Eno napako za drugo delam. To ni več normalno.
Ni napak. So samo naša ravnanja, iz katerih se učimo... Distanciraj se in umiri, potem pa naprej. 
Jah, modre duše tako pravijo, ja, in poskušam razumet.
No če sem povzročila kratek stik, vsekakor ne smatram za nenapako, skušam jo popravit, da bo delovanje pravilno.
Ma ne vem.
Ko naredim dejanje in ugotovim, da je bilo pred njim vse bolj prav, da je porej nekaj delovalo in potem ne, ker sem nekaj pokvarila, tega ne morem smatrat za pravilno dejanje.
Al so to že preveč tehnične podrobnosti.
Če me avto zgazi, ker narobe prečkam cesto, ne morem rečt, da nisem naredila napake.
Naredila sem napako pri davčnem obračunu, in zdaj seveda pravilno doplačujem.
Smotana sem danes. PMS.
Narobe? Pravilno? Srednje? Bom se popravila.

Tudi sama imam te občutke, da če je nekaj potem slabše kot je bilo prej, to pomeni, da sem pri odločitvi, ki je povzročila to spremembo, naredila napako, da sem sprejela napačno odločitev.
Vendar so mi včeraj razjasnili, da to ni napaka, pač pa, da ne znam sprejemati sprememb, da slonim na prejšnjem stanju in ne zmorem sprejeti sedanjega stanja.
In, ja, hm, verjetno bo nekaj resnice v tem...Saj sedaj vidim prejšnje stanje kot super, kot nekaj kar je bilo dobro, vendar, da sem naredila spremembo, pomeni, da sem tudi v prejšnjem stanju našla neko napako v sistemu, da tudi v prejšnjem stanju nisem bila zadovoljna...In sedaj ponavljam isto zgodbo, tudi v tem sistemu, glej ga zlomka sem našla napako, tudi tukaj mi nekja manjka, tudi tukaj najdem drevo, ki mi zastira celoten gozd in še kako verjamem in tudi vem, da če bom pustila to stanje in sprejela odločitev, da grem drugam, da nekaj spremenim, ja, tudi tam bom našla napako in gledala na sedanje stanje kot na nekaj kar je bilo super, kar ni imelo napake, saj za nazaj baje se spominjamo lepih dogodkov, slabi pa zbledijo...
Ja, ne vem ali je kriv moj asc v devici (Pika, tudi ti ga imaš v devici) in preveč dlakocepimo in iščemo napake, pomanjkljivosti in ne vidimo bistva, smisla celote, ki je z distance vedno popolno

Samo v razmislek, saj verjetno boš našla kakšno napako tudi v mojem pisanju, tako kot jaz