Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
PLANETARNI VPLIVI 2015 - RETROGRADNOSTI
Andres:
--- Quote from: Tea on May 21, 2015, 06:22:58 AM ---
--- Quote from: Andres on May 20, 2015, 07:48:20 PM ---Tole je dobra razlaga Tea in brez dvoma drži. Vendar zdi se mi kot bi imel vedno kakšne stelije in kvadrate in Saturne in oh in sploh. No, seveda se tudi pozna, da sem sam za vse, ne glede na to če je treba akumulator zamenjat ali pa hišo adaptirat.
Sicer pa me čaka zdaj še servis za avto. Tega načeloma lahko opravim do konca avgusta.
Andres
--- End quote ---
Lahko te samo tolaži, da ko bodo vplivi mimo, boš imel obnovljeno ali novo /zamenjano/ vse tisto, kar je že preživelo /R/ zob časa. Seveda pa tudi nekoliko bolj prazno denarnico ;) - obenem pa je to tudi čas, ko te uči, kako zaslužiti, kako preživeti s tem, kar imaš itd.........
Jaz vidim sedaj pri Ljubotu - t Saturn 3 hiša - avto skoz pri mehaniku - še dobro, da je tale pasatič tolk pameten, da se ustavi, preden bi bila prometna nesreča :)
--- End quote ---
Saj to si vedno ponavaljam. Celo stanovanje mi je z novo kopalnico na ceni pridobilo. Avto še vedno gledam in bom verjetno ukrepal ob prvem dobrem datumu za nakup. http://www.bilasolur.is/CarDetails.aspx?bid=4&cid=293387&sid=434522&schid=d9a64e68-6547-4342-b68b-bcf286f9c559&schpage=1
No, in zdaj opažam, da mi rdeče lučke na pomivalnem stroju ne delajo. Samo zelenene gorijo. Modre moj stroj ne premore. Ampak ne grem kupovat novega zaradi lučke. Pere še vedno.
Andres
sasa:
Dober terenski avto.
sanjalka:
--- Quote from: Andres on May 20, 2015, 06:42:49 AM ---
--- Quote from: sanjalka on May 19, 2015, 11:02:11 AM ---
--- Quote from: Andres on May 18, 2015, 11:45:11 PM ---Jaz sem imel danes generalko po vrtu in na dvorišču, potem sem še travo zalil in rože na koncu ker je bilo pa vse opravljeno sem še avto opral in poliral. Opažam, da mi bo šel akumulator k vragu.
Andres
--- End quote ---
Akumulator v avtu predstavlja napajanje...
Kaj v tvojem življenju je potrebno zamenjati, kateri del napajanja je že preživel... ;)
--- End quote ---
V hiši imamo problem z mrzlo vodo, ker na meji pri sosednji parceli je cev počila, skratka nekje pušla. Posledično nimam dosti pritiska mrzle vode, vroča pa teče kot na gezirju in sem se že spekel predvčerajšnjim. To je mogoče ena zaustavitev napoja.
Niti ne vem kateri del življenja naj bi bil preživet. Jaz sem ena taka oseba ki leta in leta lahko dela enake stvari.
Andres
--- End quote ---
Mislila sem s čim napajaš svoje življenje, svojo življenjsko pot...
mogoče je tukaj vprašanje načina služenja denarja, je kaj možnosti še za spremembo ali se tvoje življenje napaja s čim drugim...
Tukaj se mi dozdeva, da bo verjetno prišlo do sprememb...
Nisem gledala astrološko ampak zgolj simbolno, glede na to, da ti je crknil akumulator v avtu ;)
Avto je način kako vozimo skozi življenje, akumulator pa je napajalec v avtu....simbolno je napajalec našega načina življenja....
Se pravi kaj je tsito kar daje tvojemu življenju energijo, moč, pogon....
Mogoče ne gre toliko za preživet način življenja, ampak s čim in kako napajaš to svoje življenje, tukaj je poanta ;)
Andres:
--- Quote from: sanjalka on May 21, 2015, 09:35:10 AM ---
--- Quote from: Andres on May 18, 2015, 11:45:11 PM ---Jaz sem imel danes generalko po vrtu in na dvorišču, potem sem še travo zalil in rože na koncu ker je bilo pa vse opravljeno sem še avto opral in poliral. Opažam, da mi bo šel akumulator k vragu.
Andres
--- End quote ---
Kaj v tvojem življenju je potrebno zamenjati, kateri del napajanja je že preživel... ;)
--- End quote ---
V hiši imamo problem z mrzlo vodo, ker na meji pri sosednji parceli je cev počila, skratka nekje pušla. Posledično nimam dosti pritiska mrzle vode, vroča pa teče kot na gezirju in sem se že spekel predvčerajšnjim. To je mogoče ena zaustavitev napoja.
Niti ne vem kateri del življenja naj bi bil preživet. Jaz sem ena taka oseba ki leta in leta lahko dela enake stvari.
Andres
--- End quote ---
mogoče je tukaj vprašanje načina služenja denarja, je kaj možnosti še za spremembo ali se tvoje življenje napaja s čim drugim...
Nisem gledala astrološko ampak zgolj simbolno, glede na to, da ti je crknil akumulator v avtu ;)
Avto je način kako vozimo skozi življenje, akumulator pa je napajalec v avtu....simbolno je napajalec našega načina življenja....
Mogoče ne gre toliko za preživet način življenja, ampak s čim in kako napajaš to svoje življenje, tukaj je poanta ;)
--- End quote ---
Sanjalka. Veš da je to malo težko vprašanje zame. S čim napajam moje življenje. S hrano in pijačo je najbolj preprost odgovor, vem pa da to ni pravilen odgovor. Moji cilji glede zaslužka so malo drugačni od množice drugih. Imam pa v zadnjem času spet akcijo glede napajanja skozi arabske države. Turizem seveda je še pred. Lahko se pa tudi situacija čisto obrne. Moč in pogon mi pa daje tisto kar sam vem da znam, torej se te linije nekako držim.
Andres
sanjalka:
--- Quote from: Andres on May 21, 2015, 04:03:47 PM ---
--- Quote from: sanjalka on May 21, 2015, 09:35:10 AM ---
Andres
--- End quote ---
--- End quote ---
Andres
--- End quote ---
--- End quote ---
Sanjalka. Veš da je to malo težko vprašanje zame. S čim napajam moje življenje. S hrano in pijačo je najbolj preprost odgovor, vem pa da to ni pravilen odgovor. Moji cilji glede zaslužka so malo drugačni od množice drugih. Imam pa v zadnjem času spet akcijo glede napajanja skozi arabske države. Turizem seveda je še pred. Lahko se pa tudi situacija čisto obrne. Moč in pogon mi pa daje tisto kar sam vem da znam, torej se te linije nekako držim.
Andres
--- End quote ---
8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version