Author Topic: nenavadno zaporedje številk  (Read 8185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline flow

• Trenutno v uvajanju
  • *
nenavadno zaporedje številk
« on: July 10, 2008, 12:04:13 PM »
Pozdravljeni!
Hmmm, veliko govora je ze bilo o angleskih stevilih in podobnem, me pa zamina moja osebna izkusnja, ki je morda malce drugacna.
Vse skupaj se je zacelo kako leto nazaj, ko sem se zbudil sredi noci. Sam od sebe. Nikoli se prej in potem nisem zbujal. Brez razloga pac. Dan je vedno poln, tako da mi noc mine kar hitro v smislu trdega spanca. Torej, tisto noc se zbudim in se zazrem na uro poleg postelje. Bilo je 3:33. Zanimivo, sem si rekel. Se isti dan sem na internetu dobil nekaksen odgovor v povezavi z duhovnostjo in podobnim.
In od takrat dalje, se mi stevila nenehno prikazujejo. Najveckrat 11, 22, tudi 44 in 33. Visek vsega pa je bilo na moje veliko zacudenje, ko sem nekega dne pogledal na svojo digitalno rocno uro in uzrl 22:22 in 22 sek. OK, najbrz je nekaj na tem.

Bi mi lahko kdo odgovoril kaj se dogaja, ob vsem tem pa me navdaja pozitiven obcutek.

Hvala za vas cas in odgovor, mnenje.

LP, Flow

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: nenavadno zaporedje številk
« Reply #1 on: July 10, 2008, 12:10:56 PM »
Dragi flow, tvoja izkušnja je res samo tvoja, je pa identična z našimi, kar se števil tiče..pokukaj pod Angelska števila  ;)  :D

lp, Taja

Offline flow

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #2 on: July 10, 2008, 12:19:02 PM »
Kako da se to ne dogaja prav vsem? V cem je razlika?

Hvala.

Offline flow

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #3 on: July 10, 2008, 12:42:50 PM »
 hvala obema :D

lp, flow

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #4 on: July 10, 2008, 12:43:35 PM »
Kako da se to ne dogaja prav vsem? V cem je razlika?

Hvala.

Ni razlike, samo v tem, da je, kot sem že omenila na tisoče razlag in vsaka razlaga se nekako/po svoje uresniči... ;D

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: July 10, 2008, 12:44:36 PM »

Tudi tebi želim lep dan ;) o in ni zakej radi pomagamo :D

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline ArOla

• Novinec
  • *

Offline Princes

• Mojster
« Reply #7 on: July 10, 2008, 09:47:37 PM »
Pozdravljeni!
Hmmm, veliko govora je ze bilo o angleskih stevilih in podobnem, me pa zamina moja osebna izkusnja, ki je morda malce drugacna.
Vse skupaj se je zacelo kako leto nazaj, ko sem se zbudil sredi noci. Sam od sebe. Nikoli se prej in potem nisem zbujal. Brez razloga pac. Dan je vedno poln, tako da mi noc mine kar hitro v smislu trdega spanca. Torej, tisto noc se zbudim in se zazrem na uro poleg postelje. Bilo je 3:33. Zanimivo, sem si rekel. Se isti dan sem na internetu dobil nekaksen odgovor v povezavi z duhovnostjo in podobnim.
In od takrat dalje, se mi stevila nenehno prikazujejo. Najveckrat 11, 22, tudi 44 in 33. Visek vsega pa je bilo na moje veliko zacudenje, ko sem nekega dne pogledal na svojo digitalno rocno uro in uzrl 22:22 in 22 sek. OK, najbrz je nekaj na tem.

Bi mi lahko kdo odgovoril kaj se dogaja, ob vsem tem pa me navdaja pozitiven obcutek.

Hvala za vas cas in odgovor, mnenje.

LP, Flow

Dragi Flow
nekaj odgovorov si že dobil, rada pa bi povedala še svoje mnenje. Očitno je, da stopaš po poti, na kateri se odločaš po tvojem notranjem glasu, neglede ali se tega zavedaš ali ne. Ob sebi imaš pomočnike, ki ti stojijo ob strani, saj je dovolj, da jih na nek način v misliš prosiš za pomoč (tu sploh ni važno kako jih kličeš). Mogoče se tega tudi zavedaš, ni pa nujno. Stopaš po poti notranjega razvoja, zavedanja, napredovanja in poti, na kateri nisi samo fizično bitje ampak predvsem duhovno bitje, ki si želi iz življenja narediti nekaj več. Ne vem, kake so tvoje duhovne izkušnje (saj duhovnost ne pomeni nič drugega kot samo ZAVEDANJE), kaj v življenju počneš in na katerih področjih se izpolnjuješ. Tu na tem forumu smo pozitivno naravnani ljudje, ki ti bomo z veseljem pomagali, če boš le vprašal.

