Author Topic: Olajšaj se malo. Osmi del.  (Read 89960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Olajšaj se malo. Osmi del.
« Reply #90 on: November 30, 2014, 09:31:46 AM »
Včeraj sem bila zgrožena, ko sem slišala novico, da je ravnatelj, ki so ga pred kratkim vlačili po medijih, naredil samomor.
Grozljivo je, kakšna je naša družba ...
Nikakor ne podpiram izpostavljanje tuje zasebnosti javnosti.
Razočarana sem nad ljudmi, ki se na ta račun naslajajo.
Upam, da bo povzročitelj dobil zasluženo kazen - najhujša pa bo najbrž tista, ki mu jo bo naložila lastna vest (če jo ima).

Žal mi je za vse tiste, ki jih je celotna afera prizadela.  :-X
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: November 30, 2014, 10:26:40 AM »
Jaz sem se za mizo skregala z mojim. Ker on obsoja ravnatelja za dejanje, jaz pa učenca, ker je snemal...

Prav tisto je rekel, kako lahko ravnatelj to počne na delovnem mestu, da je to javni prostor, da ni prvič, da se je nekomu življenje sesulo...

Jaz pa pravim, da se ne spuščam v to, kar sta onadva delala, pravim, da je popolnoma nepravilno, kar je učenec naredil.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: November 30, 2014, 10:41:43 AM »
Zalostno res. Osebno bi tistega ki je snemal kaznovala. Ce je to hotel da se izve bi lahko to pokazal predstavnikom sveta zavoda, obcine...ne pa takoj na radio in TV.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #93 on: November 30, 2014, 11:13:46 AM »
Jaz sem se za mizo skregala z mojim. Ker on obsoja ravnatelja za dejanje, jaz pa učenca, ker je snemal...

Prav tisto je rekel, kako lahko ravnatelj to počne na delovnem mestu, da je to javni prostor, da ni prvič, da se je nekomu življenje sesulo...

Jaz pa pravim, da se ne spuščam v to, kar sta onadva delala, pravim, da je popolnoma nepravilno, kar je učenec naredil.

Se strinjam.

Kaj je rezultat?
Ni nihče pomislil, kaj lahko to dejanje potegne za sabo?

9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #94 on: November 30, 2014, 12:08:21 PM »
Ja tudi ravnatelj in učiteljica bi naj pomislila, kaj tako dejanje potegne za sabo ... če že naj bi kdo mislil

Nisem na nobeni strani, konec koncev me sploh ne briga - a je bila prej kura ali jajc

Najlažje se je pa kar ubit - a ne - pa naj bodo vsi drugi krivi

Zdej pa bogi ravnatelj pa fuj učenec - al kdo že - pol naj pa še on nardi samomor, ko ga bodo odkrili .... a ne.

Mogoče pa sploh ni bil učenec, pač pa kakšen sodelavec HA
« Last Edit: November 30, 2014, 12:12:59 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #95 on: November 30, 2014, 12:23:48 PM »
Tea,

se nekako strinjam s teboj. Saj pravim, jaz se tudi nisem spuščala v to, ali je prav ali ne, kar sta ravnatelj in učiteljica naredila. Jaz sem samo rekla, da absolutno ni prav, da je učenec to snemal, izjava mojega je pa bila, potem nej pa še opice tožjo tistega, ki jih snema, ko nage letajo po kletki.  ::)

Samomor pa absolutno ni rešitev, to je pa en krat ena.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: November 30, 2014, 12:25:40 PM »
Saj pravim, mene to sploh ne briga.
Odpreš konzervo ribc pa ven skoč tale blesava afera in JJ

www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #97 on: November 30, 2014, 12:27:39 PM »
JJ pa ne komentiram več sploh.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #98 on: November 30, 2014, 12:32:38 PM »
Kaj ti moram že komentirat glede astro?
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #99 on: November 30, 2014, 12:33:58 PM »
V tranzitna in progresivna karta III je tema.Čaki, ti najdem.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #100 on: November 30, 2014, 12:34:38 PM »
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #101 on: November 30, 2014, 02:53:02 PM »
delam za sluzbo... ta teden sem enostavno vse v sluzbi tako pocasi delala, da mi nekatere stvari ni uspelo narediti.
Zdaj ko sem na zacetku rabim da naredim kaksno stvar, tako veliko casa :(

