IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Quote from: sasa on September 17, 2014, 10:45:03 AMOk, Pika, neki morm rečt...Kako ti lahko on reče, da si nesposobna oz se pritožuje nad teboj, medtem ko on ne plačuje računov redno?? Oprosti, saj štekam, če en nima, lahko drugi mu plača, samo to se pove? Kdaj pa on tebi kaj plača? Ne vem no, oprosti, samo sem morala rečt. Moj mož ima posebno notranje "vodilo", ki se glasi:"Ko zakuhaš drek, tako čofotaj po njem, da bodo vsi drugi bolj usrani kot ti." Tako funkcionira.Mi velikokrat kaj plača sicer, tukaj se ne morem pritoževat. Je pa mutivodar. Prikriva, obrača, muti, laže. Nikoli ne veš, kaj je zadaj.
Ok, Pika, neki morm rečt...Kako ti lahko on reče, da si nesposobna oz se pritožuje nad teboj, medtem ko on ne plačuje računov redno?? Oprosti, saj štekam, če en nima, lahko drugi mu plača, samo to se pove? Kdaj pa on tebi kaj plača? Ne vem no, oprosti, samo sem morala rečt.
Quote from: Pika on September 17, 2014, 10:55:48 AMQuote from: sasa on September 17, 2014, 10:45:03 AMOk, Pika, neki morm rečt...Kako ti lahko on reče, da si nesposobna oz se pritožuje nad teboj, medtem ko on ne plačuje računov redno?? Oprosti, saj štekam, če en nima, lahko drugi mu plača, samo to se pove? Kdaj pa on tebi kaj plača? Ne vem no, oprosti, samo sem morala rečt. Moj mož ima posebno notranje "vodilo", ki se glasi:"Ko zakuhaš drek, tako čofotaj po njem, da bodo vsi drugi bolj usrani kot ti." Tako funkcionira.Mi velikokrat kaj plača sicer, tukaj se ne morem pritoževat. Je pa mutivodar. Prikriva, obrača, muti, laže. Nikoli ne veš, kaj je zadaj.Čak mal a ti to ziher opisuješ tvojega moža al koga drugega? Nekam znano mi je...
Quote from: Maja on September 17, 2014, 08:03:08 AMQuote from: Tejka on September 17, 2014, 07:48:41 AMJutro vsem. Mogoče bo pa danes ok dan... Danes nekaj izvem v zvezi z zaposlitvijo, baje ... Upajmo, da bo OK, ja.
Quote from: Tejka on September 17, 2014, 07:48:41 AMJutro vsem. Mogoče bo pa danes ok dan... Danes nekaj izvem v zvezi z zaposlitvijo, baje ... Upajmo, da bo OK, ja.
Jutro vsem. Mogoče bo pa danes ok dan...
Quote from: Pika on September 17, 2014, 08:45:05 AMQuote from: Maja on September 17, 2014, 08:03:08 AMQuote from: Tejka on September 17, 2014, 07:48:41 AMJutro vsem. Mogoče bo pa danes ok dan... Danes nekaj izvem v zvezi z zaposlitvijo, baje ... Upajmo, da bo OK, ja. Dobila v roke papir za en mesec. Potem, kasneje bi za eno leto. Upajmo, da res. Ah, ne bo mi še odleglo. Srednjeročni plani gredo nazaj na stran.
Mnjami - makaroni so pa zakonPa še sonček je, pa še veliko sem naredila danes, pa še dobre volje sem, pa sploh in oh hvaležna za vse. Pa rada vas imam
Upam da delam prav... Bom upoštevala dr. in danes dobim vstavek. Prestrašena sem pa do konca...