ki sem ga opazila šele sedaj. Jaz, buča ...  :D

Zelo aktivno leto bi se prav spodobilo po tem pasivnem letu. Saj v sebi vem, da imam zdaj počitek zaradi nekega razloga. V preteklosti je bilo preveč, preveč sem bila iztrošena in vsega naveličana. Preprosto je bil ta čas potreben, da se mi prečisti glava. Če je pred mano aktivno leto, je to še bolj smotrno.

Tudi napoved 9ZK (Vojko) mi napoveduje zelo uspešno leto 2015.  :o
Takole pravi:
"Pa pojdite še enkrat na začetek predvida. Vse, kar sem zapisal in še več bi lahko - le zato, da boste boljše preživeli prihodnje leto. Leto 2015. Res je v veliki meri odvisno od vašega ravnanja v preteklosti in v letošnjem letu, kakšno bo za vas leto 2015. Zagotovo pa bo to leto preobrata. Dol ali pa gor. Izbirate sedaj."

Začetek predvida, ki je omenjen v prejšnjem odstavku pa pravi:
"Lansko leto ste bili ‘plačani’ za vse vaše ustrezno delo v preteklih štirih, do petih letih. Plačilo je natančno ustrezno vašemu delu, ne glede na to, kaj in kako vi razmišljate o tem in ali se s tro trditvijo strinjate ali pač ne. Kajti najbž že veste, da delo ni le to, kar človek naredi z rokami, temveč tudi tisto, kar naredi s srcem, s svojim odnosom do sveta in predvsem do sebe. Svet je kot mogočen računalniški laboratorij, v katerem se uresničijo vse človekove sanje - in vsi njegovi strahovi. (Od malih do velikih). Po drugi plati niste človek, ki bi se rodil v uspeh, srečo in razsvetljenje, pa čeprav ste morda srečni in razsvetljeni. Kajti vaša rojstna energija ni tiste narave, ki bi to zlahka preživela, dokler ste mladi. "

Super Maja. Želim ti vse dobro in še več  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #127 on: August 11, 2014, 12:10:50 PM »
Hvala!  :-*
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #128 on: August 11, 2014, 02:49:49 PM »
No, nič čudnega, da zame piše:
2014:
Letos ste na najnižjem energijskem  položaju v devetih letih in, če hočete leto preživeti spodobno, je zdrav življenjski stil, ki ga živite mirno in disciplinirano - prava rešitev.
Vsako izkoriščanje telesa lahko povzroči, da se zataknete v življenju.

Se pa zato veselim leta 2015:
Prihodnje leto se vam življenje odpre in vam na pladnju ponudi vse možnosti. Res vse. Še predstavljati si ne morete, da lahko doživite tudi vse tisto, kar se zdi, da ne morete več, ker ste ‘prestari’ ali pa ker ste ‘takšni’ ali drugačni. Obdobje, ki se prične s prihodnjim letom je lahko uresničitev vaših najbolj fantastičnih in neverjetnih sanj. In ravno na te sanje se velja pripraviti letos.  To bo čas, ko boste poleteli. Tako se le pripravite tudi fizično. Torej poskrbite za zdrav življenjski slog, čisto hrano in dovolj časa imate, da postanete še bolj mladostni in vitalni. Začnite takoj.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #129 on: August 11, 2014, 02:53:52 PM »
Punce, kje ste našle te napovedi?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #130 on: August 11, 2014, 03:06:14 PM »
http://www.9zvezd.com/horoskopg.html

Mislim, da nas je vse več, ki bomo spremljali 9ZK.  ;)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #131 on: August 11, 2014, 03:14:57 PM »
Pa saj Vojkota spremljamo že več let. Samo dosegljiv ni bil zmeraj  :)
www.Astro-Star.net

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #132 on: August 11, 2014, 09:04:29 PM »
No, nič čudnega, da zame piše:
2014:
Letos ste na najnižjem energijskem  položaju v devetih letih in, če hočete leto preživeti spodobno, je zdrav življenjski stil, ki ga živite mirno in disciplinirano - prava rešitev.
Vsako izkoriščanje telesa lahko povzroči, da se zataknete v življenju.

Se pa zato veselim leta 2015:
Prihodnje leto se vam življenje odpre in vam na pladnju ponudi vse možnosti. Res vse. Še predstavljati si ne morete, da lahko doživite tudi vse tisto, kar se zdi, da ne morete več, ker ste ‘prestari’ ali pa ker ste ‘takšni’ ali drugačni. Obdobje, ki se prične s prihodnjim letom je lahko uresničitev vaših najbolj fantastičnih in neverjetnih sanj. In ravno na te sanje se velja pripraviti letos.  To bo čas, ko boste poleteli. Tako se le pripravite tudi fizično. Torej poskrbite za zdrav življenjski slog, čisto hrano in dovolj časa imate, da postanete še bolj mladostni in vitalni. Začnite takoj.

Ej Pika, a s ti Bela voda kot jaz? A vam vredu odpre stran? Meni ob strani malo odreže...

V bistvu, jz sem zdaj prvič odprla to napoved, ker res, enkrat je stran dosegljiva, potem zopet ni... Všeč mi je, da zgleda intuitivno delujem v skladu s to napovedjo, poudarek ravno na takšnih priporočilih.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #133 on: August 11, 2014, 09:27:01 PM »
Jaz sem tudi Bela voda, ja.  :)
Meni tudi strani ni delala čisto v redu. Sem parkrat šla nazaj, pa naprej, pa spet kliknila, na koncu se je poravnalo.

Pri meni se kar ujema. Vsaj glede letošnjega leta. Ni čudno, da sem scuzana kot uvela ziza.
Za naslednje leto pa lahko samo upam, da bo tako, kot je napisano. Da se mi povrne življenjska energija.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #134 on: August 11, 2014, 09:53:07 PM »
Jaz sem tudi Bela voda, ja.  :)
Meni tudi strani ni delala čisto v redu. Sem parkrat šla nazaj, pa naprej, pa spet kliknila, na koncu se je poravnalo.

Pri meni se kar ujema. Vsaj glede letošnjega leta. Ni čudno, da sem scuzana kot uvela ziza.
Za naslednje leto pa lahko samo upam, da bo tako, kot je napisano. Da se mi povrne življenjska energija.

Pa nauš menda do naslednjega leta čakala?  ;) Letos lepo delat na svojem telesu, zdravi prehrani, gibanju, študijskih in poglobljenih zadevah, naslednje leto pa polet na krilih teh vlaganj  :laugh:

Drugač pa, zize se da tud umetno podpret...jz uporabljam podpolcan modrc, pa je  :P