Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 78808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #720 on: January 29, 2015, 03:39:19 PM »
Če koga zanima, kaj ga čaka v februarju, naj napiše. :) Danes bodo napovedi malo bolj obširne kot ponavadi. ;) Odgovarjal vam bom čez par ur.  :P Vabljeni! ;D

Meni se je na turističnem področju v januarju  turizem do neke mere izjalovil.   Čutim in vem da ni tako kot bi moralo biti.  Torej sem v vrsti tudi jaz.

Andres

Za prihodnji mesec karte nakažejo, da boš na splošno moral odločevati jasno in nedvoumno, da bi dosegel željeno ravnovesje. Na splošno bo posel laufal v redu, le proti koncu meseca se pokaže neka sprememba, zato je priporočena previdnost.

Že 1. februarja boš moral pogumno naprej in v poslovni situaciji narediti tisto, kar moraš, saj je željen uspeh pred vrati. Že takoj naslednji dan se pokaže, da že dosegaš zastavljene cilje in tako bo tudi naslednje dni.

V soboto (7.) boš imel vse poti odprte, zato bo kakršen koli strah odveč. Samo pogumno in jasno naprej.

V petek (13.) in soboto (14.) boš prišel do neke idealne ideje. Predvsem v soboto se ta ideja kaže kot materialna. Morda boš od te situacije celo preveč pričakoval, zato torej si bodi na jasnem, kaj se dogaja in kaj si želiš.

V torek (17.) boš izbiral med večimi možnostmi oziroma odločitvami, vendar pa bo na tebi, da boš ocenil, katera od teh odločitev je prava. Sodeč po kartah boš ocenil pravilno, saj te že naslednje dneve oziroma naslednji dan čaka obilje v vsakem pomenu besede.

Proti koncu meseca, natančneje v torek (24.), nekaj ne bo šlo po planih, zato lahko pride tudi do večje spremembe. To preizkušnjo boš uspešno prestal, vendar pa boš, sodeč po kartah, tudi po torku (naslednje dni) še pod "vplivom" te situacije. Situacijo boš morda videl slabšo kot je v resnici. Če do te situacije pride, bo potrebno ohranjati pozitivne misli. Previdnost ne bo odveč tudi tri dni kasneje, torej v petek, ki še bo kar pod vplivom omenjene situacije.

Po petku se bodo stvari uspešno stabilizirale.

Upam, da tole od torka (24.02.) ne drži, in da bodo tudi takrat uspešni poslovni dnevi.

:)

Tole je pa lepa napoved za februar.  Ne morem reči, da tako tudi pričakujem, ker očitno so to nove povezave ali novi partnerji, kakor koli že.   V vsakem primeru glede na letni čas zna tudi tako biti.    Hvala za tvoj trud Žarek.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #721 on: January 29, 2015, 05:05:07 PM »
Če boš še gledal se postavim v vrsto tudi jaz  :D

V mesec boš vstopila zelo pogumno in aktivno. V drugem delu meseca je zraven ostalega viden tudi neki denar od moške osebe.

Poslovno kar pogumno naprej. Pokaže super. Finančno bo odlično. Hitro se odločaj in hitro prilagajaj situaciji. Osvobodi se straha. Tudi na finančnem področju bo šlo navzgor.

Pri ljubezni se bo nekaj dogajalo. Zdi se mi predvsem kot opazovanje in pričakovanje. Pa tudi prihajajoče novice so na tem področju.

Evo. Pričakujem vračilo denarja, ki sem ga buksel posodila že novembra bratu. Morda bi lahko bilo v drugi polovici meseca ja.
Finance ne vem kako bi se izboljšale, pa se pustimo presenetiti.
Po 15. začnem 2x tedensko delo v trgovini za male živali.
Biznis bolj ali manj stoji, ker nimam financ za vrednotnice.
Ljubezen pa... Hihihi bomo videli no  :D

Hvala za pojasnilo. Ja, denar bi znal biti v naslednjem mesecu.  8) Upam na dober razplet. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #722 on: February 03, 2015, 03:48:32 PM »
Prosim kogarkoli za eno karto.
 :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #723 on: February 03, 2015, 04:56:12 PM »

IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.

