PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on November 12, 2014, 10:05:27 AMQuote from: Jane on November 12, 2014, 09:42:17 AMJa vem, da si. Sam sej pravim ne vem če sem ta take velike zadeve. Najprej moram preizkusit na tamalih Jane, kar pogumno. Dobila si priložnost in sprejmi jo Bodi hvaležna za priložnost in ne beži stran ma v bistvu sem to "načrtovala" čez par let, ne še zdaj. Ker zaenkrat še nimam kilometrine, pred tem bi rada vadila na manjših zadevah, da se ulaufam in navadim nastopanja, pa še rada bi sama pridobila nekaj papirjev prej. Sej mogoče kompliciram Kompliciras za BZ....zacni takoj....ce je prisla moznost imas vse kar ti rabi :-)
Quote from: Jane on November 12, 2014, 09:42:17 AMJa vem, da si. Sam sej pravim ne vem če sem ta take velike zadeve. Najprej moram preizkusit na tamalih Jane, kar pogumno. Dobila si priložnost in sprejmi jo Bodi hvaležna za priložnost in ne beži stran
Ja vem, da si. Sam sej pravim ne vem če sem ta take velike zadeve. Najprej moram preizkusit na tamalih
Ja, verjetno je prišel najte k Jerneju avto, imel je pa ponarejene dokumente.
Ajebiga, vse sorte ljudje želijo najet avto: http://www.radiocenter.si/novica/66/norci-na-zvezi-in-rent-a-car
Quote from: sasa on November 12, 2014, 04:22:13 PMJa, verjetno je prišel najte k Jerneju avto, imel je pa ponarejene dokumente.Saša več ve, ker nas na facaknjigi spremlja Civilizacija bo še naprej nadaljevala pot v 3PM, dokler se populacija ne bo zreducirala na znosnih 500 milijonov.