Author Topic: Biokibernetika gledana skozi astrologijo  (Read 24120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Biokibernetika gledana skozi astrologijo
« Reply #15 on: September 28, 2014, 06:02:35 PM »
Morda pri tem igra kaj tudi Neptun in en trikotnik na Sonce drug na Plutona.  Tako ima Pika.  Vidka ima podobno. En trikotnik na Luno drug na Plutona.

Andres

Jaz imam sekstil na Plutona.
Trigone imam na Sonce, Kirona in južni vozel.

Potem sem pa narobe gledal.  Se bom moral bolj poglobiti v te stvari. Ali pa katera od vas. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #16 on: September 28, 2014, 09:06:18 PM »
Andres...nisem umaknila svoje karte, ker jo nikoli nisem imela...ne morem jo gor pripopat, ker imam neko nastavitev na računalniku, ki mi onemogoča to...Sem poskusila vse, pa ne gre...žal  :'(

Kaj pa če jo meni pošlješ in jo jaz gor dam. Tudi v tvoj podpis.

Andres

Kot vidim si ze uredil...hvala Andres...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: September 29, 2014, 07:39:21 AM »
Če se navežem na naslov te teme in spodaj prilimam povzetek oz. bistvo Biokibernetike:

"Zarki naj bi omogocali komunikacijo z "univerzalnim energetskim poljem" (Superinteligenco) in sicer glede na lokacijo (zarek na katerem se nahajamo) imamo dostop do razlicnega dimenzinalnega prostora (nematerialnih svetov).
Poznamo naslednje zarke:
 - Alfa zivljenski zarek - > delujejo v 13. dimenziji, delujejo zdravilno
 - Beta smrtni zarki -> delujejo v 7. dimenziji, pomenijo "pekel", delujejo skodljivo
 - S-Alfa regeneracijski zarki - delujejo v 33. dimenziji, pomenijo "nebesa", delujejo regenerativno
Gorenc je pri svoji "BIOfiziki" nastel kar 56 dimenzij, od katerih so glede na naso stopnjo intelektualnega razvoja oz. dojemanje in pojmovanje duhovnega sveta pomembna 7., 13., in 33. dimenzija nematerialnega sveta.
Gorenc trdi, da imajo vse "alternativne" metode nakljucen ucinek, ki je odvisen od tega ali se nahajamo na Alfa ali Beta zarku. Če jih izvajamo na Alfa žarku delujejo pozitivno, medtem pa če jih izvajamo na beta zarku delujejo kot analgetik/mamilo in dejansko ne zdravijo nic. Bistvo vsega naj bi bila torej BIOkibernetika. "

potem lahko vladavine pripišem:
- nematerialni svet, nebesa, duhovni svet, domišljija, sanje, theta, alternativne metode = NEPTUN /ribe/ in JUPITER /strelec/
- vesolje kot tako, meritve = Uran /vodnar/
- vesoljci /tujci/ Jupiter
- zdravljenje vesolja in zemlje, samozdravljenje, regeneracija = Kiron /Devica/
- pekel /Pluton/ ta pa je po drugi strani tudi transformacija in življenje in smrt

Možganski potencial - možgani so delno povezani z Marsom /vse kar je v glavi/, delno z Luno
Um ali intelekt pa je povezan z Uranom /višji kozmični um/ in Merkurjem

Vendar z astro karto ne moremo ugotoviti višino IQ, pa tudi ne ali so možganske okvare, oz. ali je človek po našem dojemanju zmožen govoriti, računati in se pogovarjati. Torej ne moremo ugotoviti če je oseba defektna kot temu rečemo.

Najbrž tudi pri BK in na podlagi možganskega potenciala Andres ne bi mogel reči, da ima zaostalo osebo v meritvah, ali pač?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #18 on: September 29, 2014, 05:15:38 PM »

Vendar z astro karto ne moremo ugotoviti višino IQ, pa tudi ne ali so možganske okvare, oz. ali je človek po našem dojemanju zmožen govoriti, računati in se pogovarjati. Torej ne moremo ugotoviti če je oseba defektna kot temu rečemo.

