IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on September 30, 2014, 11:28:59 AMQuote from: Tea on September 30, 2014, 11:20:57 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:05:14 AMNajraje bi šla... Če bi imela kakšno alternativo za zaslužek bi takoj vstala in šla.saj jo imaš ......tvoja astro karta in prehodi prav lepo kažejo - sam premakni se že punca Kam? Iščem, pošiljam prošnje, sprašujem...Ne upam pa pustit in it brez drugega zaslužka. Bojim se da bi ostala brez vsega Veš kaj, jaz bi te dala kar čez koleno. S tvojimi potenciali so to zame sam izgovori Ne moreš sto let čepet za luno. Enkrat se je pa treba premaknit. Saj v "kur*" v katerem si ne bo dost razlike, tud če prvi korak narediš malo postrani - vsaj premaknila se boš in vsak naslednji bo boljši.Pa oprosti ker se vtikam. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kar ne morem verjet, kako zapravljaš energijo in življenje Objemčka
Quote from: Tea on September 30, 2014, 11:20:57 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:05:14 AMNajraje bi šla... Če bi imela kakšno alternativo za zaslužek bi takoj vstala in šla.saj jo imaš ......tvoja astro karta in prehodi prav lepo kažejo - sam premakni se že punca Kam? Iščem, pošiljam prošnje, sprašujem...Ne upam pa pustit in it brez drugega zaslužka. Bojim se da bi ostala brez vsega
Quote from: Tejka on September 30, 2014, 11:05:14 AMNajraje bi šla... Če bi imela kakšno alternativo za zaslužek bi takoj vstala in šla.saj jo imaš ......tvoja astro karta in prehodi prav lepo kažejo - sam premakni se že punca
Najraje bi šla... Če bi imela kakšno alternativo za zaslužek bi takoj vstala in šla.
Quote from: Tea on September 30, 2014, 11:36:16 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:28:59 AMQuote from: Tea on September 30, 2014, 11:20:57 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:05:14 AMNajraje bi šla... Če bi imela kakšno alternativo za zaslužek bi takoj vstala in šla.saj jo imaš ......tvoja astro karta in prehodi prav lepo kažejo - sam premakni se že punca Kam? Iščem, pošiljam prošnje, sprašujem...Ne upam pa pustit in it brez drugega zaslužka. Bojim se da bi ostala brez vsega Veš kaj, jaz bi te dala kar čez koleno. S tvojimi potenciali so to zame sam izgovori Ne moreš sto let čepet za luno. Enkrat se je pa treba premaknit. Saj v "kur*" v katerem si ne bo dost razlike, tud če prvi korak narediš malo postrani - vsaj premaknila se boš in vsak naslednji bo boljši.Pa oprosti ker se vtikam. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kar ne morem verjet, kako zapravljaš energijo in življenje Objemčka Kako nam rata?Ja, rata pač. Brca še od mene Tejka. Itak te pa razumem. Kdo te ne bo, če ne jaz.
Quote from: Pika on September 30, 2014, 11:38:02 AMQuote from: Tea on September 30, 2014, 11:36:16 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:28:59 AMQuote from: Tea on September 30, 2014, 11:20:57 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:05:14 AMNajraje bi šla... Če bi imela kakšno alternativo za zaslužek bi takoj vstala in šla.saj jo imaš ......tvoja astro karta in prehodi prav lepo kažejo - sam premakni se že punca Kam? Iščem, pošiljam prošnje, sprašujem...Ne upam pa pustit in it brez drugega zaslužka. Bojim se da bi ostala brez vsega Veš kaj, jaz bi te dala kar čez koleno. S tvojimi potenciali so to zame sam izgovori Ne moreš sto let čepet za luno. Enkrat se je pa treba premaknit. Saj v "kur*" v katerem si ne bo dost razlike, tud če prvi korak narediš malo postrani - vsaj premaknila se boš in vsak naslednji bo boljši.Pa oprosti ker se vtikam. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kar ne morem verjet, kako zapravljaš energijo in življenje Objemčka Kako nam rata?Ja, rata pač. Brca še od mene Tejka. Itak te pa razumem. Kdo te ne bo, če ne jaz. objemčka tud zate Pika
Tea veš da vedno rada slišim tvoje odkrito mnenje, tudi če je brca v rit ali pa poteg za uhelj. Razmišljam resno, da bi kar takoj zdaj šla. Poskusila prijavit osebno dopolnilno delo, svoje packarije prodajala. Priznam, strah me je pa fejst. Neplačanih položnic, praznega hladilnika, lačnih otrok... Že tako smo na robu.Se sprašujem, če me ne vleče v beto ravno ta job, prostor, vsi ljudje ki jih dnevno kličem...
