Author Topic: Spolne težave pri ženskah  (Read 35386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spolne težave pri ženskah
« Reply #45 on: November 30, 2008, 11:51:35 AM »
Kdu bi vedu ki je prav sexat al ne sexat.

Anonymous

• Guest
« Reply #46 on: December 01, 2008, 11:07:50 AM »
preprosto, izpostavi se, kar čutiš in potem se ti telo kar zlije po zeljenem telesu, če si seveda dovoliš ;)
veš, od vedno so ljudje delovali tako, ne glede na zgodovinsko obdobje, torej ti ne boš čez noč spremenil nic kaj proti nagonu, uzivaj, če si dovoliš

Anonymous

• Guest
« Reply #47 on: December 29, 2008, 03:29:28 PM »
Tole vprašanje ne paše ravno sem, a naj bo tako, saj predvidevam, da bo katera tudi lažje odgovorila. Gre se za žensko devištvo in s tem povezano deviško kožico.  Kak gre zdaj s to kožico.  Logično  mi je, da je tista 16 letna manj zaraščena kot recimo 30 letna devica.  Pomeni to obenem tudi da je v starejšo devico težje prodreti kot v mlajšo?

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #48 on: December 29, 2008, 11:19:40 PM »
nevem ,andres, vzem šubler pa zmer ;D
Mislim,da ni debelejša,hmm,morda je le bolj stabilnejša na dotik
pa še nekaj bi ti rad dopovedla, ne zasmehuj ljudi,ki še niso imeli spolnih odnosov, ki iztopajo po letih, vsak ima svoja načela o tem vedenju,
srečno, Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #49 on: December 30, 2008, 01:53:19 AM »
Ja, mater, zdaj pa sploh ne vem več kako naj se izrazim in dva tedna sem imel namen tak post oddati.  Saj ne gre za nobeno zasmehovanje. Sam bi celo rad, da bi moja hčerka čim dlje obdržala vse skupaj za sebe.   Najbolje po tradicionalnih navodilih. 
V zgornjem postu mišljena ženska je filipinske sorte, torej iz najbolj krščanske države na svetu zato me kaj takega sploh ne čudi. Pred 20. leti mi je ena filipinka rekla naj jo poročim, drugače nič ne bo.  Dandanes o tem narodu vem več in mi je logično saj očitno je pri njih, oziroma med Filipinkami cela poplava nedolžnih. V eni debati sem celo slišal, da so šle vse sestre družine nedolžne v zakon. 

Torej zasmehovanja ni in tako niti bilo mišljeno. Še vedno pa ne vem, če se z leti kaj več zaraste. 

Andres
« Last Edit: December 30, 2008, 05:34:28 AM by Anonymous »

Anonymous

• Guest
« Reply #50 on: December 30, 2008, 05:11:08 PM »
Aha,sedaj si povedal,da nekak raziskuješ",mislim si,da ni nic kaj naravno zasita",oz.po tvoje zaprasena",meso je meso,koža je koža,naj bi se dnevno umivala,čistila,verjeto z leti potemni",vse pa je odvisno od barvila kože,v tvojem pr.tam so prebivalci bolj rjave,rumene polti?
Mislim,da nepravilno,neustrezno sprasujes,če že imaš poznanstva tam nekje, potem kar na dan z besedo in direktno vprasaj in to je to ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #51 on: December 30, 2008, 05:25:10 PM »
Načeloma jaz vedno, vsak dan kaj raziskujem, zato če je vprašanje o devištvu je to kajpak nevsakdanje raziskovanje in primerov  je brez dvoma manj kot na kakšnem drugem področju. Glede potemnitve, oziroma obarvanosti z leti lahko trdim da je azijska rasa kot Pink panter. 
Glede na dejstvo, da sem poudaril filipinsko narodnost, ta teza ne drži popolnoma, saj le ti so močno pomešani s Španci in tako spet pridemo do deloma rjave barve. Z leti kajpak.

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #52 on: December 30, 2008, 08:25:12 PM »
preprosto, vprasaj jih, prasaj jo, poiklič al pošl sms,pa boš zvedel,preprosto

Anonymous

• Guest
« Reply #53 on: December 31, 2008, 04:11:08 PM »
Par primeru

Anonymous

• Guest
« Reply #54 on: December 31, 2008, 05:30:32 PM »
A tako to izgleda?  Me veseli, da je nekdo v sliki podal odgovor na vprašanje.  Očitno se z leti zaraste. 

Andres
« Last Edit: December 31, 2008, 06:25:50 PM by Anonymous »

Anonymous

• Guest
« Reply #55 on: January 01, 2009, 02:26:18 AM »
kako zaraste, je zacetek al  konec, ni razvidno iz slik

Anonymous

• Guest
« Reply #56 on: January 01, 2009, 05:41:41 AM »
Odgovor sem dobil na moje vprašanje in anonimnežu iz 53. posta te teme, tu zgoraj najlepša hvala. 
Zdaj se lahko ustavimo pri konstrukciji ženskega telesa. Slika pove več kot dovolj, da je bitje, med drugim tudi ženska narejena genetsko. Vse ob svojem času in luknjica za malo potrebo.  Nekako grem lahko zelo preprosto mimo vseh Darwinovih teorij, ali Eve in Adama. 

Andres

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #57 on: January 01, 2009, 06:49:28 PM »
No nism anonimnaž le del materiala z mojega arzenala sn ti poslal tako, da ne boš čist nevedn pogledal med filipinsko mednožje. Na koncu pa je slika po v slučaju filipink poroke. Je pa zanimivo kako narava poskrbi za vse. Tako bo poskrbela tudi za vse nas in vse kar se okoli nas dogaja.
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #58 on: January 01, 2009, 07:11:13 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #59 on: January 02, 2009, 12:43:23 PM »
Pišuka ta je še bolj popolna. :D