Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Šesti del.
Rena:
--- Quote from: Tejka on September 30, 2014, 11:46:56 AM ---
Tea veš da vedno rada slišim tvoje odkrito mnenje, tudi če je brca v rit ali pa poteg za uhelj.
Razmišljam resno, da bi kar takoj zdaj šla. Poskusila prijavit osebno dopolnilno delo, svoje packarije prodajala.
Priznam, strah me je pa fejst. Neplačanih položnic, praznega hladilnika, lačnih otrok... Že tako smo na robu.
Se sprašujem, če me ne vleče v beto ravno ta job, prostor, vsi ljudje ki jih dnevno kličem...
--- End quote ---
Koliko slabše je lahko Tejka? Spoštuj se, ne more ti una kr pol ur skenslat. Ali ima ona prav ali pač ti? Pa magari če greš začasno še sčistit komu kaj, pa kakšnega psa na sprehod, tvoja umetniška žilica... Ima da se najde. (govori slepi gluhemu ;))
Tejka:
--- Quote from: Rena on September 30, 2014, 11:50:01 AM ---
--- Quote from: Tejka on September 30, 2014, 11:46:56 AM ---
Tea veš da vedno rada slišim tvoje odkrito mnenje, tudi če je brca v rit ali pa poteg za uhelj.
Razmišljam resno, da bi kar takoj zdaj šla. Poskusila prijavit osebno dopolnilno delo, svoje packarije prodajala.
Priznam, strah me je pa fejst. Neplačanih položnic, praznega hladilnika, lačnih otrok... Že tako smo na robu.
Se sprašujem, če me ne vleče v beto ravno ta job, prostor, vsi ljudje ki jih dnevno kličem...
--- End quote ---
Koliko slabše je lahko Tejka? Spoštuj se, ne more ti una kr pol ur skenslat. Ali ima ona prav ali pač ti? Pa magari če greš začasno še sčistit komu kaj, pa kakšnega psa na sprehod, tvoja umetniška žilica... Ima da se najde. (govori slepi gluhemu ;))
--- End quote ---
To delam že , pa peglam... In zaslužim 20€ na teden dodatno. Premalo. Sprašujem okrog, pa že leto dni nič novega.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sasa on September 30, 2014, 11:38:17 AM ---PIKAAAAA, inbox maš poln! :P
--- End quote ---
Dve mesti frej. Welcome! :D
Rena:
--- Quote from: Tejka on September 30, 2014, 11:55:04 AM ---
To delam že , pa peglam... In zaslužim 20€ na teden dodatno. Premalo. Sprašujem okrog, pa že leto dni nič novega.
--- End quote ---
Štekam... ??? Saj, ko bom jz nekega lepega dne pustila šiht, bom mogoče potem tudi takole iskala...no, za osnovno hrano in položnice bo moral vsaj mož skrbet ;)
Jz pa dam od te plače zadnjo polno "štipendijo" sinu (očku), potem do decembra dava še polovičko...(za ublažitev kulturnega šoka :P). Naslednje leto še dva kredita odplačava... Juhej.
Pika tok "kurbla" svoj inbox, da bo rabla več predalov zakupit :laugh:
Maja:
--- Quote from: vidka on September 30, 2014, 11:31:29 AM ---Tako sem sla jaz, lani oktobra,... kar sla, upala da se bo kaj odprlo. pa evo, eno leto doma. Toliko zavrnjenih prosenj kot sem jih dobila v zadnjem tednu, jih nisem se nikoli... te prav demotivira. Tudi jaz upam, da se kaj kmalu kaj odpre.... ::)
--- End quote ---
Pri meni je danes ravno eno leto, odkar mi je potekla pogodba o zaposlitvi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version