PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz sem enega napolnila danes. Da nisi ti tista druga, ki je prišla s tipom, ki je rezerviral?
Vse mi dans odpada....in js sm čist ponosna, k mi dol visi......ne nosim več odgovornosti za drug folk in se sekiram, zakaj je nekdo zbolel in odpovedal sestank na drugem koncu Slovenije...pač...tko je.Včas bi se na trepalnice metala.....Ni vredno.
Ecco ... pa je sestanek mimo ... Sem jim dala vetra in zaropotala ... Mislim, da ne bodo več zamujali. Mi je pa eden rekel, da bi mogla iti se malo sprostiti, da sem preveč *huda mravljica* hahaha pa reče, če grem v jacuzzi ... Sem rekla ja lahko ampak s kopalkami na sebi in vsak v svoj kot ...
Quote from: Opal on November 13, 2014, 10:16:06 AMEcco ... pa je sestanek mimo ... Sem jim dala vetra in zaropotala ... Mislim, da ne bodo več zamujali. Mi je pa eden rekel, da bi mogla iti se malo sprostiti, da sem preveč *huda mravljica* hahaha pa reče, če grem v jacuzzi ... Sem rekla ja lahko ampak s kopalkami na sebi in vsak v svoj kot ... Danes je izgleda čisto jacuzzijski dan. Še enega bom mogla napolnit ... Pa še celo sobo pospravit.