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #102 on: November 30, 2014, 03:13:14 PM »
delam za sluzbo... ta teden sem enostavno vse v sluzbi tako pocasi delala, da mi nekatere stvari ni uspelo narediti.
Zdaj ko sem na zacetku rabim da naredim kaksno stvar, tako veliko casa :(

Vidka, pošiljam podporo  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #103 on: December 01, 2014, 12:02:35 AM »
Ne vem, kam naj sploh dam tole... In astro in bk in vse skupej je tole. Včeraj je imel moj svak rojstni dan in z mojim sva bila vabljena danes na kosilo k njim, popoldne pa še na pijačo, ker sva hkrati tudi vaščana. No, greva midva na kosilo, pojeva in greva nazaj domov, ker je pa doma tudi moja tašča imela obiske in praznovanje. Ob 5h bi morala nazaj do moje sestre in njenega, pa sva šla šele ob 20h, ker so bili v najini hiši obiski do takrat. Greva midva tja, že ko sem prišla v prostor, mi enostavno ni bilo nekaj ok. Sem čutila, kje je alfa, ampak nikakor se nisem morala tja usest, skos neko presedanje, ker se je morala cela klop presesti, da je lahko en šel na wc, na čik itd. Mene vmes že glava nekaj hoče bolet, se končno prebijem do tiste alfe, me neha takoj glava bolet, čutim olajšanje, vse bilo ok. Potem sem se morala spet presest, itak na beto. Mojemu se je že zehalo, mu rečem pred deseto, prosim pojdiva domov. Potem se pa zaplete v debato z enim iz vasi, ki je bil edini normalen v tisti sobi. Mene čedalje bolj stiska, prou silila sem domov. Nisem direkt naglas rekla, ampak moj je vedel, koliko je ura, se mi je videlo. Ponavadi sem zgovorna, tokrat sem spregovorila celih pet besed.

Končno moj reče, greva, rečem vsem adijo, greva čez vrata ven, jaz že grem po klancu navzgor, moj pa še postoji minuto pred garažnimi vrati. Pride za mano, pa samo reče, da če bi še deset minut stal tam pred vrati, bi šel nazaj in se skregal z vsemi tam notri.

Moj lasten svak je rekel tako čez mene, da je moj rekel, da ga bo v kurac poslal, če še enkrat to sliši, da ga nikol več tudi pogleda ne. Hvala Bogu sem bila jaz toliko pametna, da se nisem zapletala v prepir z mojim, sem mirno reševala zadevo, ker je seveda moj rekel, zakaj sem hotela domov, da je moral tisto slišat. Kaj točno je rekel, ne vem, mi moj noče povedat, je pa moralo biti res hudo, ker mi je rekel, Saša, samo povej, pa bom poklical svaka tvojega in mu rekel, da nikoli več ne pridem k njemu, pa bom najbolj srečen. Pa še rekel je, da če še enkrat to sliši od njega, da ga niti jaz ne zaustavim, da ga ne bi poslal v kurac.

Že Tea mi je napisala, da bo moj spremenil odnos do sosedov. Ker moja sestra in mož živita v isti vasi, mojemu je pa mrk padel v tretjo natalno, notri ima pa natalno še Plutona. Poleg tega imam jaz tranzit Neptuna skozi tretjo. Ja, če si priznam ali ne, mi megli presojo glede moje sestre. Ker si nekako mislim, saj bo ok odnos med nama, saj bo bolje itd, pa v resnici ni, žal. Poleg tega je pa to tipično delovanje bete, ker ni me zastonj glava bolela tam nozri, plus neposreden napad je tole bil, čutim ga pa še sedaj, ker mi kot nekaj pritiska na glavo vse odkar sem doma.

Pa ko sem res mislila, da je moj svak ok človek, potem pa tole...
« Last Edit: December 01, 2014, 12:15:00 AM by sasa »
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #104 on: December 01, 2014, 01:21:08 AM »
Tebi se je proces večih mesecev namešal vse skupaj v enem večeru. Oboje gledano iz astrološke strani in tudi biokibernetske popolnoma paše skupaj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858