IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vitez čaš - šarm, domišljija, sporočilo, romantika, občutljivost, introvertiranost.
Quote from: Maja on October 26, 2014, 08:28:27 AMVitez ča - arm, domiljija, sporočilo, romantika, občutljivost, introvertiranost.Zeza.
Vitez ča - arm, domiljija, sporočilo, romantika, občutljivost, introvertiranost.
Quote from: Maja on October 26, 2014, 08:28:27 AMVitez ča - arm, domiljija, sporočilo, romantika, občutljivost, introvertiranost.Grem z vitezom ča na primorski konec.
Quote from: Pika on October 26, 2014, 09:16:10 AMQuote from: Maja on October 26, 2014, 08:28:27 AMVitez čaš - šarm, domišljija, sporočilo, romantika, občutljivost, introvertiranost.Zezaš. Čisto resno.
Quote from: Maja on October 26, 2014, 08:28:27 AMVitez čaš - šarm, domišljija, sporočilo, romantika, občutljivost, introvertiranost.Zezaš.
Zdaj pa resno. Računam na to, da je na poti k meni zame dobra plat princa na belem konju. S prijaznimi kopiti, s podkvijo za srečo, s pristno tekočino v čai, s plemenitimi nameni, s čistim srcem, zdravim umom, z visokim alfa potencialom. Hvala, Maja!
Quote from: Pika on October 26, 2014, 10:08:28 AMZdaj pa resno. Računam na to, da je na poti k meni zame dobra plat princa na belem konju. S prijaznimi kopiti, s podkvijo za srečo, s pristno tekočino v čaši, s plemenitimi nameni, s čistim srcem, zdravim umom, z visokim alfa potencialom. Hvala, Maja! Saj zdaj ga boš znala osedlat.
Zdaj pa resno. Računam na to, da je na poti k meni zame dobra plat princa na belem konju. S prijaznimi kopiti, s podkvijo za srečo, s pristno tekočino v čaši, s plemenitimi nameni, s čistim srcem, zdravim umom, z visokim alfa potencialom. Hvala, Maja!
Quote from: Maja on October 26, 2014, 11:07:34 AMQuote from: Pika on October 26, 2014, 10:08:28 AMZdaj pa resno. Računam na to, da je na poti k meni zame dobra plat princa na belem konju. S prijaznimi kopiti, s podkvijo za srečo, s pristno tekočino v čaši, s plemenitimi nameni, s čistim srcem, zdravim umom, z visokim alfa potencialom. Hvala, Maja! Saj zdaj ga boš znala osedlat. Grem vseeno po ostroge. Za vsak primer.
Quote from: Pika on October 26, 2014, 11:11:12 AMQuote from: Maja on October 26, 2014, 11:07:34 AMQuote from: Pika on October 26, 2014, 10:08:28 AMZdaj pa resno. Računam na to, da je na poti k meni zame dobra plat princa na belem konju. S prijaznimi kopiti, s podkvijo za srečo, s pristno tekočino v čaši, s plemenitimi nameni, s čistim srcem, zdravim umom, z visokim alfa potencialom. Hvala, Maja! Saj zdaj ga boš znala osedlat. Grem vseeno po ostroge. Za vsak primer. Predvsem je zanimiva ura oddaje posta.Andres