Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 78771 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #555 on: January 06, 2015, 06:09:10 PM »
lep odgovor-zadovoljna z njim :)
bolj sem imela v mislih stalnost sluzbe oz. ali se kaze kaksna menjava podjetja!?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #556 on: January 06, 2015, 07:06:33 PM »
lep odgovor-zadovoljna z njim :)
bolj sem imela v mislih stalnost sluzbe oz. ali se kaze kaksna menjava podjetja!?

Zelo pomembno je, da je vprašanje čim bolj točno zastavljeno, ker drugače je vse skupaj bolj tako tako. ;)

Sem zastavil dodatno vprašanje... Karte govorijo o tem, da boš našla vse odgovore v svoji notranjosti. Ampak kot sem že prej omenil. Razvoj in napredek. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #557 on: January 06, 2015, 07:15:49 PM »
hvala za dodatno pojasnilo  :-*
kot receno, mi je bil "vsec" ze prvi odgovor  8)

pravzaprav je bil odgovor na moje nepopolno zastavljeno vprasanje tole (CP):
Trenutno se vidi neko čakanje oziroma zamude, vendar pa za naprej pokaže zelo solidno, in sicer osebni razvoj in napredek, kar pa je zelo obetavno.

ker-kot vsepovsod v gospodarstvu-so zadeve v nekem stagniranju in glede na milijone scenarijev, katere slisis itak zunaj podjetja :-X, me je zanimalo, ali se bo kaj premaknilo naprej. jaz tako ali tako "vem", da je samo vprasanje casa, glede moje vloge v podjetju mi je pa tudi nekako jasno in mi tudi nadrejeni dajejo vedeti, da dodajam neko vrednost ;D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #558 on: January 06, 2015, 07:22:42 PM »
Super ;) Vse dobro želim.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #559 on: January 06, 2015, 07:24:34 PM »
hvala ;)

Offline Opal

• Mojster
« Reply #560 on: January 07, 2015, 09:21:43 AM »
Na enem izmed področij si pravkar prešla v novo fazo, novi začetek. Če je to področje poslovno ali ljubezen, potem se ti v januarju nasmiha uspeh na tem področju.
Res je in sicer gre za poslovno področje.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #561 on: January 07, 2015, 09:54:26 AM »
Na enem izmed področij si pravkar prešla v novo fazo, novi začetek. Če je to področje poslovno ali ljubezen, potem se ti v januarju nasmiha uspeh na tem področju.
Res je in sicer gre za poslovno področje.

Hvala za potrditev. No, na tem področju se bo v januarju kar dogajalo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #562 on: January 10, 2015, 04:56:49 PM »
Draga Maja in Žarek,

malo feedbacka: včeraj dobila odgovor s strani Španije, diskvalificirana v izbirnem postopku, ker niso priznali mojega potrdila o vpisu v doktorski študij kot veljavnega, kar je katastrofa in niti ne vem, kaj narest, v povezavi z vajinim skupnim odgovorom pa le, da je Žarek eno miceno malenkost samo zgrešil datum, ki ga je napovedal (10.1.) kot kdaj bo prišel dogovor.

Glede na to, da si res želim it živet v Španijo upam, da se kmalu pokaže kakšna druga priložnost, bom pa marca sporočila, kaj bo z drugim napovedanim datumom.. ;)

Lep večer vsem!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #563 on: January 10, 2015, 05:07:58 PM »
Draga Maja in Žarek,

malo feedbacka: včeraj dobila odgovor s strani Španije, diskvalificirana v izbirnem postopku, ker niso priznali mojega potrdila o vpisu v doktorski študij kot veljavnega, kar je katastrofa in niti ne vem, kaj narest, v povezavi z vajinim skupnim odgovorom pa le, da je Žarek eno miceno malenkost samo zgrešil datum, ki ga je napovedal (10.1.) kot kdaj bo prišel dogovor.

Glede na to, da si res želim it živet v Španijo upam, da se kmalu pokaže kakšna druga priložnost, bom pa marca sporočila, kaj bo z drugim napovedanim datumom.. ;)

Lep večer vsem!

Uh, res škoda, da ti tole ni šlo tako kot bi moralo. :( Vse dobro želim in upam, da se ti stvari čim prej postavijo nazaj v red. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #564 on: January 10, 2015, 07:55:20 PM »
Draga Maja in Žarek,

Lep večer vsem!

Uh, res škoda, da ti tole ni šlo tako kot bi moralo. :( Vse dobro želim in upam, da se ti stvari čim prej postavijo nazaj v red. :-*

Hvala iz srca Žarek, precej sm že obupana, skor tesnobna..nikakor se ne morm na svoje noge postavt in ustalit in to me duši k traja predolgo..sporočim kako in kaj!  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #565 on: January 13, 2015, 07:37:01 AM »
Dopoldan pogledam v karte, če ima kdo kakšno vprašanje, seveda. Zasebna vprašanja sprejmem tudi na ZS, se razume. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #566 on: January 13, 2015, 09:09:46 AM »
Nikakor se ne morem odločiti...naj grem ali ne? Kaj namigne tarot?... Hvala  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #567 on: January 13, 2015, 09:16:57 AM »
Nikakor se ne morem odločiti...naj grem ali ne? Kaj namigne tarot?... Hvala  :-*

Karte jasno pokažejo, da pojdi. Čakajo te izpolnjene želje, sodelovanje, uspeh in možno je tudi pozitivno presenečenje. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #568 on: January 13, 2015, 09:17:38 AM »
Hvala Žarek  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #569 on: January 13, 2015, 09:24:15 AM »
Hvala Žarek  :-*

Ni problema. ;) Samo eno vprašanje me zanima, če bi želela odgovoriti in če ni preveč zasebno. Odgovori kar z "da" ali "ne". Ali se je tvoje vprašanje nanašalo na tujino? :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