Helou, helou.
Muči me selitev. Kostantno neke frke, zakasnitve, prestavljanja. Porkaflek a tole sploh bo?
Pa finance/job/kariera področja. Nikoli konca. Že mislim, da sem bp, pa uleti en "hudič" spet ??? 
Hvala

Zakaj pa vso to frko rabiš, ker on a ti nič noče sploh, nek del tebe jo iz nekih njemu "koristnih" razlogov pokliče.
Pogovori se sama s seboj, ugotovi kaj hraniš s to frko in čemu služi.
Kako bi pa bilo če bi bilo res vse ok? Kater dela pa pol panika zagrab, ko bo brezposelen kar se komplikacij tiče.
Ustavi se, ampak zares ustavi, ker drviš okrog ko sneta sekira (aaaa mi je kar žarnica počila ko tole pišem, si čist preveč v švunku) no in ko boš pri miru, bodi še mal, pa še mal, pa še velik pri miru, dihaj in ko se zares čist umiriš še mal dihaj, pol se pa poveži z vprašanji, ki sem ti jih napisala in začuti svoje odgovore.
Ja saj dihaš, oz. vdihneš, pa kdaj zares tud izdihneš? Tko v miru, globoko, na ful, ko si pri miru … 
Hmmmm za prodajo se mi ne zdi, da bi bila jaz... Zatika se pri zemljiški, pri sosedu je bilo tudi nekaj časa, zdaj upravnik zavlačuje,... Je možno da kdo drug drži oziroma noče spustiti? Na primer moja mati?
Vem da sem čisto preveč na hiper
Si bom vzela dihalno uro, dve, tri in se pogovorila s sabo
Hvala Nensi
Zatika se vedno v nekih zunanjih okoliščinah (zemljiška, sosed, upravnik), ker rabimo ogledalo, da nam to pokaže, naj sebe pogledamo, kje se mi zatikamo.
Zemljiška: kje nisi prizemljena, kje te odnaša?
sosed: sobivanje sama s seboj, sprejemanje sebe
upravnik: kako upravljaš svoje življenje
Bodi fajn.
Ko boš ugotovila, kje nisi čist "gladka"

in to odpravila, sprejela, spremenila, karkoli pač se odločiš, bo pa življenje gladko steklo, brez zatikanja