Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Šesti del.

<< < (19/93) > >>

Tea:

--- Quote from: Pika on September 27, 2014, 11:04:06 AM ---
--- Quote from: Jane on September 27, 2014, 10:59:43 AM ---Mogoče ma pa samo srečo da sadi na alfa točki  ;)

--- End quote ---

:laugh:
Ne vem, Tea.
Tudi rože mu dobro rastejo.

--- End quote ---

No, meni rože ne. Tudi če sem alfa. Pa tud v stanovanju ne rasejo, tud če vse drugo uspeva in cveti, med drugim jaz, Ljubo in še kdo
 ;D

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on September 27, 2014, 11:29:38 AM ---
--- Quote from: Pika on September 27, 2014, 11:04:06 AM ---
--- Quote from: Jane on September 27, 2014, 10:59:43 AM ---Mogoče ma pa samo srečo da sadi na alfa točki  ;)

--- End quote ---

:laugh:
Ne vem, Tea.
Tudi rože mu dobro rastejo.

--- End quote ---

No, meni rože ne. Tudi če sem alfa. Pa tud v stanovanju ne rasejo, tud če vse drugo uspeva in cveti, med drugim jaz, Ljubo in še kdo
 ;D

--- End quote ---

Meni tudi rože ne, nikoli niso, se pa tudi nisem zanimala kaj dosti za njih, pozabila na vse, zato jih rajši nimam. Mislim na lončnice, seveda.
Se je pa vedno pri meni dobro godilo živalim. Dokler nisem bila v tem stanovanju.
Tukaj so 4 živali v enem letu šle v večna lovišča. Dva papagaja eden za drugim (stara dve leti), dva hrčka, eden za drugim (stara nekaj mesecev).  :'(

Škratinja Nagaya:
No stanovanje, če ga rubijo (kar je na nek način nasilna zadeva) in prodajajo za klinčevo ceno, že ne more biti na alfa poziciji.

sasa:
Saj pri nas tudi, če bi vsi vse podirali... Sem se odločila, da se bo lepo tole saniralo, pa čeprav bo veliko dela, potem bomo pa vsi malce lažje zadihali. Tudi mojemu sem malce lažje vse predstavila sedaj, ko sem se malo bolje pozanimala o vsem.

sanjalka:
Pika, mogoce bos pa sedaj lazje naredila korak naprej v zivljenju. Ce rabis podporo, evo me. Sem sla sama skozi in naredila precej napak, tako da nekaj izkusenj imam ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version