PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Na današnji dan bi se pa moral roditi moj otrok... Pa se ni ravno tako končalo. Kakorkoli, dušici želim čim lepše življenje tam, kamor se je odločila, da gre.
Quote from: sasa on December 01, 2014, 10:14:50 AMNa današnji dan bi se pa moral roditi moj otrok... Pa se ni ravno tako končalo. Kakorkoli, dušici želim čim lepše življenje tam, kamor se je odločila, da gre. Saša, ko sem tole prebrala me je močno prešinilo, da se duša ponovno utelesi in to kmalu. Rabili sta takšno preizkušnjo.
sasa, pošiljam en velik objem
Quote from: Opal on December 01, 2014, 10:22:01 AMQuote from: sasa on December 01, 2014, 10:14:50 AMNa današnji dan bi se pa moral roditi moj otrok... Pa se ni ravno tako končalo. Kakorkoli, dušici želim čim lepše življenje tam, kamor se je odločila, da gre. Saša, ko sem tole prebrala me je močno prešinilo, da se duša ponovno utelesi in to kmalu. Rabili sta takšno preizkušnjo. Ja, seveda, to sva potrebovali, nisem z žalostjo tega napisala, ampak iz iskrenosti. Kot da se je z današnjim dnem nek krog, proces zaključil.
Quote from: sasa on December 01, 2014, 10:40:42 AMQuote from: Opal on December 01, 2014, 10:22:01 AMQuote from: sasa on December 01, 2014, 10:14:50 AMNa današnji dan bi se pa moral roditi moj otrok... Pa se ni ravno tako končalo. Kakorkoli, dušici želim čim lepše življenje tam, kamor se je odločila, da gre. Saša, ko sem tole prebrala me je močno prešinilo, da se duša ponovno utelesi in to kmalu. Rabili sta takšno preizkušnjo. Ja, seveda, to sva potrebovali, nisem z žalostjo tega napisala, ampak iz iskrenosti. Kot da se je z današnjim dnem nek krog, proces zaključil.Saška, pravijo, da dušica, ki se ji ne uspelo roditi, čaka. Čaka, da boš pripravljena na njen ponovni prihod. Izbrala si vaju je za starša, vendar ni bilo pravo energijsko ravnovesje med teboj in njo, da bi lahko prišla na ta svet. Ti v sebi poznaš vzrok. Tako, da le korajžno na novo pot. Ko boš ti pripravljena, bo tudi ona, da bosta končno postali eno. Čudovita mama boš!
Pridemo poskusit kej iz teh ponev