9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kaj pa, če bodo kdaj spet moderne? Hec. Saj ne gre tu samo za modo.
Saj moški se pa po obrazu brijete ...
Quote from: Maja on November 04, 2014, 02:08:58 PMSaj moški se pa po obrazu brijete ... Ker bi v nasprotnem kocine za sabo vlekli. Ne brijemo se zaradi mode in tako več kot tri svetovne firme niti ne upajo na trg z žiletkam in peno za britje. So pa te firme in še mnogo je drugih ponudile ženskam celo kolekcijo pen in želetk in kaj vem kakšnih preparatov. Vse v slogu z modo pod besedo estitičnost in higiena. Andres
Quote from: Andres on November 04, 2014, 02:51:07 PMQuote from: Maja on November 04, 2014, 02:08:58 PMSaj moški se pa po obrazu brijete ... Ker bi v nasprotnem kocine za sabo vlekli. Ne brijemo se zaradi mode in tako več kot tri svetovne firme niti ne upajo na trg z žiletkam in peno za britje. So pa te firme in še mnogo je drugih ponudile ženskam celo kolekcijo pen in želetk in kaj vem kakšnih preparatov. Vse v slogu z modo pod besedo estitičnost in higiena. AndresNe bi jih vlekli za sabo, ker ne zrastejo toliko.So tudi moški, ki se ne brijejo, čedalje več je takšnih, saj nekako je treba pokazati moškost, ki je glede na zunanji vidik moških že skoraj izginila
Quote from: sanjalka on November 04, 2014, 02:54:40 PMQuote from: Andres on November 04, 2014, 02:51:07 PMQuote from: Maja on November 04, 2014, 02:08:58 PMSaj moški se pa po obrazu brijete ... Ker bi v nasprotnem kocine za sabo vlekli. Ne brijemo se zaradi mode in tako več kot tri svetovne firme niti ne upajo na trg z žiletkam in peno za britje. So pa te firme in še mnogo je drugih ponudile ženskam celo kolekcijo pen in želetk in kaj vem kakšnih preparatov. Vse v slogu z modo pod besedo estitičnost in higiena. AndresNe bi jih vlekli za sabo, ker ne zrastejo toliko.So tudi moški, ki se ne brijejo, čedalje več je takšnih, saj nekako je treba pokazati moškost, ki je glede na zunanji vidik moških že skoraj izginila Če pa ženske estetiko in modo urejajo. Kako se potem moški nebi prilagodil? Andres
Je pa res, da so večinoma...hja..... lahkih nog naokrog.
Tule sem sinoči napisal sporočilo eni naši uporabnici. Le to mi je šlo težko iz glave in sem tako s težavo pisal. Mislil sem da sem post celo oddal, danes vidim, da ni bilo tako. Očitno ni bil pravi dan. Skratka naša uporabnica, ki je na pol obrita, torej nekoliko poraščena in sama pri sebi celo premišljuje, da ji bolj paše biti neobrita, pač vse za estetiko narave, ima sporočilo v okviru dveh oseb. Prvi je moški, ki ji lahko škodi če bi mu preveč zaupala. Dolgoročno od njega ni dobro sprejemat, torej potrebno je narediti nekakšno distanco. Kot vsi mi ima ona v svoji okolici žensko. Prepoznala jo bo po tem, da ima nemalokrat gor rdeče nogavice, rdečkaste Adidaske, ali celo spodaj od kolen gor rdeče hlače. No, ko rečem rdeče je to lahko tudi roza, menim. Ta ženska je sicer kot oseba za odvezat dušo, ampak ni (več) tako. Prepoznala jo boš tudi tako, da ta ženska ne bo hotela govoriti o letu 1995.Andres
Quote from: Andres on November 04, 2014, 01:14:11 PMTule sem sinoči napisal sporočilo eni naši uporabnici. Le to mi je šlo težko iz glave in sem tako s težavo pisal. Mislil sem da sem post celo oddal, danes vidim, da ni bilo tako. Očitno ni bil pravi dan. Skratka naša uporabnica, ki je na pol obrita, torej nekoliko poraščena in sama pri sebi celo premišljuje, da ji bolj paše biti neobrita, pač vse za estetiko narave, ima sporočilo v okviru dveh oseb. Prvi je moški, ki ji lahko škodi če bi mu preveč zaupala. Dolgoročno od njega ni dobro sprejemat, torej potrebno je narediti nekakšno distanco. Kot vsi mi ima ona v svoji okolici žensko. Prepoznala jo bo po tem, da ima nemalokrat gor rdeče nogavice, rdečkaste Adidaske, ali celo spodaj od kolen gor rdeče hlače. No, ko rečem rdeče je to lahko tudi roza, menim. Ta ženska je sicer kot oseba za odvezat dušo, ampak ni (več) tako. Prepoznala jo boš tudi tako, da ta ženska ne bo hotela govoriti o letu 1995.AndresPo dolgem času sem spet malo prebrskala po forumu po temah, ki me zanimajo, in me je takoj zbodlo v oči tole sporočilo. Precej verjetno je namenjeno meni. Bi pa vprašala po teh osebah: moški je manjši, svetlejši lasje? Kakšna druga karakteristika? In o ženski, je mlada/srednjih let? Sprašujem s ciljem.