Author Topic: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki  (Read 175606 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki
« Reply #165 on: December 02, 2007, 12:57:45 PM »
Izpolnjeno iz moje strani ...

Tudi moj piskrček je že zraven. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #166 on: December 02, 2007, 06:11:25 PM »
pred kratkim sem si začela prepisovati Vojkove klicaje dneva za moje število. ob koncu dneva pa si zraven napišem še kaj se mi je čez dan zgodilo. za zelo zanimivo in poučno se je izkazalo :)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #167 on: December 02, 2007, 06:41:30 PM »
Dobra ideja Amfitrita

Darja :D

Offline Princes

• Mojster
« Reply #168 on: December 02, 2007, 07:32:02 PM »
Anketa opravljena..
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: December 03, 2007, 06:42:37 PM »
pred kratkim sem si začela prepisovati Vojkove klicaje dneva za moje število. ob koncu dneva pa si zraven napišem še kaj se mi je čez dan zgodilo. za zelo zanimivo in poučno se je izkazalo :)

Amfitrita, poiskusi si zvečer pogledati energije za naslednji dan in po položaju energij napisati kaj bi naj ta kombinacija energij prinesla...boš videla še bolj zanimivo bo. Vedno glej dnevno energijo v luči mesečne in letne...kot vidiš tudi Vojko skoz povdarja pomen kombiniranega delovanja energij. Ta mesec (7.11 - 6. 12), pa je posebej zanimiv, ker sta letna in mesečna energija enaki, torej je ta energija črne prsti zelo močna in kadar se še potroji v dnevu 2 imaš zelo lepo priložnost začutiti kako ta energija deluje. Kadar gledaš za sebe bodi pozorna v kateri hiši je tisti dan tvija energija in katera je na obisku v tvoji hiši.

lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #170 on: December 03, 2007, 06:45:07 PM »
Glede na to, da sem tako hudo prst(j)en 858, mi ta čas dvojka lahko še službo v decembru ponudi.

Andres
« Last Edit: December 03, 2007, 07:47:04 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #171 on: December 03, 2007, 11:09:39 PM »
Amfitrita, poiskusi si zvečer pogledati energije za naslednji dan in po položaju energij napisati kaj bi naj ta kombinacija energij prinesla...boš videla še bolj zanimivo bo. Vedno glej dnevno energijo v luči mesečne in letne...kot vidiš tudi Vojko skoz povdarja pomen kombiniranega delovanja energij. Ta mesec (7.11 - 6. 12), pa je posebej zanimiv, ker sta letna in mesečna energija enaki, torej je ta energija črne prsti zelo močna in kadar se še potroji v dnevu 2 imaš zelo lepo priložnost začutiti kako ta energija deluje. Kadar gledaš za sebe bodi pozorna v kateri hiši je tisti dan tvija energija in katera je na obisku v tvoji hiši.

lp. M
imaš prav. se bom potrudila. hvala za nasvet Mavrica  :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #172 on: December 06, 2007, 11:43:40 PM »

lp. M
imaš prav. se bom potrudila. hvala za nasvet Mavrica  :)

uf, zavzame veliko več časa, da naštudiram vplive energij za vsak dan naprej.
mislim, da je zaenkrat zame, ko se še učim bolje, da še nekaj časa delam za nazaj, potem pa morda ob vikendih, ko mi ostane več časa, naredim za en teden naprej  :)

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #173 on: December 07, 2007, 01:34:50 PM »
ojla, Vojko!

lepo da si tu z nami in da nam poveš še več in bolje tisto kar sami poiskusimo razumeti...

Kot ste nekateri videli,  je vrednost borznih indeksov padla. Tudi svetovnih, ne samo slovenskega. Predvsem pa se na tem področju dogajajo nepredvidljive situacije, saj je rdeča kovina 7 (finance, denar, finančne ustanove) v hiši bele vode 1, kjer pravzaprav ne vemo kaj vse se dogaja...

To si napisal v klicajih, pa se sprašujem ali je v takem obdobju treba bolj intuitivno ravnati...racio tu verjetno ne pomaga?

lp. myrjam

Živijo Mavrica

Kaj je zate racio?

Kaj je zate intuicija?

Zame je racio tisti del mene, ki se ga zavedam.
Zame je intuicija tisti del sebe, ki se ga ne zavedam.

Kako razvijemo intuicijo?
Kako razvijemo tisti del, ki se ga ne zavedamo?

Kaj ni to tudi skozi racijo?

Tad James pravi: Raciu je dobro natančno razložiti, kaj vse počne, za kaj vse je 'zadolženo' nezavedno - iz preprostega razloga, da spozna, da je nezavedno zelo pomembno in se z njim prične 'obnašati' spoštljivo in hkrati z njim sodeluje...

Vojko

Hvala, Vojko za tole razmišljanje...človeku vedno daš navdih za poglabljanje v sebe...in kar nekaj časa sem potrebovala, da sem dojela vso globino tega kar si povedal.

lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
Predvidi za december
« Reply #174 on: December 08, 2007, 03:39:30 PM »
Počasi objavljam predvide za december. Tokrat dan kasneje, pa bo že.
Tako je, ko je človek v devetki, ko se mi je zdelo, da bom opravil vse in še več prej, preden bo datum mimo.

No, v resnici je tako, da pripravljam širšo spletno stran, pa strežnik zanjo, pa programsko opremo itn. in da se pri tem veliko učim. Tako pa gre veliko časa tudi drugam in predvidi kapljajo na stran en za drugim. Objavljeni so že za 9,8 in 7.