Da ne dolgovezim, bodi pozoren na števila, ker so ti očitno vodniki v tem trenutku. Pazljivo si preberi, kar smo že tukaj napisali in dobil boš marsikateri odgovor. Le vztrajati moraš.

Pošiljam ti objem  ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #8 on: July 10, 2008, 09:58:00 PM »

(sem ti povedala, da je tu veliko ljudi, ki imajo več izkušenj in ti bodo znali bolje svetovati, zato kontaktiraj z njimi jaz še veliko stvari ne vem ostali pa več kot jaz, pred mano je še sicer veliko študija, o ja še veliko 'debelih knjig' bom morala dati skozi, Nensi npr. ona je strokovnakinja no in še veliko drugih je npr: Regina, Mojzes, Andres, Ivan... pošlji jim mail ali privatno sporočilo in se z njimi posvetuj jaz sem samo povedala, kar sem se do sedaj tu naučila...)
pa ne me narobe razumet lahko kontaktiraš z mano ampak sem zelo zaposlena, veš ves svoj prosti čas namenim samo temu forumu, sebi, največ pa mojemu dragemu zato nimam toliko časa, potem imam še priprave na poroko, selitev v tujino, tale teden je bil zame pravi oddih ostali bodo pa pravi pekel... no zdaj te bom pa prepustila ostalim... ;D

LP

Offline flow

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: July 11, 2008, 12:22:52 AM »
Princes in ArOla, resnicno hvala za vajin doprinos in cas, ki sta mi ga namenile. Ze kako dobro leto intenzivno spremljam stvari, ki se dogajajo okoli mene. Velikokrat se mi zgodi, da vem, kaj nekdo zeli povedat, se preden sploh pride do bistva, dovolj le neka navidez nepomembna beseda, ki se navezuje na dejstvo in ze dobim nek preblisk. Vbistvu kar intenzivno dozivljam stvari okoli sebe, od narave, zivali do ljudi.
Ko se dnevno gibljem med ljudmi, ki so si za svoj zivljenski steber postavili materializem, si recem kaj vse zamujajo, kako so vodeni s strani ogromnih korporacij, ko je na drugi strani najvecje bogastvo skrito v njih samih.
Poskusam razumet ogromno reci, nenehno se ucim in rad spoznavam nova dejstva. Vsak vas namig me bo se dopolnil.

Lep petek vam zelim!
B. ;)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: July 12, 2008, 06:30:41 PM »
Pozdravljen, Flow....

Angeli poznajo tvoje notranje vzgibe in vedo, da boš pozoren na števila oz. na kakšen način bodo vzbudili tvojo pozornost. No, na takšen način so te spomnili in opozorili nase. Ves čas ti dajejo ljubeča sporočila, da so ob tebi, te na takšen način bodrijo. Obrni se nanje... na glas, v mislih. Z veseljem se bodo odzvali in ti pomagali. Vendar ne pričakuj izpolnitve "nerealnih" želja... Namreč za vsakega se želje izpolnjijo, ko je na njih pripravljen in seveda, v koliko so te želje čiste in ne prizadenejo okolice.

Sicer ti priporočam, da si za začetek izposodiš knjigico Pogovori z angeli od Doreen Virtue. Morda se ti bodo angeli razkrili v novi podobi.

Za vse to pa seveda ni pomembno kakšne vere si.

Morda samo moja prva izkušnja z angeli.

Veliko let nazaj, ko sem se zavestno prepričevala, da sem ateistka ;D , so me angeli nase spomnili z božičnim darilcem. Namreč en moj znanec iz službe mi je za božično-novoletno darilce prinesel majhno keramično škatlico z ljubkim angelčkom kot pokrovom. Malce začudeno sem pogledala v to darilce in ga pravzaprav iz vljudnosti sprejela. Res sem bila šokirana... ampak nekaj bo na tem, sem si mislila. Takrat sem bila namreč v veliki krizi v službi zaradi medsebojnih odnosov z nekaterimi sodelavci in šefom, ki so mi pošteno nagajali... v knjižnici mi je prav ta knjiga (Pogovori z angeli od Doreen Virtue) skorajda padla iz police v naročje. Angeli..... sem si mislila... no, pa da vidimo, kaj bo na tem. Prebrala sem knjigo in se spomnila, da so angeli pravzaprav že ves čas ob meni, samo pozorna nisem bila. Z njihovo pomočjo sem prebrodila krizo v službi, menjala službo in zdaj mislim, da lahko mirno rečem, da sem boljši človek.

.... veš morda kako si prišel na to stran? no, saj ni pomembno... vedi da so angeli imeli prste vmes...