Tule sem sinoči napisal sporočilo eni naši uporabnici. Le to mi je šlo težko iz glave in sem tako s težavo pisal. Mislil sem da sem post celo oddal, danes vidim, da ni bilo tako. Očitno ni bil pravi dan.
Skratka naša uporabnica, ki je na pol obrita, torej nekoliko poraščena in sama pri sebi celo premišljuje, da ji bolj paše biti neobrita, pač vse za estetiko narave, ima sporočilo v okviru dveh oseb. Prvi je moški, ki ji lahko škodi če bi mu preveč zaupala. Dolgoročno od njega ni dobro sprejemat, torej potrebno je narediti nekakšno distanco. Kot vsi mi ima ona v svoji okolici žensko. Prepoznala jo bo po tem, da ima nemalokrat gor rdeče nogavice, rdečkaste Adidaske, ali celo spodaj od kolen gor rdeče hlače. No, ko rečem rdeče je to lahko tudi roza, menim.
Ta ženska je sicer kot oseba za odvezat dušo, ampak ni (več) tako. Prepoznala jo boš tudi tako, da ta ženska ne bo hotela govoriti o letu 1995.
Andres
Po dolgem času sem spet malo prebrskala po forumu po temah, ki me zanimajo, in me je takoj zbodlo v oči tole sporočilo.
Precej verjetno je namenjeno meni.
Bi pa vprašala po teh osebah: moški je manjši, svetlejši lasje? Kakšna druga karakteristika? In o ženski, je mlada/srednjih let? Sprašujem s ciljem. 
Missy. Kajpak ne zalezujem kakšne ste pod gatami. Vendar menim, da je obratno kot si napisala ti. Morda si se pa zmotila. Moški je bržkone temnolas, ali kot jaz, kostanjev, ženska pa je blond kot še veliko drugih.
Bosta zdaj ugotovili, če je odgovor namenjen tebi ali Piki.
Andres
Torej se najdem samo v kocinastem delu sporočila.
Oz. zaenkrat nimam v bližini temnolasih moških... no včeraj me je nek osivel (šarmanten

) temnolasec na konferenci opazoval pod sumljivim kotom, jaz sem se pa vztrajno ogibala debatam (ni se mi dalo sploh), nič drugega mi ne pride na misel. Blond ženske... se ne spomnim nobene v svoji neposredni bližini, na dosegu oči.
Bom opazovala.....................................