Lep pozdrav vsem, Vojko
Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #175 on: December 08, 2007, 04:05:01 PM »
Sem že sinoči in pretekle dni brskal po tvoji strani, tako da tudi mislil sem si, da te kot vse nas baše čas.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #176 on: December 08, 2007, 04:39:02 PM »
Sem prebral predvid za osmico. Hvala lepa Vojko.  Že vnaprej lahko potrdim neke stvari za katere sem že  14 dni prepričan, da se bodo zgodilo točno v smeri kot piše v predvidu.   

Na tem mestu lahko tudi zapišem tisto o zanimivosti in zadetku za mesec november.  Na sorodnem forumu je Vojko objavil, da bodo vrednostni papirji padli, lahko pa se obdržijo, ali padejo manj le energetska podjetja.
To se je tudi zgodilo. Proti koncu meseca se je v svetovnih medijih začela poglobljena razprava če le ne gre za svetovno finančno krizo. Energetska podjetja ki jih spremljam so resda padla, toda neprimerno manj kot druge panoge.  Le ta so se okrepila že ob  začetku meseca, včeraj pa so dosegla stopnjo kjer  so bile prvega novembra.

Zanimivo, da druge panoge kot rečeno padle so, vendar okrepitev zahteva neprimerno več časa. Za primer lahko vzamem softwarsko in tudi finančno industrijo.  Finančna nekako stoji še zelo nizko v primerjavi z letnim povprečjem, softwarska se pobira, vendar popolnoma  po pričakovanjih jim še ne grem.  Ker ne želim zavajati javnosti bi rad poudaril, da so to viri podjetij, ki jih spremljam in ne panoge v določenem delu svetu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #177 on: December 08, 2007, 05:45:03 PM »
Sem prebral predvid za osmico. Hvala lepa Vojko.  Že vnaprej lahko potrdim neke stvari za katere sem že  14 dni prepričan, da se bodo zgodilo točno v smeri kot piše v predvidu.   

Na tem mestu lahko tudi zapišem tisto o zanimivosti in zadetku za mesec november.  Na sorodnem forumu je Vojko objavil, da bodo vrednostni papirji padli, lahko pa se obdržijo, ali padejo manj le energetska podjetja.
To se je tudi zgodilo. Proti koncu meseca se je v svetovnih medijih začela poglobljena razprava če le ne gre za svetovno finančno krizo. Energetska podjetja ki jih spremljam so resda padla, toda neprimerno manj kot druge panoge.  Le ta so se okrepila že ob  začetku meseca, včeraj pa so dosegla stopnjo kjer  so bile prvega novembra.

Zanimivo, da druge panoge kot rečeno padle so, vendar okrepitev zahteva neprimerno več časa. Za primer lahko vzamem softwarsko in tudi finančno industrijo.  Finančna nekako stoji še zelo nizko v primerjavi z letnim povprečjem, softwarska se pobira, vendar popolnoma  po pričakovanjih jim še ne grem.  Ker ne želim zavajati javnosti bi rad poudaril, da so to viri podjetij, ki jih spremljam in ne panoge v določenem delu svetu.

Andres

Lepa hvala, Andres

Hvala ti za povratno informacijo, ki jo daješ v javnost. Poleg tega ti kot veš, dovoljujem, da karkoli iz moje spletne strani objaviš na Katedrali. Tako bo za predvide izvedelo vse več ljudi, ki si želijo osebno rast tudi iz drugega vira. Seveda pa te prosim, da poleg navedeš vir. Kajti, ko si me povabil na sodelovanje, sem vedel, da časa ne bom imel preveč in torej posebej za Katedralo zaenkrat ne pišem. To pa seveda ne pomeni, da ne bom. Ti pa lahko stvari spremeniš sam.

Če si pripravljen sprejeti ponudbo, ti pošljem besedila tako, da boš lahko želene stvari 'izrezal' in objavil.

Upam, da bom kmalu odprl še novo spletno stran, ki pa bo bolj predstavitev mojega delovanja, Devetzvezdnega KI, Feng Shui-a, Ba Zi astrologije in NLPja in združitev vseh teh znanj v svetovanjih in izobraževanjih, ki jih nudim.

Prijeten večer in lep vikend ti želim, Vojko.
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #178 on: December 08, 2007, 11:47:47 PM »
v petek sem imela pri Vojkovem klicaju dneva, med drugim, napisano tole:
"Še danes vas ogenj segreva do te mere, da ni lahko zdržati. Če želite nakupiti kaj večjega, naredite to še danes..."

No, res je bilo tako. Nujno sem potrebovala nove čevlje... že dolgo iščem... ampak, si čevljev ne kupim kar tako... kar pošteno znam zakomplicirati vso zadevo pri tem ali so mi všeč, ali so predragi ali ne... ampak v petek sem kupila dvojne čevlje za ceno enih, da ne govorim o tem , da si mi zelo všeč  ;D

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #179 on: December 09, 2007, 12:21:50 AM »
Anketa opravljena..

Lep pozdrav, Princess

Hvala za izpolnitev ankete, tebi in vsem drugim.
Saj bodo tudi bolj pogoste, a tole pustim še ta teden, ker se največ ljudi zvrsti na strani ravno prvi teden po objavi predvida.

Lep pozdrav, Vojko
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006