IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on August 19, 2014, 09:40:52 AMQuote from: Tea on August 19, 2014, 09:02:21 AMDobro jutroKava OblačnoDanes bom pogledala Piki in Sanjalki, če je še aktualnoJaaaaaa.Pri meni so stvari dooooooooooooooooooooooooooolgo aktualne. ok pol pa bom
Quote from: Tea on August 19, 2014, 09:02:21 AMDobro jutroKava OblačnoDanes bom pogledala Piki in Sanjalki, če je še aktualnoJaaaaaa.Pri meni so stvari dooooooooooooooooooooooooooolgo aktualne.
Dobro jutroKava OblačnoDanes bom pogledala Piki in Sanjalki, če je še aktualno
Kava.Čokolešnik.Deprim.
Quote from: vidka on August 19, 2014, 10:51:21 AMdan...zunaj oblacno, jaz non stop lacna, menstruacija prihaja.... Pozdravi jo! Moja tudi...
dan...zunaj oblacno, jaz non stop lacna, menstruacija prihaja....
Quote from: Pika on August 19, 2014, 10:52:55 AMQuote from: vidka on August 19, 2014, 10:51:21 AMdan...zunaj oblacno, jaz non stop lacna, menstruacija prihaja.... Pozdravi jo! Moja tudi...Imamo usklajene
moja je pa vedno tocna kot svicarska urca. Ma bi lahko skorajda rekla da na uro.... Oh kaj bi dala da bi pri meni pozabila pridit pa joski bolijo za znoret.... niti taknit se jih ne sme...
Dan, dopusta konec, iz dela se ne vidim, eden od otrok spet bolan. Ni nam dolgčas :/