O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (146/148) > >>

Maja:

--- Quote from: sanjalka on February 03, 2015, 04:57:10 PM ---Maja, bi prosila se jaz.

--- End quote ---

Uh, kaj pa tebe teži ...  :-X

5 diskov - revščina, nemoč, poraz, obup, nizko samospoštovanje, čustvene težave, osamljenost, nemirne misli, vprašanja finančne varnosti, tesnoba, strah, strah pred uspehom in neuspehom, nizka samopodoba, pomanjkanje vere.

Naj pripomnim, da ta nas ta karta opominja, da nam je pomoč na voljo, le sprejeti jo moramo.

Gloria82:

--- Quote from: Maja on February 03, 2015, 04:56:12 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on February 03, 2015, 03:48:32 PM ---Prosim kogarkoli za eno karto.
 :-*

--- End quote ---

IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.

A bo OK?

--- End quote ---

Bo ok, Maja. Hvala  :-*

sanjalka:

--- Quote from: Maja on February 03, 2015, 05:18:46 PM ---
--- Quote from: sanjalka on February 03, 2015, 04:57:10 PM ---Maja, bi prosila se jaz.

--- End quote ---

Uh, kaj pa tebe teži ...  :-X

5 diskov - revščina, nemoč, poraz, obup, nizko samospoštovanje, čustvene težave, osamljenost, nemirne misli, vprašanja finančne varnosti, tesnoba, strah, strah pred uspehom in neuspehom, nizka samopodoba, pomanjkanje vere.

Naj pripomnim, da ta nas ta karta opominja, da nam je pomoč na voljo, le sprejeti jo moramo.

--- End quote ---

Uf, tole pa res nisem pricakovala :o ::)
Hm, bolj imam obcutek, da bi me nekdo rad porinil v to stanje, a se ne dam :)
Vedno znova moram postavljati meje, le kaj je na meni takega, da jih drugi bi tako radi rusilu...
Vem, da se vse resuje kot se mora.
Hvala Majci, si mi dala misliti s tole karto, uran in pluton sta namrec zacela napadati mojo venero...

Maja:
No, saj če se zavedaš dogajanja, se lahko ubraniš, in ne dvomim vate.  :-*

Žarek:
Pozneje bom pogledal v karte. Če koga zanima, naj napiše. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version