PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on September 27, 2014, 10:59:43 AMMogoče ma pa samo srečo da sadi na alfa točki Ne vem, Tea.Tudi rože mu dobro rastejo.
Mogoče ma pa samo srečo da sadi na alfa točki
Quote from: Pika on September 27, 2014, 11:04:06 AMQuote from: Jane on September 27, 2014, 10:59:43 AMMogoče ma pa samo srečo da sadi na alfa točki Ne vem, Tea.Tudi rože mu dobro rastejo.No, meni rože ne. Tudi če sem alfa. Pa tud v stanovanju ne rasejo, tud če vse drugo uspeva in cveti, med drugim jaz, Ljubo in še kdo
Pika, mogoce bos pa sedaj lazje naredila korak naprej v zivljenju. Ce rabis podporo, evo me. Sem sla sama skozi in naredila precej napak, tako da nekaj izkusenj imam
Quote from: sanjalka on September 27, 2014, 03:06:47 PMPika, mogoce bos pa sedaj lazje naredila korak naprej v zivljenju. Ce rabis podporo, evo me. Sem sla sama skozi in naredila precej napak, tako da nekaj izkusenj imam Sanjalka, hvala. Srčno upam, da še nisem toliko kuhana, da se ne bi mogla premaknit naprej.
Pika en preblisk, ce se prodaja za male pare, kupis in ga postavis ven
Quote from: Jane on September 27, 2014, 09:36:08 PMPika en preblisk, ce se prodaja za male pare, kupis in ga postavis ven Žal še vedno prevelike pare za ubogo paro, kot sem jaz. Mi kdo posodi?
Quote from: Pika on September 27, 2014, 09:44:19 PMQuote from: Jane on September 27, 2014, 09:36:08 PMPika en preblisk, ce se prodaja za male pare, kupis in ga postavis ven Žal še vedno prevelike pare za ubogo paro, kot sem jaz. Mi kdo posodi? Ti pomaga 5 par?
5 par na 5 par... palača?