Author Topic: osebna koda v numerologiji  (Read 73599 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
osebna koda v numerologiji
« on: October 06, 2014, 08:04:27 PM »
Pozdravček,

malo sem prebirala tematiko numerologije in videla, da se pojavljajo različne analize. Vse literature nisem pregledala, mi je pa zelo blizu teorija Taje Veroti, ki je že bila omenjena v postih.
Jaz numerologijo skušam povezovati, tako kot astrologijo in delovanje planetov med seboj. Števila, ki jih ima ena oseba, razumem kot potencial osebe, tako kot rojstno karto v astrologiji.
Osebna koda je sestavljena iz:
 življenjske poti (vsota vseh števil v rojstnem datumu)-datuma rojstva (ki je zelo pomemben podatek)-vedenjskega števila (ime in priimek skupaj)- imena- priimka.
Tako v najožjem smislu dobimo 5 števil-za eno osebo, iz katerih lahko ugotavljamo, kako oseba deluje, kaj jo motivira-zavira. Taja omenja harmonije in disharmonije- ki sem jih zasledila v postih o numerologiji v začetku. O harmoniji ali disharmoniji se pri numerologiji govori, ko se gleda števila ene osebe. Na podlagi tega, koliko ima oseba števil v disharmoniji (ali v astrološkem jeziku v kvadratih), toliko več izzivov bo imela v življenju, bolj, ko ima oseba harmonijo v številih, manj je morda vsakodnevnih trenj- je pa lahko večji šok ob različnih osebnih letih osebe-tranzitih v astrologiji.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: osebna koda v numerologiji
« Reply #1 on: October 06, 2014, 08:07:11 PM »
Ne verjamem, da je katera od nas študirala resno numerologijo, zato smo pač klepetale na to temo toliko, kolikor je vsaka zasledila v literaturi.
Se oproščam, če sem kaj zgrešila, ker je že dolgo, kar smo pisali, pa se niti ne spomnim tem.

Če nas boš zdaj ti vodila skozi numerološko znanje, bo najbrž nastal nek smisel v razumevanju te vede.  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #2 on: October 06, 2014, 08:13:25 PM »
z veseljem podelim znanje, ki ga imam, seveda s predispozicijo, da je še precej okrnjeno in seveda bom tudi sama vesela, kakšne dopolnitve :) še s kakšnega zornega kota.

:)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #3 on: October 06, 2014, 08:15:42 PM »
Odlično in bravo  :-*
Pa ne bit tko skromna no :)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #4 on: October 06, 2014, 08:39:11 PM »
Je numerologija te Taje Veroti tista od Chirota al kako se je že pisal?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #5 on: October 06, 2014, 08:46:32 PM »
O super Tweety, če boš obudila temo in jo delila z nami. Tudi jaz menim, da ne bodi skromna. Naša vprašanja pa so lahko hkrati izziv za tvojo in našo rast. Tudi sama čutim, da želim pridobiti vsaj nekaj več znanja s področja numerologije. Vem, da se bo to znanje fajn vkloplo tudi z drugimi področji ezoterike, ki me zanimajo.  :-* :-* :-*

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #6 on: October 06, 2014, 09:11:54 PM »
Je numerologija te Taje Veroti tista od Chirota al kako se je že pisal?

Andres

v bistvu ne vem točno, od kje se je Taja učila. Vem, da ima svoj pripročnik in so harmonije in disharmonije njeno raziskovalno delo.-Le-teh nisem našla v nobeni drugi literaturi. Tako da težko več komentiram drugega avtorja- če imaš kakšen bolj podroben podatek pa bom z veseljem pogledala in preverila, kakšna je njegova razlaga.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #7 on: October 06, 2014, 09:15:25 PM »
O super Tweety, če boš obudila temo in jo delila z nami. Tudi jaz menim, da ne bodi skromna. Naša vprašanja pa so lahko hkrati izziv za tvojo in našo rast. Tudi sama čutim, da želim pridobiti vsaj nekaj več znanja s področja numerologije. Vem, da se bo to znanje fajn vkloplo tudi z drugimi področji ezoterike, ki me zanimajo.  :-* :-* :-*

