Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Intuitivna sporočila II. del

<< < (34/154) > >>

nensi:

--- Quote from: Azeleja on January 15, 2015, 08:27:44 PM ---
--- Quote from: nensi on January 15, 2015, 04:29:12 PM ---A se gremo igrat?

Odgovorite na naslednja vprašanja:

1. Koliko časa na dan ste pripravljeni posvetiti sebi?
2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.

--- End quote ---

1. 8 ur
2. 5 ur
3. 40 €
4. 70 €

--- End quote ---

Jasno, glasno  ;)
Kaj od tega je quality time, kaj pa samo quantity?
Kaj imam od tega?
 8)

nensi:

--- Quote from: Gloria82 on January 15, 2015, 08:36:11 PM ---
--- Quote from: nensi on January 15, 2015, 07:55:23 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on January 15, 2015, 06:35:15 PM ---

2. Koliko časa na dan ste omejeno časovno obdobje vsak dan zares pripravljeni posvetiti sebi?
3. Koliko denarja ste pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.
4. Koliko denarja na dan ste časovno omejeno obdobje pripravljeni investirati na dan v izboljšanje svojega počutja, zdravja, sreče, uspeha, blagostanja ... česarkoli pač, kar vam je pomembno.

--- End quote ---

1.Delam na tem, da cim vec
2...prav tako se trudim da cim vec.
3.za enkrat ne prav veliko, ker ni veliko na zalogi, a se trudim to spremenit
4.delam na tem, da bom za to lahko porabila cim vec
 :laugh:

A bi blo potrebno napisat direkt cifre?

--- End quote ---

No kaj ti misliš?  ;) :P

--- End quote ---
Jaz mislim, da niso cifre tolk pomembne, ampak je poanta v tem, kolk smo pripravljeni narest zase.
Denar niti ni pri vsem tolk pomemben-oz. kakor komu...

--- End quote ---

No in kolk si?
Daj no Glory, izdahni, izpljuni, povej si že enkrat tko kot je.
Fake it till you make it si porabla …  :P 8) No go.

nensi:

--- Quote from: sanjalka on January 15, 2015, 08:57:46 PM ---

--- End quote ---
1. 14 ur
2. 24 ur (odvisno za kako dolgo omejeno casovno obdobje gre)
3. 20€
4. Kolikor bi ga v tem obdobju imela na racunu, se pravi ves denar, ki bi bil na mojem racunu (spet odvisno za kako dolgo casovno obdobje gre). Aja, denarja na mojem racunu navadno ni prav veliko, oz. se hitro manjsa z vsakim dnem po prejemu place, tako da spet odvisno v katerem obdobju bi to bilo-tik pred placo ali takoj za placo ::)

Nensika, rada se igram taksne igrice, tako da ze nestrpno pricakujem nova navodila ;D

--- End quote ---

Bejbika a si ti mal odvisna od odvisnosti, sam vprašam …
Denarja na mojem računu navadno ni prav veliko. - Vau, kakšno mogočno omejujoče prepričanje gojiš - nič čudnega da je tako …  :o
Daj zamisli se malo no, please, please …
Odvisno … Ja od koga pa, če ne od tebe. Zakaj drugim prepuščaš, da tvoje gabarite postavljajo?  :embarrassed:
Kaj pa če bi jih sama? Kako bi bilo pa to?
 :-*

nensi:

--- Quote from: sasa on January 15, 2015, 10:47:39 PM ---Mislim, takole je. Sebi se moraš posvečat 24 ur na dan, ker si ti sam prioriteta, ne pa drugi. Ne glede na to, da imamo obveznosti skozi dan, moramo še vseeno obdržati sebe na prvem mestu, če ne, nas zlomi.

Denar vsaj kar se tiče mojega komforta, tukaj ne igra vloge, ker imam v glavi misel, da če se gre zame, za moje zdravje, napredek, moj duševni mir, potem ne gledam na ceno. Vem, da se bo denar že našel od nekje, pa magari če bo z neba dol padel. Zakaj bi se človek sploh moral ovrednotiti v denarju?

--- End quote ---

Way to go … A ti to tux zares al sam mal deklarativno pa na pisno pa to …
A se dovolj posvečaš sebi, zares?
Moramo se obdržat na prvem mestu - pa se - uspeš?
Kako se jaz ovrednotim? Kaj so moje vrednote?
Jih živim ali jih samo poznam?
 :-*

nensi:

--- Quote from: hannah on January 15, 2015, 11:04:03 PM ---1. 2 ure
2. 3 ure ali več, odvisno od situacije
3. 10 evrov (v kolikor mi to dopuščajo finance)
4. 20 evrov ali več, odvisno od situacije

odvisno od urnika, denarja, motivacije  ;D

--- End quote ---

Kaj lahko še naredim, da mi bodo situacije dopuščale to, kar si želim in potrebujem?
Kako lahko delam drugače?
Kaj je moja motivacija da delam stvari? Da jih delam kot jih? Da dopuščam da so stvari take kot so?
 8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version