Quote from: Tejka on September 30, 2014, 11:46:56 AMTea veš da vedno rada slišim tvoje odkrito mnenje, tudi če je brca v rit ali pa poteg za uhelj. Razmišljam resno, da bi kar takoj zdaj šla. Poskusila prijavit osebno dopolnilno delo, svoje packarije prodajala. Priznam, strah me je pa fejst. Neplačanih položnic, praznega hladilnika, lačnih otrok... Že tako smo na robu.Se sprašujem, če me ne vleče v beto ravno ta job, prostor, vsi ljudje ki jih dnevno kličem...Koliko slabše je lahko Tejka? Spoštuj se, ne more ti una kr pol ur skenslat. Ali ima ona prav ali pač ti? Pa magari če greš začasno še sčistit komu kaj, pa kakšnega psa na sprehod, tvoja umetniška žilica... Ima da se najde. (govori slepi gluhemu )
PIKAAAAA, inbox maš poln!
To delam že , pa peglam... In zaslužim 20€ na teden dodatno. Premalo. Sprašujem okrog, pa že leto dni nič novega.
Tako sem sla jaz, lani oktobra,... kar sla, upala da se bo kaj odprlo. pa evo, eno leto doma. Toliko zavrnjenih prosenj kot sem jih dobila v zadnjem tednu, jih nisem se nikoli... te prav demotivira. Tudi jaz upam, da se kaj kmalu kaj odpre....
Quote from: Tea on September 30, 2014, 11:36:16 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:28:59 AMQuote from: Tea on September 30, 2014, 11:20:57 AMQuote from: Tejka on September 30, 2014, 11:05:14 AMNajraje bi šla... Če bi imela kakšno alternativo za zaslužek bi takoj vstala in šla.saj jo imaš ......tvoja astro karta in prehodi prav lepo kažejo - sam premakni se že punca Kam? Iščem, pošiljam prošnje, sprašujem...Ne upam pa pustit in it brez drugega zaslužka. Bojim se da bi ostala brez vsega Veš kaj, jaz bi te dala kar čez koleno. S tvojimi potenciali so to zame sam izgovori Ne moreš sto let čepet za luno. Enkrat se je pa treba premaknit. Saj v "kur*" v katerem si ne bo dost razlike, tud če prvi korak narediš malo postrani - vsaj premaknila se boš in vsak naslednji bo boljši.Pa oprosti ker se vtikam. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kar ne morem verjet, kako zapravljaš energijo in življenje Objemčka Tea veš da vedno rada slišim tvoje odkrito mnenje, tudi če je brca v rit ali pa poteg za uhelj. Razmišljam resno, da bi kar takoj zdaj šla. Poskusila prijavit osebno dopolnilno delo, svoje packarije prodajala. Priznam, strah me je pa fejst. Neplačanih položnic, praznega hladilnika, lačnih otrok... Že tako smo na robu.Se sprašujem, če me ne vleče v beto ravno ta job, prostor, vsi ljudje ki jih dnevno kličem...
Tejka, kaj pa Celovec, ostala Avstrija? Praviš, da bi se tudi preselila...Šolanje je za koroške Slovence tudi ugodno, kolikor slišim. Res je Tejka, ko gledam Jane, kako pogumno se vrže v "odprt prostor", matr, meni tudi tega manjka.