Tudi jaz sedaj utrjujem znanja z različnih področij. Predvsem pa iščem vzporednice astrologije in numerologije.  :)

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
« Reply #8 on: October 06, 2014, 09:37:36 PM »
Življenjska pot  (ŽP)je vsota bioritemskega števila in generacijskega števila.
bioritemsko število (BIO) dobimo tako, da seštejemo dan in mesec rojstva- v mojem primeru 5+7=12=3.
generacijsko število (GEN) pa je letnica- v mojem primeru 1-9-8-3=21=3
BIO+GEN= ŽP   -v mojem primeru je 3 (iz12)+3 (iz21)=6 (33)

Življenjska pot je tisto, v kar se razvijamo v življenju in k čemur naj bi strmeli.
potrebujemo še
ime:                   21=3
priimek:             24=6
vedenjsko št.:     45=9
Na podlagi teh podatkov dobimo 5 pomembnih števil, ki jih lahko povežemo-ali se podpirajo ali si nagajajo  :D

moja osebna koda je 6(ŽP) - 5(dan roj.)-9 (ved.št) -3(ime) -6(priimek). 

Mene zdajle kar podpirajo. Ko sem imela drug priimek pa je bila energija malce drugačna... V mojih izkušnjah priimek v določenem obdobju lahko spremeni delovanje človeka. Ko sem se pogovarjala z različnimi ljudmi, so se predstavljali na drug način (bistvo pa je ostalo isto)- druga mašnica je bila. Zame je sprememba priimka-s poroko :) prinesla bolj usklajena števila in sem tudi bolj umirjena, kot sem bila prej.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #9 on: October 07, 2014, 05:59:20 AM »
Pri numerologijah se mi vedno postavlja eno in isto vprašanje. Ta brez dvoma drži, vendar katera numerologija je tista prava, če se v eni seštevajo številke rojstnega dne, v drugi pa že imaš razpredelnico, ki ti tvojo številko da.  Hmm.

Možno je tudi, da ta Taja zdraj predstavlja že drugo vrsto numerologije. Eno pred dvajsetimi leti in to zdajšnjo katero opisuješ ti.

Po prvi se računa iz kaldejske abecede in izhaja še iz časa Pitagore, te druge pa ne poznam.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #10 on: October 07, 2014, 06:03:03 AM »
Tudi jaz sem bila skeptična do numerologije zaradi dveh vrst: kaldejske in pitagorske

V bistvu pa odkriješ, da je to podobno če gledaš ciganske karte ali tarot karte ali astrologijo ali DZ Ki ali kaj podobnega. V vsakem primeru izbira prinese zelo podoben odgovor. Samo orodje je drugo.

Se pa seveda ne spoznam, je samo moje razmišljanje in mnenje. Naj povejo znalci  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: October 07, 2014, 09:23:00 AM »
jaz ne poznam nobene, me pa res zanima ali moje ime paše k priimku. V bistvu uporabljam krajšavo svojega imena, čeprav mi je enkrat ena rekla, da bi morala celo ime.  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: October 07, 2014, 09:24:39 AM »
Če se prav spomnim bi moralo biti tvoje ime brez krajšave menda dobro.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: October 07, 2014, 09:26:07 AM »
Ja tko sem tud jaz slišala. Torej Slavica namesto Slavi skupi z obema priimkoma seveda. Samo kaj pa vem jaz ko slišim tisto dolgo ime, se počutim kot ena debela stara gospa. Ne vem zakaj, v momentu se počutim staro.
A veš gospa Slavica ali gospodična Slavi hahaha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #14 on: October 07, 2014, 09:31:10 AM »
Ja tko sem tud jaz slišala. Torej Slavica namesto Slavi skupi z obema priimkoma seveda. Samo kaj pa vem jaz ko slišim tisto dolgo ime, se počutim kot ena debela stara gospa. Ne vem zakaj, v momentu se počutim staro.
A veš gospa Slavica ali gospodična Slavi hahaha

Haha, ja

Mene so kot otroka klicali pa Tejka
Prijatelji pa Tejči

Mi je pa najljubše kar moje ime  :)
www.Astro-Star.net