Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 78823 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #585 on: January 13, 2015, 12:10:35 PM »
Zdaj že nekaj časa nisem tega napisal in bi bilo spet dobro, da samo malo opomnim, da ne pozabite prehitro. Čisto na splošno velja to za vsakega, ki mu odgovorim v tej temi. :)

Moji odgovori naj se upoštevajo kot majhen nasvet, na podlagi katerih ne sprejemate odločitev, ker ne sprejemam nobene odgovornosti za nepravilne napovedi. Vsak sprejema odločitve sam. Zelo rad odgovorim vsakemu od vas, vendar v zameno pričakujem, da se odločate, kot sem že omenil, po svoje, kakor vi čutite, da je prav. :)

Do zdaj ste to pravilo lepo upoštevali, prosim, da ga še tako lepo upoštevate vnaprej.  8) :P

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #586 on: January 13, 2015, 01:13:28 PM »
lahko Žarek osvetli še moje vprašanje glede finančnega področja? Se v prihodnosti (kdaj) obeta kakšno povečanje mesečnega priliva?!
hvala, sonce :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #587 on: January 13, 2015, 04:46:47 PM »
lahko Žarek osvetli še moje vprašanje glede finančnega področja? Se v prihodnosti (kdaj) obeta kakšno povečanje mesečnega priliva?!
hvala, sonce :-*

Omenil bi dva možna termina. Prvi je nekje v februarju, drugi pa je točno 2. julija. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #588 on: January 13, 2015, 06:51:32 PM »
hvala :-*
(ce bo obakrat, pa tudi prav 8))

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #589 on: January 13, 2015, 06:52:15 PM »
hvala :-*
(ce bo obakrat, pa tudi prav 8))

Ja, se strinjam. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #590 on: January 16, 2015, 09:24:19 AM »
Dopoldan odgovorim na vprašanja. Če ima kdo naj napiše. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #591 on: January 16, 2015, 09:28:44 AM »
Vabljena sem na nek poslovni dogodek, ker je potrebna neka investicija me zanima, če je dobro da grem, bo investicija upravičena? Mi bo to prineslo kak nov posel?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #592 on: January 16, 2015, 09:38:19 AM »
Vabljena sem na nek poslovni dogodek, ker je potrebna neka investicija me zanima, če je dobro da grem, bo investicija upravičena? Mi bo to prineslo kak nov posel?

Karte so zelo jasne. Zelo dobro je, da greš, investicija se bo povrnila in zelo jasno je, da se bo to poznalo tudi pri poslu. Ta dogodek je odlična priložnost zate. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #593 on: January 16, 2015, 09:39:29 AM »
Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #594 on: January 16, 2015, 09:56:48 AM »
Tole moje vprašanje se ne tiče toliko mene osebno, me pa res muči: v naši vasi delajo kanalizacijo, za našo ulico so razmere obupne; eden noče jaška tukaj, eden tam, kreg vsenaokoli, tudi moj mož ni izvzet; kaj kaže na koncu tunela? hvala.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #595 on: January 16, 2015, 10:10:04 AM »
Tole moje vprašanje se ne tiče toliko mene osebno, me pa res muči: v naši vasi delajo kanalizacijo, za našo ulico so razmere obupne; eden noče jaška tukaj, eden tam, kreg vsenaokoli, tudi moj mož ni izvzet; kaj kaže na koncu tunela? hvala.

Vprašanje sem zastavil s pomočjo kodeksa. Odgovor pa je takšen. Čeprav trenutno morda ni videti tako, se bo situacija diplomatsko zelo dobro razrešila.
Tisti, ki so udeleženi imajo v tej situaciji med drugim tudi finančne želje. Glede na karte bi se tudi te želje lahko uresničile. Nekdo (občina) bo verjetno še finančno zraven kaj primaknil ali pa bodo kakšne storitve ceneje kot je bila rečeno sprva.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #596 on: January 16, 2015, 10:18:54 AM »

Vprašanje sem zastavil s pomočjo kodeksa. Odgovor pa je takšen. Čeprav trenutno morda ni videti tako, se bo situacija diplomatsko zelo dobro razrešila.
Tisti, ki so udeleženi imajo v tej situaciji med drugim tudi finančne želje. Glede na karte bi se tudi te želje lahko uresničile. Nekdo (občina) bo verjetno še finančno zraven kaj primaknil ali pa bodo kakšne storitve ceneje kot je bila rečeno sprva.  :)
Hvala ti.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #597 on: January 19, 2015, 08:37:19 AM »
Popoldan pogledam v karte, če ima kdo kakšno vprašanje. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #598 on: January 19, 2015, 02:58:42 PM »
joooj, kak pa ti, Žarek, lepo posvetiš že skoraj vsak dan :-*
če smem, bi me zanimalo, kako se bo končal (in kdaj) nek projekt, katerega načeloma vozi moja močnejša polovica, smo pa vsi v druzini  tako ali drugače vpleteni (pač posledično ni toliko skupnega časa, dopustov...). bo projekt uspesen ali ne, se pojavijo kaksna opozorila!?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #599 on: January 19, 2015, 04:04:01 PM »
joooj, kak pa ti, Žarek, lepo posvetiš že skoraj vsak dan :-*
če smem, bi me zanimalo, kako se bo končal (in kdaj) nek projekt, katerega načeloma vozi moja močnejša polovica, smo pa vsi v druzini  tako ali drugače vpleteni (pač posledično ni toliko skupnega časa, dopustov...). bo projekt uspesen ali ne, se pojavijo kaksna opozorila!?

;)

Seveda lahko vprašaš. ;)

To vprašanje žal po kodeksu ne gre skozi, zato bi bilo dobro, da zaupaš podatek, koliko si pri tem projektu udeležena (po tvoji približni oceni me zanima številka v procentih, torej ne potrebujem dodatnih razlag). V kolikor bom presodil, da vprašanje ne gre skozi, bova vprašanje malo preuredila. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