Author Topic: Delo, talenti, denar, samostojno podjetništvo  (Read 10489 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Delo, talenti, denar, samostojno podjetništvo
« on: September 30, 2014, 01:04:38 PM »
No, pa dajmo pomagat Tejki

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Delo, talenti, denar, samostojno podjetništvo
« Reply #1 on: September 30, 2014, 01:08:25 PM »
Analiziramo karto?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: September 30, 2014, 01:12:43 PM »
Ja, analiziramo. Pa upoštevamo, kje se sedaj nahaja
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: September 30, 2014, 01:16:11 PM »
OK bom si vzela čas definitivno, da preverim še vse tranzite. Da ne bom neki tja v tri dni. Sem pa pred kratkim ravno gledala tvojo karto ko si rekla, da se je vse tole začelo, čist iz firbca, takrat sem mela en preblisk.

Zdej govorim natalno, ker nisem tranzitov gledala, vladar šeste je v drugi - torej to smo že razčistili - živali. Ne vem zakaj se tolk oddaljuješ od tega, sem pa gledala ker je vladar druge, torej tudi dispozitor saturna v trigonu z jupitrom in uranom, da bi se mogoče osredotočila na drugačne živali - velike, nenavdane. Tko da ne nujno pikirat na mačke, kužke itd. Mogoče vprašaš na kaki kmetiji,kjer imajo konje, če rabijo kako pomoč?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: September 30, 2014, 05:28:31 PM »
Vladar Ac Sonce v Ovnu - kotni - na MC - v Ovnu

Biti poklicno uspešen, aktiven, sposoben, energijo oblikovati v dosežke, prevzeti odgovornost zase, zmagati, imeti kariero, vodilni položaj

Sonce v 9 - ugledni poklici, lastnik potovalne agencije, jezdec, profesor, založnik, pedagog, trener /povezava z Ovnom/, kreativnost, širjenje, znati druge motivirati

Sonce kvadrat Jupiter = paziti se naučiti samodiscipline
Sonce opozicija Luna /disp. Jupitra/ in Plutona = umetnost, zavetišče za živali, rejka ovac, trgovina z volno, pedagoški poklic, vzgojitelj, igralka in še Pluton = samostojni poklic, podjetnik, terapevt, maser, igralec, moč
Sonce trigon Neptun = igralec, scenograf, čarovnik, iluhzionist, ezoterik, umetnik, slikar, glasbenik, plesalec, zdraviteljska šola, alternativna šola, pedagogika, zdravilstvo

Dispozicija Sonca - Mars v Ovnu v 9 odlična
policaj na konju, športni učitelj, trener, vodič, tujina, izobraževanje, jahanje, - Jupi v 12: misijoni, zdravstvo, jahalna terapija, zavarovalnica, socialni poklici, delati v ašramu, samostanu, učitelj joge, umetnost, film, medicina ....

V 10 hiši  = vkleščeno znamenje Bika = umetnik oblikovalec /plastika, keramika/, zbiralec starin, starinarna, pevec, poljedelec, cenilec, nepremičninske panoge, muzej, star nakit, oblikovanje nakita
Venera v 8 = pogrebni zavod, zdravitelj, terapevt, izterjevalec denarja, maser, reklamna panoga, služiti denar s seksom, smrtjo, dediščinami, zavarovalnicami, poklic pri filmu, televiziji, ezoterik, zdravitelj itd....

Ker je Venera opozicija na Saturn v 2 kot vladar 6 hiše = umetnik oblikovalec, plastika, keramika, les, kamen, pevec, nepremičninska panoga, zemljam, nakit, ura, bančni sef, zbiralec starin, peščena ura itd...

6 hiša = Kozorog = ne prenese nadrejenih!
          = Vodnar = urnik mora biti po prebliskih oz. vodnarskih nenavadnih idejah, lepo je delati doma /uran 4/ in dispozitor Saturna je Merkur v Ribah = ponoči, ko se vse umiri

no toliko zaenkrat
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #5 on: September 30, 2014, 05:40:25 PM »
Tole kar si dodala bom moral pa še posebej naštudirat.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: September 30, 2014, 05:59:17 PM »

Andres

Tole je analiza od Tejke, na način učenja astrologije in še da ji pomagamo najti sebe v poklicu
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #7 on: September 30, 2014, 06:52:28 PM »
Uau Tea hvala za tole kompletno temo  :-*  :-*

Res se nekako ne najdem. Iščem nekaj, pa sploh ne vem kaj. Bom jutri še kak fidbek dodala, saj sem danes bolj za najstnika rezervirana ...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #8 on: September 30, 2014, 08:05:19 PM »

Andres

Tole je analiza od Tejke, na način učenja astrologije in še da ji pomagamo najti sebe v poklicu

Aja, komaj zdaj vidim. Bom itak pogledal. Tejka je trojka po 9zk  nekaj se ji bo zdaj odprlo, ker smo v letu 4 in obe energiji sta leseni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #9 on: October 01, 2014, 08:36:39 AM »

Andres

Jaz pa sem 4 in 9 - se pravi dvojno nanovo :)

Aja, komaj zdaj vidim. Bom itak pogledal. Tejka je trojka po 9zk  nekaj se ji bo zdaj odprlo, ker smo v letu 4 in obe energiji sta leseni.

