Author Topic: kristali  (Read 21104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: kristali
« Reply #15 on: September 24, 2014, 03:34:14 PM »
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: September 24, 2014, 03:35:18 PM »
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: September 24, 2014, 03:35:55 PM »

Tole me po sijaju spominja na mavrični obsidian, ki se zelo rad takole posveti, čeprav selenit deluje tudi podobno.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #18 on: September 24, 2014, 03:36:14 PM »
Zelo nejasne slike
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: September 24, 2014, 03:36:41 PM »

Tole me po sijaju spominja na mavrični obsidian, ki se zelo rad takole posveti, čeprav selenit deluje tudi podobno.

a je tole belo?

www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: September 24, 2014, 03:37:09 PM »

Ta me spominja na rubin, sem imela v surovi obliki podobnega doma.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: September 24, 2014, 03:37:36 PM »

Fluorit

čisto na levi strani je zelo podoben labradoritu - je pa res težko tole ugibat, ker so slike slabe
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: September 24, 2014, 03:38:00 PM »

Ta me spominja na rubin, sem imela v surovi obliki podobnega doma.

Ja to bo gotovo rubin
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: September 24, 2014, 03:38:09 PM »

a je tole belo?

Ja, naj bi bilo belo. Ker pa so to kristali za vodo, dvomim, da je selenit.

Ponavadi se v vodo daje kamena strela, tako da bi lahko bila tudi ta.
9ZK 674

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #24 on: September 24, 2014, 03:38:19 PM »

Tale je čist prozoren, rahlo vleče na roza

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #25 on: September 24, 2014, 03:38:51 PM »

Fluorit

čisto na levi strani je zelo podoben labradoritu - je pa res težko tole ugibat, ker so slike slabe

Ja, sem sprva mislila, da je labradorit, samo po vijolični barvi, ki je vmes (vsaj tako se vidi), sem potem predvidevala, da je fluorit.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: September 24, 2014, 03:40:06 PM »

Tole še najbolj spominja na črni turmalin.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: September 24, 2014, 03:41:58 PM »
slike so res slabe
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: September 24, 2014, 03:43:00 PM »
Vem, ja.
9ZK 674

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #29 on: September 24, 2014, 03:45:14 PM »
MINERALI ZA ENERGIZIRANJE VODE

Voda obogatena z vibracijo mineralov in kristalov spodbuja našo naravno sposobnost zdravljenja, krepi naše fizično in psihično počutje, dovaja telesu potrebne minerale in hkrati krepi naš celoten energijski sistem. Voda ima izjemen okus po sveži, bistri vodi iz izvira.Kristali v kompletu so očiščeni vseh negativnih energij, informirani za najboljši namen zdravljenja in revitalizacije telesa in pripravljeni za takojšnjo uporabo. V kompletu so kalciti, ametisti, roževci, kamene strele,dendritni ahati, sodaliti… odvisno od namena kompleta.
Prevladujoča zelena barva zdravi na vseh nivojih, sprošča, in pomaga pri uravnovešanju energij, rumena in oranžna krepita samozavest, delujeta ugodno predvsem na tretjo čakro in pozitivno vplivata na notranje organe, preseganje strahov, krepita samozavest in samospoštovanje. Modra barva kristalov deluje sproščujoče, eliksir pomirja, deluje ugodno na grleno čakro, glasilke, ščitnico…Vijolična krepi sedmo čakro, ugodno deluje na nespečnost, stres, nervozo, nezaupanje v božanski aspekt bivanja. Zdravilna vibracija pri kroničnih boleznih, utrujenosti…Rožnata barva kristalov deluje na srčno čakro, ugoden vpliv ima na čustva, pomaga otrokom, pubertetnikom, in vsem, ki se težje odpirajo ljubezni do sebe.  Prozorni kristali delujejo očiščujoče, razstrupljajoče in imajo pozitiven učinek na vse čakre. Rjava barva kristalov za eliksir prizemljuje, eliksir je zelo učinkovit pri bolečinah v sklepih, nogah, spodnjem delu telesa. Primeren za starejše ljudi in za vse, ki bi radi imeli več vitalne energije.
Šungit, ki je v vseh kompletih, vodo očiščuje vseh nečistoč, tudi klora in težkih kovin. Šungit je naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku. Izvor šungita, čigar geološka starost je ocenjena na več kot 2 milijardi let, do danes še ni pojasnjen. Med drugim obstajajo domneve, da so kamni šungita ostanki Phaetona – enega od planetov, ki naj bi nekoč obstajal v našem sončnem sistemu. Šungit je mogoče najti le na enem delu Zemlje.
Šungit čisti vodo različnih tujih substanc (kloroorganskih spojin, nitratov in nitritov kot tudi presežkov bakra, mangana in železa), popolnoma uniči jajčeca glist, očisti vodo brez priokusa in brez vonja. Poleg tega obogati vodo s kalcijevimi in magnezijevimi solmi ter drugimi mikroelementi v koncentracijah, ki so optimalne za človeka. Vodo razkuži brez škodljivih metod kloriranja ali UV-obsevanja. Dodatno pa šungit podeli vodi enkratne zdravilne lastnosti.
Priprava zdravilnega eliksirja
V vrč (1-1,5 l) natočite svežo vodo in kristale položite vanj.Voda naj ima sobno temperaturo..Že po petnajstih minutah  ima voda antibakterijske lastnosti, v roku 24ur pa voda pridobi vse svoje zdravilne lastnosti. Tako dobljeno šungitno vodo lahko prelijete v drugo posodo in napolnite posodo v kateri je šungit z novo vodo. Pri tem naj vas ne moti črna barva te vode. V nekaj minutah se ta lebdeča oborina posede in voda je popolnoma čista, ni pa nič narobe če šungitno vodo popijete kar motno.
Vsake toliko časa jih lahko vzamete ven iz vrča in jih sperete z mrzlo vodo,da se očistijo morebitnih negativnih vibracij, ki jih vsebuje voda, vrč pa pomijete z mešanico vode in kisa.
Vesna Kravcar

Tole mi je zdaj posredovala
« Last Edit: September 24, 2014, 03:49:15 PM by butterfly »