9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Andres je imel bika menda, pa in peto, če se prav spomnim.
Quote from: Jane on October 31, 2014, 05:34:31 PMQuote from: Tea on October 31, 2014, 05:09:57 PMHvala srčki in srčice za lep večer. Lepo je z vami Sem pa tudi svoj opravek opravila v isti mirnosti, kot sem ga dosegla po potovanju po vesolju z Andresom.Zdaj sem pa firbec, kere karte so bile Jane in Cvetka?neptun v tretji koker se spomnim. Zdej se pa ne spomnim al je bil škorpijon. Mogoče se bo cvetka. Potem je bilo vse OK?Kar OK ... mirno - no ja Neptun - ja bi se strinjala.
Quote from: Tea on October 31, 2014, 05:09:57 PMHvala srčki in srčice za lep večer. Lepo je z vami Sem pa tudi svoj opravek opravila v isti mirnosti, kot sem ga dosegla po potovanju po vesolju z Andresom.Zdaj sem pa firbec, kere karte so bile Jane in Cvetka?neptun v tretji koker se spomnim. Zdej se pa ne spomnim al je bil škorpijon. Mogoče se bo cvetka. Potem je bilo vse OK?Kar OK ... mirno - no ja Neptun - ja bi se strinjala.
Hvala srčki in srčice za lep večer. Lepo je z vami Sem pa tudi svoj opravek opravila v isti mirnosti, kot sem ga dosegla po potovanju po vesolju z Andresom.Zdaj sem pa firbec, kere karte so bile Jane in Cvetka?
Ni blo švoh..ni blo švoh. Prov fajn. Pa spoznat nove člane in tako. Nensi, ti si pa čisto druga v živo, kot sem si predstavljala.
Tukaj sem dodal fotografije sinočnjega večera. Hvala za lepo in prijetno družbo. Andreshttps://www.facebook.com/groups/134019324766/
Quote from: Tea on October 31, 2014, 05:09:57 PMHvala srčki in srčice za lep večer. Lepo je z vami Sem pa tudi svoj opravek opravila v isti mirnosti, kot sem ga dosegla po potovanju po vesolju z Andresom.Zdaj sem pa firbec, kere karte so bile Jane in Cvetka?sem te imela v mislih. vesela, objemček