PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
As čaš - zadovoljstvo, sreča, dobro zdravje in dobro počutje, izpolnitev, ljubezen, čustva, rast, veselje, zadovoljstvo, uspeh, blaženost, naklonjenost, intimnost, globoka čustva, sočutje.
2 meča - drznost, omejena svoboda, načrtovanje, odločitev, načrti.
Quote from: Maja on November 02, 2014, 07:54:59 AM2 meča - drznost, omejena svoboda, načrtovanje, odločitev, načrti.Maja, a je to prava razlaga? Sem v dvomih.
Hvala , 2 meča imam zapisana kot bolj negativno karto, bom spremenila moj zapis
V bistvu sem opisovala 2 palici. Ja, napaka ...
Quote from: cvetka on November 03, 2014, 10:40:45 PMHvala , 2 meča imam zapisana kot bolj negativno karto, bom spremenila moj zapis Drugače je ta karta negativna v smislu, če je obrnjena narobe. Pri Maji mislim, da ni bila.
Quote from: Opal on November 04, 2014, 07:10:54 AMQuote from: cvetka on November 03, 2014, 10:40:45 PMHvala , 2 meča imam zapisana kot bolj negativno karto, bom spremenila moj zapis Drugače je ta karta negativna v smislu, če je obrnjena narobe. Pri Maji mislim, da ni bila.Ne. Vedno vse gledam samo "na prav".
V - Visoki svečenik - svetovanje, učenje, modrost, pouk, religija, inteligentnca, moč, zaščita, morala, tradicija, pravovernost, organizacije in ustanove, verske ustanove, korporacije, služabništvo, obveznosti, šola, blagoslov, ritual.