O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (145/148) > >>

Andres:

--- Quote from: Žarek on January 27, 2015, 11:11:28 PM ---
--- Quote from: Andres on January 27, 2015, 07:46:25 PM ---
--- Quote from: Žarek on January 26, 2015, 06:22:23 PM ---Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur.  :P Vabljeni! ;D

--- End quote ---

Meni se je na turističnem področju v januarju  turizem do neke mere izjalovil.   Čutim in vem da ni tako kot bi moralo biti.  Torej sem v vrsti tudi jaz.

Andres

--- End quote ---

Za prihodnji mesec karte nakažejo, da boš na splošno moral odločevati jasno in nedvoumno, da bi dosegel željeno ravnovesje. Na splošno bo posel laufal v redu, le proti koncu meseca se pokaže neka sprememba, zato je priporočena previdnost.

Že 1. februarja boš moral pogumno naprej in v poslovni situaciji narediti tisto, kar moraš, saj je željen uspeh pred vrati. Že takoj naslednji dan se pokaže, da že dosegaš zastavljene cilje in tako bo tudi naslednje dni.

V soboto (7.) boš imel vse poti odprte, zato bo kakršen koli strah odveč. Samo pogumno in jasno naprej.

V petek (13.) in soboto (14.) boš prišel do neke idealne ideje. Predvsem v soboto se ta ideja kaže kot materialna. Morda boš od te situacije celo preveč pričakoval, zato torej si bodi na jasnem, kaj se dogaja in kaj si želiš.

V torek (17.) boš izbiral med večimi možnostmi oziroma odločitvami, vendar pa bo na tebi, da boš ocenil, katera od teh odločitev je prava. Sodeč po kartah boš ocenil pravilno, saj te že naslednje dneve oziroma naslednji dan čaka obilje v vsakem pomenu besede.

Proti koncu meseca, natančneje v torek (24.), nekaj ne bo šlo po planih, zato lahko pride tudi do večje spremembe. To preizkušnjo boš uspešno prestal, vendar pa boš, sodeč po kartah, tudi po torku (naslednje dni) še pod "vplivom" te situacije. Situacijo boš morda videl slabšo kot je v resnici. Če do te situacije pride, bo potrebno ohranjati pozitivne misli. Previdnost ne bo odveč tudi tri dni kasneje, torej v petek, ki še bo kar pod vplivom omenjene situacije.

Po petku se bodo stvari uspešno stabilizirale.

Upam, da tole od torka (24.02.) ne drži, in da bodo tudi takrat uspešni poslovni dnevi.

:)

--- End quote ---

Tole je pa lepa napoved za februar.  Ne morem reči, da tako tudi pričakujem, ker očitno so to nove povezave ali novi partnerji, kakor koli že.   V vsakem primeru glede na letni čas zna tudi tako biti.    Hvala za tvoj trud Žarek.

Andres

Žarek:

--- Quote from: Tejka on January 29, 2015, 12:56:01 PM ---
--- Quote from: Žarek on January 27, 2015, 11:57:39 AM ---
--- Quote from: Tejka on January 27, 2015, 09:59:55 AM ---Če boš še gledal se postavim v vrsto tudi jaz  :D

--- End quote ---

V mesec boš vstopila zelo pogumno in aktivno. V drugem delu meseca je zraven ostalega viden tudi neki denar od moške osebe.

Poslovno kar pogumno naprej. Pokaže super. Finančno bo odlično. Hitro se odločaj in hitro prilagajaj situaciji. Osvobodi se straha. Tudi na finančnem področju bo šlo navzgor.

Pri ljubezni se bo nekaj dogajalo. Zdi se mi predvsem kot opazovanje in pričakovanje. Pa tudi prihajajoče novice so na tem področju.

--- End quote ---

Evo. Pričakujem vračilo denarja, ki sem ga buksel posodila že novembra bratu. Morda bi lahko bilo v drugi polovici meseca ja.
Finance ne vem kako bi se izboljšale, pa se pustimo presenetiti.
Po 15. začnem 2x tedensko delo v trgovini za male živali.
Biznis bolj ali manj stoji, ker nimam financ za vrednotnice.
Ljubezen pa... Hihihi bomo videli no  :D

--- End quote ---

Hvala za pojasnilo. Ja, denar bi znal biti v naslednjem mesecu.  8) Upam na dober razplet. ;)

Gloria82:
Prosim kogarkoli za eno karto.
 :-*

Maja:

--- Quote from: Gloria82 on February 03, 2015, 03:48:32 PM ---Prosim kogarkoli za eno karto.
 :-*

--- End quote ---

IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.

A bo OK?

sanjalka:
Maja, bi prosila se jaz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version