Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Šesti del.
Jane:
Kok sem jaz vesela ob takem da mi ni treba na šiht hodit. Kregam se lahko samo sama s sabo ;D
sasa:
--- Quote from: Tea on October 17, 2014, 03:02:04 PM ---
--- Quote from: sasa on October 17, 2014, 02:11:23 PM ---MEN SE BO NEKEGA DNE ZMEŠAL OB SODELAVKI.
OOb 10h sem mela sestanek, prišla sem nazaj ob pol dveh.
Šofer je od pol devetih zjutraj stal na dvorišču pri avtohiši. Gospodična, ki je mimogrede odgovorna za transporte, ni zrihtala nič, samo mejle pošiljala, da vozila ni.
Ko sem prišla nazaj s sestanka, sem v 10-ih minutah vse uredila, da se je nalagalo. A lahko no.
--- End quote ---
Ja to je pa to, ker na sestanke hodiš no
--- End quote ---
Pa še ene 2 taki situaciji sem imela. A bo, al ne bo al kaj bo.
Ne vem no, res me ima, da bi šla do šefa, ker ta teden je bilo toliko napak, da ne govorim v ponedeljek, ko nje ni bilo in je naredila ogromno napako. Bi plačali 750€, če ne bi jaz slučajno šla nekaj gledat.
Vedno je tako, ko je na dopustu, nekaj rešujem namesto nje. Pa ona ima v podpisu, da je transport manager (edina ima podpis pri nas v podjetju, pa nikoli ji ni noben dal tega naziva), zakaj moram jaz potem namesto nje vse delat? Resno?!
Ne vem, dajte mi vi predlagat, ker tole se predolgokrat dogaja, res. Ali grem do šefa al enostavno pustim vse?
sasa:
Al mi enostavno :te ven seka? ???
Al pa alfa, ker odkar sem imela čiščenje, sem čedalje bolj nekompatibilna z njo. ???
sasa:
2 uri nazaj, ko sem reševala tisto zadevo, sem rekla, da se bo plačilo zamenjalo za vozilo, ki smo ga menjali. No, in sedaj me moja draga sodelavka vpraša, če so sedaj vsa vozila na voljo, da jih damo plačat.
Pa dobro no, pa a sm jst na drogah al ona al kaj? :-\
Prou tisto, ne morem več, res ne.
Maja:
Srce se mi para, ko pošiljam prijave na druga delovna mesta!!! Pa jih vseeno, ker nikoli ne veš ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version