Andres
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #10 on: October 01, 2014, 03:25:14 PM »
Vladar Ac Sonce v Ovnu - kotni - na MC - v Ovnu

Biti poklicno uspešen, aktiven, sposoben, energijo oblikovati v dosežke, prevzeti odgovornost zase, zmagati, imeti kariero, vodilni položaj

Sonce v 9 - ugledni poklici, lastnik potovalne agencije, jezdec, profesor, založnik, pedagog, trener /povezava z Ovnom/, kreativnost, širjenje, znati druge motivirati

Ustvarjam rada, pravzaprav se mi včasih zdi, da le takrat, ko ustvarjam (rišem, plešem, delam kaj ustvarjalnega na računalniku, karkoli) nekako živim. Profesor, pedagog mi pa nekako ni. Imam občutek, da ne razlagam dobro, da svojega znanja ne prenašam dobro naprej.

Sonce kvadrat Jupiter = paziti se naučiti samodiscipline Oh ja samodisciplina...  ::)
Sonce opozicija Luna /disp. Jupitra/ in Plutona = umetnost, zavetišče za živali, rejka ovac, trgovina z volno, pedagoški poklic, vzgojitelj, igralka in še Pluton = samostojni poklic, podjetnik, terapevt, maser, igralec, moč
Sonce trigon Neptun = igralec, scenograf, čarovnik, iluhzionist, ezoterik, umetnik, slikar, glasbenik, plesalec, zdraviteljska šola, alternativna šola, pedagogika, zdravilstvo

Hehe ko sem bila otrok, sem hotela celo imet zavetišče za živali. Po izkušnjah in doživetju realnosti tam, pa mi to na kraj pameti ne pride več.

Dispozicija Sonca - Mars v Ovnu v 9 odlična
policaj na konju, športni učitelj, trener, vodič, tujina, izobraževanje, jahanje, - Jupi v 12: misijoni, zdravstvo, jahalna terapija, zavarovalnica, socialni poklici, delati v ašramu, samostanu, učitelj joge, umetnost, film, medicina ....

V 10 hiši  = vkleščeno znamenje Bika = umetnik oblikovalec /plastika, keramika/, zbiralec starin, starinarna, pevec, poljedelec, cenilec, nepremičninske panoge, muzej, star nakit, oblikovanje nakita
Venera v 8 = pogrebni zavod, zdravitelj, terapevt, izterjevalec denarja, maser, reklamna panoga, služiti denar s seksom, smrtjo, dediščinami, zavarovalnicami, poklic pri filmu, televiziji, ezoterik, zdravitelj itd....

No zavarovalništvo sem poskusila, pa mi ni. S sexom služiti mi tudi ne diši  :laugh: ;D.

Ker je Venera opozicija na Saturn v 2 kot vladar 6 hiše = umetnik oblikovalec, plastika, keramika, les, kamen, pevec, nepremičninska panoga, zemljam, nakit, ura, bančni sef, zbiralec starin, peščena ura itd...

Hmmmmm bi poldragi kamni in kristali tudi pod tole pasali?

6 hiša = Kozorog = ne prenese nadrejenih!
          = Vodnar = urnik mora biti po prebliskih oz. vodnarskih nenavadnih idejah, lepo je delati doma /uran 4/ in dispozitor Saturna je Merkur v Ribah = ponoči, ko se vse umiri

Ali pa so nadrejeni totalno zaj***ni. VEDNO sem ustvarjala ponoči, ponoči se učim, ponoči plešem, ko sem delala od doma za Valicon, (joj kako se mi kolca po tej firmi :( ) sem delala večinoma ponoči,...
no toliko zaenkrat

Sem kar v citat komentirala in zeleno obarvala kar mi je nekako blizu, poznano,...

Bivša sodelavka in prijateljica mi je vedno govorila, da bi morala it v igralstvo. Očitno ima punca še več intuicije kot sem mislila.
Najrajši bi kaj ustvarjala. To mi je kot igra, uživam. Že nekaj časa nisem nič ustvarjala, sem čisto preutrujena. Ko imam čas (ponoči) grem rajši spat. Še plesat se ne spokam več :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #11 on: October 01, 2014, 03:31:12 PM »
No, zdaj pa kar si zeleno obarvala poskušaj strniti v sedanjost in v realnost.

Najbrž bi z igralskim poklicem težje začela, bi pa naprimer z lahkoto začela ustvarjat nakit, mandale, kakšne umetniške predmete, spominke /je tud Saturn npr./ oblikovanje nakita - ure bi sigurno šle /saturn/
Lahko bi imela potem delavnice za oblikovanje nakita /pa zapolniš pedagogiko/

Zakaj ne začneš in si ne ustvariš kakšno stran na FB in se več udejstvuješ tam. Za začetek
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: October 01, 2014, 03:33:40 PM »
No, zdaj pa kar si zeleno obarvala poskušaj strniti v sedanjost in v realnost.

Najbrž bi z igralskim poklicem težje začela, bi pa naprimer z lahkoto začela ustvarjat nakit, mandale, kakšne umetniške predmete, spominke /je tud Saturn npr./ oblikovanje nakita - ure bi sigurno šle /saturn/
Lahko bi imela potem delavnice za oblikovanje nakita /pa zapolniš pedagogiko/

Zakaj ne začneš in si ne ustvariš kakšno stran na FB in se več udejstvuješ tam. Za začetek

Za tole prijaviš samo osebno dopolnilno dejavnost /nič ne stane/ in v Ljubljani je sejmov in prireditev ogromno, kjer bi lahko ponudila svoje izdelke. Poleg tega je zdajle pravi čas, za začetek, ker bodo kmalu darila
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #13 on: October 01, 2014, 03:34:54 PM »
Lahko bi izdelovala tudi nakit ki zdravi /naprimer orgonitne obeske ipd./ - tudi za živali npr.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #14 on: October 01, 2014, 03:36:06 PM »
Ja, ona je res prava, ko ustvarja in res je nočni človek.
9ZK 674