Azeleja, moraš se zavedat, da včasih z namenom ne dobiš nekega odgovora. Kolikokrat recimo se zgodi, da bi rada, da odgovor dobim skoraj takoj, pa ga ne. Včasih ti pač ni namenjeno, da nekaj izveš.
Moraš se zavedat, da se na forumu dokaj poznamo med seboj že zaradi tega, ker sodelujemo v temah, se pogovarjamo, si dopisujemo in dajemo del sebe v poste. Žal tega s tvoje strani nismo dobili. Vse, kar recimo jaz vem o tebi, je, da vedno sprašuješ za partnerstvo in nosečnost. Dejansko mi po pravici povedano ni jasno, da si nedolgo nazaj vprašala glede nosečnosti, ki jo s partnerjem načrtujeta, potem pa vprašaš, če boš kaj novega spoznala, vmes nam pa recimo niti trohice stvari ne nameniš. Tudi če greš k šlogarci recimo, moraš kaj povedati o sebi. Poleg tega pa če si res želiš hitrega odgovora, potem obstajajo načini, da nekomu plačaš in ti skorajda v trenutku tudi odgovori.
Na forumu vsakega sprejmemo, ga povabimo k sodelovanju, hkrati pa med nami vlada medsebojno spoštovanje, ker vemo, da vpogled ali energija ni ravno zastonj, da moramo nekaj dati v zameno. Morda ne vidiš ravno, ampak sem tudi izven foruma marsikomu plačala, da sem imela neko storitev. Zakaj? Ker jih spoštujem, ker vem, da jih jaz cenim do te mere, da vem, da to mora biti nekako poplačano, drugače si na koncu kot izžeta cunja.
Vsi si tukaj medsebojno pomagamo, pa se marsikateri sploh še nismo nikdar videli v živo. Oprosti, ampak na tem forumu pričakujemo, da nas bodo spoštovali, cenili in nam predvsem bili hvaležni, da nekaj dajemo (zastonj). Konec koncev pa recimo nihče ne nosi astroloških kart s seboj, ali pa cigank ali pa česar drugega, verjamem pa, da če nekoga nekaj časa ni na forumi, je to z razlogom.
Oprosti, ampak tvoj post v tej temi se mi zdi kot trmasto dejanje nekega 5 letnega otroka in popolno nespoštovanje članov, ki na tem forumu nudijo usluge.