Author Topic: Sporočilo za tebe. 3.del  (Read 116666 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe. 3.del
« Reply #330 on: November 04, 2014, 01:20:39 PM »
Haha, hvala lepa, mi čist preveč paše bit obrita oz brez dlak. Če bi bilo po moje, jih sploh ne bi imela razen pri obrveh, na trepalnicah in lase.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #331 on: November 04, 2014, 01:21:44 PM »
Kaj pa, če bodo kdaj spet moderne?  :laugh: :laugh: :laugh:

Hec. Saj ne gre tu samo za modo.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #332 on: November 04, 2014, 01:23:43 PM »
Naj kar bo modno, bom pa izven mode.  :P
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #333 on: November 04, 2014, 01:36:18 PM »
Kaj pa, če bodo kdaj spet moderne?  :laugh: :laugh: :laugh:

Hec. Saj ne gre tu samo za modo.

Iz telesa modo delat je že malo žalostno.  Mogoče bo moderno tudi, da si ženske obrežejo vsaj eno peto. Potem boste vse šepale. In rekli bodo, da je moderno šepati.  Ah.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #334 on: November 04, 2014, 02:03:25 PM »
 ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #335 on: November 04, 2014, 02:08:58 PM »
Saj moški se pa po obrazu brijete ...  :laugh:
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #336 on: November 04, 2014, 02:51:07 PM »

Ker bi v nasprotnem kocine za sabo vlekli.  Ne brijemo se zaradi mode in tako več kot tri svetovne firme niti ne upajo na trg z žiletkam in peno za britje. So pa te firme in še mnogo je drugih ponudile ženskam celo kolekcijo pen in želetk in kaj vem kakšnih preparatov.  Vse v slogu z modo pod besedo estitičnost in higiena.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #337 on: November 04, 2014, 02:54:40 PM »

Ker bi v nasprotnem kocine za sabo vlekli.  Ne brijemo se zaradi mode in tako več kot tri svetovne firme niti ne upajo na trg z žiletkam in peno za britje. So pa te firme in še mnogo je drugih ponudile ženskam celo kolekcijo pen in želetk in kaj vem kakšnih preparatov.  Vse v slogu z modo pod besedo estitičnost in higiena.

Andres

Ne bi jih vlekli za sabo, ker ne zrastejo toliko.
So tudi moški, ki se ne brijejo, čedalje več je takšnih, saj nekako je treba pokazati moškost, ki je glede na zunanji vidik moških že skoraj izginila ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #338 on: November 04, 2014, 03:26:38 PM »

Andres

So tudi moški, ki se ne brijejo, čedalje več je takšnih, saj nekako je treba pokazati moškost, ki je glede na zunanji vidik moških že skoraj izginila ::)

Če pa ženske estetiko in modo urejajo.  Kako se potem moški nebi prilagodil? 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #339 on: November 04, 2014, 08:43:12 PM »

Andres

Če pa ženske estetiko in modo urejajo.  Kako se potem moški nebi prilagodil? 

Andres

Ni res, velika velika večina najuspešnejših modnih oblikovalcev je moških.  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #340 on: November 04, 2014, 08:44:10 PM »
Je pa res, da so večinoma...hja..... lahkih nog naokrog.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #341 on: November 04, 2014, 09:22:36 PM »
Je pa res, da so večinoma...hja..... lahkih nog naokrog.

Geji, Pika, geji.  ;)
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #342 on: November 05, 2014, 12:11:48 AM »
Tule sem sinoči napisal sporočilo eni naši uporabnici. Le to mi je šlo težko iz glave in sem tako s težavo pisal.  Mislil sem da sem post celo oddal, danes vidim, da ni bilo tako. Očitno ni bil pravi dan.   
Skratka naša uporabnica, ki je na pol obrita, torej nekoliko poraščena in sama pri sebi celo premišljuje, da ji bolj paše biti neobrita, pač vse za estetiko narave, ima sporočilo v okviru dveh oseb. Prvi je moški, ki ji lahko škodi če bi mu preveč zaupala.  Dolgoročno od njega ni dobro sprejemat, torej potrebno je narediti nekakšno distanco. Kot vsi mi ima ona v svoji okolici žensko. Prepoznala jo bo po tem, da ima nemalokrat gor rdeče nogavice, rdečkaste Adidaske, ali celo spodaj od kolen gor rdeče hlače. No, ko rečem rdeče je to lahko tudi roza, menim.
Ta ženska je sicer kot oseba za odvezat dušo, ampak ni (več) tako.   Prepoznala jo boš tudi tako, da ta ženska ne bo hotela govoriti o letu 1995.

Andres

Po dolgem času sem spet malo prebrskala po forumu po temah, ki me zanimajo, in me je takoj zbodlo v oči tole sporočilo.  :laugh: Precej verjetno je namenjeno meni. :) Bi pa vprašala po teh osebah: moški je manjši, svetlejši lasje? Kakšna druga karakteristika? In o ženski, je mlada/srednjih let? Sprašujem s ciljem. :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #343 on: November 05, 2014, 09:51:52 AM »
Tule sem sinoči napisal sporočilo eni naši uporabnici. Le to mi je šlo težko iz glave in sem tako s težavo pisal.  Mislil sem da sem post celo oddal, danes vidim, da ni bilo tako. Očitno ni bil pravi dan.   
Skratka naša uporabnica, ki je na pol obrita, torej nekoliko poraščena in sama pri sebi celo premišljuje, da ji bolj paše biti neobrita, pač vse za estetiko narave, ima sporočilo v okviru dveh oseb. Prvi je moški, ki ji lahko škodi če bi mu preveč zaupala.  Dolgoročno od njega ni dobro sprejemat, torej potrebno je narediti nekakšno distanco. Kot vsi mi ima ona v svoji okolici žensko. Prepoznala jo bo po tem, da ima nemalokrat gor rdeče nogavice, rdečkaste Adidaske, ali celo spodaj od kolen gor rdeče hlače. No, ko rečem rdeče je to lahko tudi roza, menim.
Ta ženska je sicer kot oseba za odvezat dušo, ampak ni (več) tako.   Prepoznala jo boš tudi tako, da ta ženska ne bo hotela govoriti o letu 1995.

Andres

Tole bi znalo biti zame.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #344 on: November 06, 2014, 02:14:41 AM »

Andres

Po dolgem času sem spet malo prebrskala po forumu po temah, ki me zanimajo, in me je takoj zbodlo v oči tole sporočilo.  :laugh: Precej verjetno je namenjeno meni. :) Bi pa vprašala po teh osebah: moški je manjši, svetlejši lasje? Kakšna druga karakteristika? In o ženski, je mlada/srednjih let? Sprašujem s ciljem. :)

Missy.  Kajpak ne zalezujem kakšne ste pod gatami. Vendar menim, da je obratno kot si napisala ti. Morda si se pa zmotila.  Moški je bržkone temnolas, ali kot jaz, kostanjev, ženska pa je blond kot še veliko drugih. :)   
Bosta zdaj ugotovili, če je odgovor namenjen tebi ali Piki.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858