Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Šesti del.
vidka:
zebe me.... piha.....
Rena:
Kako je šlo Saša? Ziher ok...
Matr, garala sem cel dan. Pred mano pa celodnevno vikend izobraževanje 8). Ma ja, sej bo fajn :D
Tea:
--- Quote from: Rena on October 24, 2014, 09:48:22 PM ---Kako je šlo Saša? Ziher ok...
Matr, garala sem cel dan. Pred mano pa celodnevno vikend izobraževanje 8). Ma ja, sej bo fajn :D
--- End quote ---
čist pridna Rena :)
Rena:
--- Quote from: Tea on October 25, 2014, 05:50:31 AM ---
čist pridna Rena :)
--- End quote ---
Hvala Tea. Malo prej prišla domov... Spočit in jutri naprej :-*
sasa:
Oh joj, kakšna predstavitev seminarske...
Profesor je povedal, da bo spraševal iz treh snovi (vsega skupaj pa čisto malo, iskreno povedano). Najprej profesor zamudi pol ure. No, ko končno pride, pričnemo s predstavitvami, začne nekdo iz prvega letnika. Predstavi seminarsko, potem se usede in ga profesor vpraša iz tiste snovi, ane. NIČ NI VEDEL. Jaz sem imela pa odprt zvezek pred sabo, ker sem imela notri zataknjeno seminarsko, in je profesor takoj rekel (brez da bi vedel, da nimam tam odprto), da jaz sem pogledala, mene ne bo spraševal, ostalih 6 pa nihče nič vedel od snovi!! Profesor znori, reče, da se mu to še ni zgodilo v vseh teh letih in da kdor ne zna naštet vsaj 3 metod raziskovanja, da naj vstane in gre. Vsi tiho, potem jih začne vrtat, spraševat, ni da ni. Nihče nič vedel. Mene je bilo sram, resno. Potem se nekaj trudijo, matrajo, pa jst malo dopolnim s pravilnimi odgovori, ker je bilo res muka tisto gledat, me profesor nadere, da mi ni dal besede, da naj se ne oglašam.
Kakorkoli, to zasliševanje, teroriziranje, se je nadaljevalo celo uro. Profesor je rekel, da smo vsi padli, ker nič ne znamo, da razmišlja, če bi nam pustil vsaj predstavit seminarske naloge, ker smo jih že naredili in oddali. No, potem jih le začnemo, vmes seveda skos sprašuje še vedno o tistih metodah in pristopih... Vsi sošolci čist poklapani, zmrznjeni, iz seminarskih niso vedeli nič odgovorit, skorajda nič, niti povedat velik. Res je zgledalo mučno... Poleg tega pa še seminarske niso bile tehnično oblikovane tako, kot bi bilo treba.
Jaz sem bila na vrsti zadnja... ZAgovarjala sem ob pol osmih, pričeli smo pa ob 5h z vsem skupaj. Ko sem odpredavala, je samo rekel, no, kolegica je vajena javnega nastopanja. Seminarska je ok, edino pri virih bi bilo potrebno še razdelit na pravne in nepravne vire. Ostalo je vse ok.
Na koncu pa reče, no, saj nekaj smo se naučili ane. Sem se odločil, da ste vseeno naredili vsi, tukaj imate ocene na listu, lep večer še naprej.
:o :o :o
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version