IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz bom pa šefa nabunkala pa z kavo ga bom polila ... SPET zamuja na sestanek.
Quote from: Opal on November 24, 2014, 09:31:29 AMJaz bom pa šefa nabunkala pa z kavo ga bom polila ... SPET zamuja na sestanek. Haha, si me nasmejala ko sam vrag. Nabunkala, hahaha. Mah, pri nas je standard, da šefe zamuja.
Nagaja se mi. Kakšne skrajnosti. Od deprimiranosti direkt do nagajalnosti. Čudne poti uravnovešanja ubira moja psiha.
Moj sodelavec je pa včeraj dobil hčerko. Pa grem gledat karto, v ASC je dvojček, pa rečem, da pa bo zgovorna. Pa on, ja, sej če jo mal po nosku pobožaš, že gode. Drugače pa ognjena bejba.
Quote from: Pika on November 24, 2014, 09:38:12 AMNagaja se mi. Kakšne skrajnosti. Od deprimiranosti direkt do nagajalnosti. Čudne poti uravnovešanja ubira moja psiha. Povsem primerno za današnji dan. teče v prazno v ... Zraven pa tempo diktira v ...
Ja. Ma pa vse v 7. Sonce, Venero, Luno, vse v Strelcu.
Quote from: Opal on November 24, 2014, 10:04:45 AMQuote from: Pika on November 24, 2014, 09:38:12 AMNagaja se mi. Kakšne skrajnosti. Od deprimiranosti direkt do nagajalnosti. Čudne poti uravnovešanja ubira moja psiha. Povsem primerno za današnji dan. teče v prazno v ... Zraven pa tempo diktira v ... Oooo, zanimivo. Kaj pa diktira v ? Vprašanje za odgovor na vprašanje od astrološko polpismene...
Quote from: Pika on November 24, 2014, 10:17:38 AMQuote from: Opal on November 24, 2014, 10:04:45 AMQuote from: Pika on November 24, 2014, 09:38:12 AMNagaja se mi. Kakšne skrajnosti. Od deprimiranosti direkt do nagajalnosti. Čudne poti uravnovešanja ubira moja psiha. Povsem primerno za današnji dan. teče v prazno v ... Zraven pa tempo diktira v ... Oooo, zanimivo. Kaj pa diktira v ? Vprašanje za odgovor na vprašanje od astrološko polpismene... Glede na počutje gor pa spet dol te bo držal v sredini, zlati sredini.