Author Topic: Olajšaj se malo. Šesti del.  (Read 106263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Olajšaj se malo. Šesti del.
« Reply #225 on: October 03, 2014, 10:16:15 AM »
Mene se je moja mati odpovedala ob moji ločitvi. Pa še danes je tako. Nič ne pogrešam

Važno, da imam sebe, svoje življenje in svoje zdravje

Pa še to bi dodala. Z bivšim možem sva čist prijatelja. Zdaj grem velikokrat gor, ker je sin v domači hiši in živijo skupaj, tudi tam prespim - sosedi pač malo čudno gledajo ... hihi. Konec koncev imava skupnega sina in zdaj vnukinjo. Vesolje že ve.

Materi sem pa vedno šla malček na živce, pa jo mirno puščam v svojem svetu in prepričanjih

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: October 03, 2014, 10:18:35 AM »
Pika vedi samo, da se nobena župa ne poje tako vroča, kot se skuha.

www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #227 on: October 03, 2014, 10:19:07 AM »
jaz sem pa izredno navezana na svojo domaco druzino. Moje starse, in bi me noro zabolelo ce bi me pustili na cedilu ali pa se na kakrsenkoli nacin oddaljili od mene. Priznam, tu sem res sibka.

sanjalka in Tea, res sta borki!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #228 on: October 03, 2014, 10:19:24 AM »
Mene se je moja mati odpovedala ob moji ločitvi. Pa še danes je tako. Nič ne pogrešam

Pa še to bi dodala. Z bivšim možem sva čist prijatelja. Zdaj grem velikokrat gor, ker je sin v domači hiši in živijo skupaj, tudi tam prespim - sosedi pač malo čudno gledajo ... hihi. Konec koncev imava skupnega sina in zdaj vnukinjo. Vesolje že ve.

Materi sem pa vedno šla malček na živce, pa jo mirno puščam v svojem svetu in prepričanjih

No, mene pa moj bivši še danes ne pogleda.
Sva se pred kratkim srečala pri sinu, pred blokom, vsak s svojim avtom in ko sem ga želela pozdraviti,se je obrnil stran.
Mislim, da ne bo nikoli predelal te jeze, tega sovraštva, saj ima marsa v škorpijonu ::)
Žalostno mi je to, da morata to moja otroka gledati....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #229 on: October 03, 2014, 10:20:26 AM »

:-X :-X :-X :-X
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #230 on: October 03, 2014, 10:21:42 AM »

:-X :-X :-X :-X

:o :o :o
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #231 on: October 03, 2014, 10:22:48 AM »

Hihi jaz bi pomoje tudi čisto komot tako funkcionirala po ločitvi, samo moj bi bil verjetno bolj Sanjalkin kaliber  ::) ::)

Samo ne štekam, da pa te lastna mama tako pusti na cedilu in zamudi praktično celo tvoje življenje, zaradi tega?!?! Pol naj se pa ona poroči s tvojim bivšim  :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #232 on: October 03, 2014, 10:23:11 AM »

No, mene pa moj bivši še danes ne pogleda.
Sva se pred kratkim srečala pri sinu, pred blokom, vsak s svojim avtom in ko sem ga želela pozdraviti,se je obrnil stran.
Mislim, da ne bo nikoli predelal te jeze, tega sovraštva, saj ima marsa v škorpijonu ::)
Žalostno mi je to, da morata to moja otroka gledati....

hihi moja mati tud marsa v Škorpijonu konj. AC
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #233 on: October 03, 2014, 10:24:26 AM »
Ma, to je tisto, ko starši enostavno mislijo, da je en partner tisti ta pravi, ki si ga oni seveda zberejo.

Jaz vem, da moji sicer nikoli niso nič rekli, predvsem mati ne, se pa izrecno vidi razlika med obnašanjem do partnerja. Pa ne samo mojih, tudi do sestrinega.

Takoj se vidi, kateri jim je všeč in kateri ne, rekli pa ne bodo nič.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #234 on: October 03, 2014, 10:24:39 AM »
Jane, jaz sem si tudi predstavljala kako bova z bivšim ostala prijatelja in se bomo še kdaj skupaj družili, saj imava ja dva otroka skupaj in 20 let skupnega življenja, za katerega lahko rečem, da je bilo lepo....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #235 on: October 03, 2014, 10:43:54 AM »
Jaz sem tudi mislila, da je moj oče zmaj, ker je res tradicionalist...ampak nekako se je vedno soočil s vsemi turbolencami, ki smo mu jih otroci "pripravili" hote ali nehote...me je vedno čist presenetil v pozitivo...pa daleč od tega, da je nek angelček, ampak očitno se nekako vda v usodo al pa v sebi potem premleva kje je on kiksnil, da je do tega prišlo... Mi pa ni nikoli očital ločitve, čeprav mi je prvič, ko sem mu omenila, da se bom ločila rekel, da če sem se poročila, naj tako tudi ostane. No na koncu mi je pa še sam rekel, da mogoče bi bilo pa vseeno najbolj modro, če se ločim.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Opal

• Mojster
« Reply #236 on: October 03, 2014, 11:52:37 AM »
Aaaaaaaaaa  :blank:
Merkur ga je danes ornk zabiksov.
Težave z dostavljalcem DHL-om in dostavo paketov na firmo. Kurir v celoti zamenjal pakete z drugo firmo. In nihče prej opazil. Šele pred pol ure.   :-X

Olajšanje. Uspela rešiti zaplet. Ostali so še bolj zmedeni, škoda, ker ne poznajo astrologije ....  :laugh:

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #237 on: October 03, 2014, 02:09:31 PM »
Uf....glede ločitve staršev sem tud js tko tko....vem sam da je mogla mami tud zbrat ooogromno energije, da se je postavla po robu svoji mami, ki je bila pač vzgojena v duhu: Ženska more potrpet. Tko je.

S fotrom nimam stikov že.....uf...kakih 10 let....no, 7 let absolutno nič. Ne vem kje je, kje živi...kako živi... nič ne vem. IN me niti ne zanima. HUdo mi je bilo mogoče samo v momentu, ko sem bila noseča in sem razmišljala, da moj otrok ne bo imel dedka in kako bom to razložila.

Mene je mami vedno razumela in ko sem od 2 tipov pakirala stran iz stanovanja, me nikol ni obsojala. Vedno reče samo: "če si ti srečna, je vse kul....sej ti živiš z njim, ne js ..."

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #238 on: October 03, 2014, 03:12:53 PM »

Mene je mami vedno razumela in ko sem od 2 tipov pakirala stran iz stanovanja, me nikol ni obsojala. Vedno reče samo: "če si ti srečna, je vse kul....sej ti živiš z njim, ne js ..."

evo cisto isto pa funkcionirata tudi moja starsa. Ne morem reci, da jima je vseeno, dalec od tega. Saj si obicajno stars zeli  za svojega otroka samo najboljse. Ko sem pakirala od bivsega, so mi bila vrata domacega praga, objem in topla beseda vedno na razpolago.  Vedno so se potruili da so mi stali ob strani in me vzpodbujali. Kolikor so lahko in kolikor so sami znali.

Jih pa vcasih vidim ja, kako prevec premlevata kaksne stvari, ko se sekirata, pa ne bi bilo treba...  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #239 on: October 03, 2014, 08:34:23 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
 ???