Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz bi vas tudi kaj videla. Sem občasno v Kranju.
Saša, te imam v mislih.
Quote from: Jane on November 03, 2014, 08:58:26 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 08:56:06 AMQuote from: sanjalka on November 03, 2014, 08:47:38 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 08:32:47 AMObvezno Hm h kateri frizerki pa hodiš to?Martina ji je ime, salon se imenuje Om.Prej je delala v Ljubljani, sedaj pa ima pribl. 2 leti svoj salon tukaj v Kranju in hodim k njej, mi je super, ker uporablja lasno kozmetiko harologi, ki naj bi bila "naravna". No, meni res ustreza, tako da si kupim šampon in balzam tudi za domov.To je prav ena ulica pred tvojo, če greš iz Lj, zaviješ eno ulic prej notri, ma po moje sta narazen par metrov Bom prav pogledala kje je to, ker ne vem če sem ga sploh kdaj opazila Sem šla prav guglat, ja dve bajti naprej od moje, tko ob cesti greš dol po enih stopnicah? Ja madona pol sva res blizu hihi. Od Nensi lokal je pa tam pri Šparu, kjer si se zadnjič ustavila hihihi, vse na kupu in jaz šele včeraj to ugotovim se pravi hodim že dve leti dve hiši stran od tvoje in se včeraj privč vidiva no, naslednjič malo daljša kava pri Nensi v lokalu
Quote from: Jane on November 03, 2014, 08:56:06 AMQuote from: sanjalka on November 03, 2014, 08:47:38 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 08:32:47 AMObvezno Hm h kateri frizerki pa hodiš to?Martina ji je ime, salon se imenuje Om.Prej je delala v Ljubljani, sedaj pa ima pribl. 2 leti svoj salon tukaj v Kranju in hodim k njej, mi je super, ker uporablja lasno kozmetiko harologi, ki naj bi bila "naravna". No, meni res ustreza, tako da si kupim šampon in balzam tudi za domov.To je prav ena ulica pred tvojo, če greš iz Lj, zaviješ eno ulic prej notri, ma po moje sta narazen par metrov Bom prav pogledala kje je to, ker ne vem če sem ga sploh kdaj opazila Sem šla prav guglat, ja dve bajti naprej od moje, tko ob cesti greš dol po enih stopnicah? Ja madona pol sva res blizu hihi. Od Nensi lokal je pa tam pri Šparu, kjer si se zadnjič ustavila
Quote from: sanjalka on November 03, 2014, 08:47:38 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 08:32:47 AMObvezno Hm h kateri frizerki pa hodiš to?Martina ji je ime, salon se imenuje Om.Prej je delala v Ljubljani, sedaj pa ima pribl. 2 leti svoj salon tukaj v Kranju in hodim k njej, mi je super, ker uporablja lasno kozmetiko harologi, ki naj bi bila "naravna". No, meni res ustreza, tako da si kupim šampon in balzam tudi za domov.To je prav ena ulica pred tvojo, če greš iz Lj, zaviješ eno ulic prej notri, ma po moje sta narazen par metrov Bom prav pogledala kje je to, ker ne vem če sem ga sploh kdaj opazila
Quote from: Jane on November 03, 2014, 08:32:47 AMObvezno Hm h kateri frizerki pa hodiš to?Martina ji je ime, salon se imenuje Om.Prej je delala v Ljubljani, sedaj pa ima pribl. 2 leti svoj salon tukaj v Kranju in hodim k njej, mi je super, ker uporablja lasno kozmetiko harologi, ki naj bi bila "naravna". No, meni res ustreza, tako da si kupim šampon in balzam tudi za domov.To je prav ena ulica pred tvojo, če greš iz Lj, zaviješ eno ulic prej notri, ma po moje sta narazen par metrov
Obvezno Hm h kateri frizerki pa hodiš to?
Quote from: sanjalka on November 03, 2014, 09:02:24 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 08:58:26 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 08:56:06 AMQuote from: sanjalka on November 03, 2014, 08:47:38 AMQuote from: Jane on November 03, 2014, 08:32:47 AMObvezno Hm h kateri frizerki pa hodiš to?Martina ji je ime, salon se imenuje Om.Prej je delala v Ljubljani, sedaj pa ima pribl. 2 leti svoj salon tukaj v Kranju in hodim k njej, mi je super, ker uporablja lasno kozmetiko harologi, ki naj bi bila "naravna". No, meni res ustreza, tako da si kupim šampon in balzam tudi za domov.To je prav ena ulica pred tvojo, če greš iz Lj, zaviješ eno ulic prej notri, ma po moje sta narazen par metrov Bom prav pogledala kje je to, ker ne vem če sem ga sploh kdaj opazila Sem šla prav guglat, ja dve bajti naprej od moje, tko ob cesti greš dol po enih stopnicah? Ja madona pol sva res blizu hihi. Od Nensi lokal je pa tam pri Šparu, kjer si se zadnjič ustavila hihihi, vse na kupu in jaz šele včeraj to ugotovim se pravi hodim že dve leti dve hiši stran od tvoje in se včeraj privč vidiva no, naslednjič malo daljša kava pri Nensi v lokalu ti samo povej kdaj da si čas splaniram in da bom tam, da se končno še v živo spoznamo
Hipna manifestacija, na wc-ju razmišljam da rabim nekoga ki me bo tržil, ker vsega ne zmorem sama, pridem v pisarno. Halo gospa, mi vam bomo na mesec zrihtali 5 strank...cena taka in taka. OK smo se kar zmenili