A bo OK?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #724 on: February 03, 2015, 04:57:10 PM »
Maja, bi prosila se jaz.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #725 on: February 03, 2015, 05:18:46 PM »
Maja, bi prosila se jaz.

Uh, kaj pa tebe teži ...  :-X

5 diskov - revščina, nemoč, poraz, obup, nizko samospoštovanje, čustvene težave, osamljenost, nemirne misli, vprašanja finančne varnosti, tesnoba, strah, strah pred uspehom in neuspehom, nizka samopodoba, pomanjkanje vere.

Naj pripomnim, da ta nas ta karta opominja, da nam je pomoč na voljo, le sprejeti jo moramo.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #726 on: February 03, 2015, 05:25:39 PM »

IV - Cesar - avtoriteta, odgovornost, struktura, razlog, mir, izkušnje, znanje, moč, modrost, trma, zrelost, samoobvladovanje, zaščita, stabilnost, usposobljenost.

A bo OK?

Bo ok, Maja. Hvala  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #727 on: February 03, 2015, 05:45:35 PM »
Maja, bi prosila se jaz.

Uh, kaj pa tebe teži ...  :-X

5 diskov - revščina, nemoč, poraz, obup, nizko samospoštovanje, čustvene težave, osamljenost, nemirne misli, vprašanja finančne varnosti, tesnoba, strah, strah pred uspehom in neuspehom, nizka samopodoba, pomanjkanje vere.

Naj pripomnim, da ta nas ta karta opominja, da nam je pomoč na voljo, le sprejeti jo moramo.

Uf, tole pa res nisem pricakovala :o ::)
Hm, bolj imam obcutek, da bi me nekdo rad porinil v to stanje, a se ne dam :)
Vedno znova moram postavljati meje, le kaj je na meni takega, da jih drugi bi tako radi rusilu...
Vem, da se vse resuje kot se mora.
Hvala Majci, si mi dala misliti s tole karto, uran in pluton sta namrec zacela napadati mojo venero...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #728 on: February 03, 2015, 05:47:40 PM »
No, saj če se zavedaš dogajanja, se lahko ubraniš, in ne dvomim vate.  :-*
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #729 on: February 07, 2015, 06:03:39 PM »
Pozneje bom pogledal v karte. Če koga zanima, naj napiše. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #730 on: February 07, 2015, 08:06:54 PM »
bi meni pogledal za zdravje oz. pocutje?!
hvala  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #731 on: February 07, 2015, 08:31:35 PM »
Jaz bi pa pofirbcala glede nadaljevanja neke komunikacije.
Bo špetir?  :D
Hvala!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #732 on: February 07, 2015, 09:24:04 PM »
bi meni pogledal za zdravje oz. pocutje?!
hvala  :-*

Trenutno se spopadaš predvsem s psihičnimi situacijami, ki so ti nepoznate, kar pa se bo v bližnji prihodnosti stabiliziralo na boljše. Torej, tvoje počutje v prihodnosti se bo pozitivno izboljšalo. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #733 on: February 07, 2015, 09:30:20 PM »
Jaz bi pa pofirbcala glede nadaljevanja neke komunikacije.
Bo špetir?  :D
Hvala!

Vprašanje sem postavil s pomočjo kodeksa in če vprašanje ni povezano s tabo, je odgovor neveljaven.

Odgovor pa je takšen. Prepira ne bo. Vidijo se vprašanja in potreba za odgovori. Situacija se bo razpletala pozitivno, vendar pa je poudarek na resnici. Namreč resnica je tista prava pot s katero pa se je potrebno soočiti, da lahko greš naprej. :)
« Last Edit: February 07, 2015, 09:34:41 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #734 on: February 07, 2015, 09:36:16 PM »
Če se ne motim boste morali tukaj odpreti novo temo. Je že kar veliko strani. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