Najbrž tudi pri BK in na podlagi možganskega potenciala Andres ne bi mogel reči, da ima zaostalo osebo v meritvah, ali pač?

Če je med norcem in genijem samo en korak potem se to res težko izmeri. Vendar je tvoj pokojni mož eden od primerov kako bolan človek ne more več upravljati z možgani tako kot nekoč.   Torej pri bolezni mu pade možganski potencial čisto dol, spet odvisno kako hudo je bolan.  Vendar za izmero padca mora biti človek že bolan.  Nisem še meril debilnih ljudi, saj tisti ki sem jih hotel starši niso pustili. Navadno sicer je tako, da svojci in starši in tudi ljudje, ki Biokibernetiko potrebujejo, ne želijo komunicirati z menoj v tej smeri.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #19 on: October 01, 2014, 06:10:20 AM »
Malo se nocoj ubadam na astro.com in prišel sem do spoznanja zakaj se grem(o) Biokibernetiko ravno v tem času. 
Moj Kiron je natalno in tranzitno v osmi hiši in tačas prečka po natalnem saturnu.  Jupiter mi gre čez Sonce in bo vsak čas na ascendentu kar vidim se bo zgodilo skoraj na dan ko nameravam kupiti letalsko karto   Istočasno imam tudi Urana v deveti hiši torej kaj drugega kot v tujini šlihtat zdravstvene stvari.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: October 01, 2014, 07:24:37 AM »
Hehe, kako se lepo poklapa.

Meni je Tea že povedala, da bom imela neko zdravljenje, ker imam Kirona vključenega v letošnjem solarcu. Pa sem bila prepričana, da bo to operacija, pa je bila malce prezgodaj, ampak sedaj pa tole.

Zanimivo, ob Saturnovem povratku bom pobliže spoznala biokibernetiko.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: October 01, 2014, 08:32:39 AM »
Veliko nas ima povezavo Uran Kiron v kartah
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: October 01, 2014, 08:45:26 AM »
Se potem Uran in Kiron lahko sklepata kot "napredno" zdravljenje? Oz bolj kot nekaj novega morda?
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: October 01, 2014, 09:53:17 AM »
jaz imam samo saturna trenutno na kironu, kmalu pa pride še na urana - v opoziciji na marsa. Mogoče mi bo pa kaj na glavo padlo takrat  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: October 01, 2014, 09:59:55 AM »
Jane, natalno pa imaš Kirona v opoziciji na Urana.  ;)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #25 on: October 01, 2014, 10:01:01 AM »

Mam sam je 8 stopinj razlike, ne vem kolk se šteje za kirona.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: October 01, 2014, 10:08:40 AM »
Jaz imam točno opozicijo, ostalih kart pa na morem pogledat, ker mi shrani.si ne dela v službi.
9ZK 674

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #27 on: February 23, 2015, 03:17:52 PM »

Mam sam je 8 stopinj razlike, ne vem kolk se šteje za kirona.

Po mojem se šteje toliko, kot pri ostalih planetih, če izvzameš sonce in luno. Se prav lih 8 st.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #28 on: May 06, 2015, 11:27:39 AM »
Po dobrega pol leta lahko rečem, da se mi zdi, da nekatere zadeve iz astrološke karte veliko hitreje ozavestiš. Kot da bi par zadevc odpadlo, ali kako naj se izrazim...
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: May 06, 2015, 08:38:25 PM »
Po dobrega pol leta lahko rečem, da se mi zdi, da nekatere zadeve iz astrološke karte veliko hitreje ozavestiš. Kot da bi par zadevc odpadlo, ali kako naj se izrazim...

Sasa.  To se dogaja s povečanjem možganskega potenciala. Stvari, ki so nam bile prej težke, naenkrat postanejo čisto lahko doumljive. Seveda pa ne za vse, temveč za tisto kar nam je položeno, da smo sposobni delati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858