Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja vem, da si. Sam sej pravim ne vem če sem ta take velike zadeve. Najprej moram preizkusit na tamalih
Quote from: Jane on November 12, 2014, 09:42:17 AMJa vem, da si. Sam sej pravim ne vem če sem ta take velike zadeve. Najprej moram preizkusit na tamalih Jane, kar pogumno. Dobila si priložnost in sprejmi jo Bodi hvaležna za priložnost in ne beži stran
Quote from: sanjalka on November 12, 2014, 10:05:27 AMQuote from: Jane on November 12, 2014, 09:42:17 AMJa vem, da si. Sam sej pravim ne vem če sem ta take velike zadeve. Najprej moram preizkusit na tamalih Jane, kar pogumno. Dobila si priložnost in sprejmi jo Bodi hvaležna za priložnost in ne beži stran Jah jebi ga...pač je pršl mal prej, kokr čez par let. Go for it! ma v bistvu sem to "načrtovala" čez par let, ne še zdaj. Ker zaenkrat še nimam kilometrine, pred tem bi rada vadila na manjših zadevah, da se ulaufam in navadim nastopanja, pa še rada bi sama pridobila nekaj papirjev prej. Sej mogoče kompliciram
Quote from: sanjalka on November 12, 2014, 10:05:27 AMQuote from: Jane on November 12, 2014, 09:42:17 AMJa vem, da si. Sam sej pravim ne vem če sem ta take velike zadeve. Najprej moram preizkusit na tamalih Jane, kar pogumno. Dobila si priložnost in sprejmi jo Bodi hvaležna za priložnost in ne beži stran ma v bistvu sem to "načrtovala" čez par let, ne še zdaj. Ker zaenkrat še nimam kilometrine, pred tem bi rada vadila na manjših zadevah, da se ulaufam in navadim nastopanja, pa še rada bi sama pridobila nekaj papirjev prej. Sej mogoče kompliciram
Kam pa je moj post šel?Sem napisala Jane, da jebi ga..... tle je...pač par let prehiteva....sigurn ne zato, ker bi kdo mislu, da NE zmoreš, ampak obratno....ajde...go for it!