Author Topic: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki  (Read 175577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Re: Opažanja po predvidih 9 zvezdnega ki
« Reply #225 on: January 24, 2008, 10:41:46 AM »
Kake maš danes...glej število prvega posta 222 in uro objave drugega 10:10:22...bo nensi razložila če pride naokoli

Tea energija ene te podpira in v letu ena si ti v osmici, ki pa jo ti nadziraš...torej leto "plezanja na goro" in leto preobrata za štirke...spomni se decembra...

Ko pa je mesec osem ste štirke v energiji ena, ki vas podpira, je pa to čas mirovanja in poglabljanja vase...

Bi rekla, da se boš poglobila v sebe in odvrgla nekaj nepotrebne prtljage in si odprla pot naprej...z gore je razgled lepši in boljši...

Kar se pa tiče datuma poroke pa bo moral Vojko priti naokoli...tega še nisem "vzela"

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: January 24, 2008, 10:49:02 AM »
 ;D ;D ;D

222 tvoje novo vsjene ideje začenjajo rasti v resničnost....

111 kontroliraj svoje misli .. odprirajo se vrata priložnosti in misli dobijo obliko z rekordno hitrostjo

hahah ... berem Skrivnost  ;D ;D ;D

Vem da plezam na goro, vem da odmetujem kramo ... sam ne vem, ali naj se poročim letos ali naslednje leto.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #227 on: January 24, 2008, 11:18:57 AM »
pa poglejva v naslednje leto, leto devet ampak tudi novo devetletje torej novo obdobje. Končuje se devetletje 4, karmično obdobje za štirice. Prihaja obdobje energije tri, obdobje hitrih spremeb. Leto 2006 nam je pokazalo kako to izgleda.

Torej se z letošnjim letom za tebe končuje eno širše karmično obdobje in ga boš letos z premišljevanjem zaključila. Drugo leto si pa celo leto v devetki...na pozornici, vsi te vidijo, leto slave...bi to lahko bilo leto poroke?

Saj vem, da boš  še v zvezdice pogledala...vsekakor čestitke...in saj se nikamor ne mudi. Uživajta, kdaj bosta papir podpisala, pa le izberita pravi čas, da bo zadeva tudi vbodoče tako dobra kot je zdaj.
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #228 on: January 24, 2008, 11:30:22 AM »
Oj, hvala ... se mi je kar zdelo. Saj tako tudi jaz nekako čutim  ;D

Hvala res.
www.Astro-Star.net

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #229 on: January 30, 2008, 06:02:55 PM »
ooo, Tea, to pa ni kar tako, no, tudi jaz sem vesela zate (čestitala pa ti bom, ko se boš poročila)  :D
tudi jaz še nisem vzela te teme, in boš res morala Vojkota malce podrezati, naj ti zaupa te skrivnosti. Sem pa prepričana, če so v daljni preteklosti na podlagi karakterjev DZK sklepali poroke, so na ta način zagotovo izbirali tudi najbolj ustrezen trenutek.

Torej: Vooooojjjkoooooo! Me smo radovedne ! :D

Drugače pa sem se oglasila, da malce opozorim na energijske spremembe, ki se dogajajo te dni. Prehajamo namreč iz ene letne energije v drugo (iz 2 v 1) in to se ob prehodih močneje občuti.

Ta teden imam v službi totalni kaos, nenormalno sem utrujena, popolnoma izčrpana (tudi moje sodelavke).
Zame si razlagam takole: moja šestica se izvija objemu energije hiše 9, ki me je dobesedno "razturavala" to leto. Ker prehajam v energijo letne energije 1 in s tem tudi hiše 1 močno občutim to "umirjanje" v tem, da za vse potrebujem več časa in energije in domov pridem kot cunja. Ogenj pa še vedno kaže svoje zublje v obilici dela, ki ga trenutno enostavno ne dohajam  :-[.

Upam, da me tale voda ne bo spravila v depresijo ali ob veselje za delo v turizmu, saj sem v ognjeni energiji, kljub temu, da mi ni najbolj naklonjena, naravnost uživala.

No mi bo pa energija vode prinesla namesto umirjene, deročo reko  ;) 

No, pa lep (utrujeni) pozdrav
 :-*

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #230 on: January 31, 2008, 06:34:44 PM »
danes je malo boljše  ;D
uf, sem že mislila, da se ne bo končalo

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
.....................
« Reply #231 on: January 31, 2008, 11:54:43 PM »
Ooooo, kako ste pridni tukajle pri Andresu.

Me res veseli, da ste dinamično aktivni in kreativni. Prav lepe stvari nastajajo. Hvala

Vojko
Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: .....................
« Reply #232 on: February 01, 2008, 07:43:21 AM »

Me res veseli, da ste dinamično aktivni in kreativni. Prav lepe stvari nastajajo. Hvala

Vojko

Prav lep pozdrav tudi tebi Vojko.  ;D  ... bomo videli, bomo videli. Čakamo da se energije prevesijo.
Je to 6 ali 7. februarja. Gremo namreč v leto Podgane.... hihi ... moje leto.  Takrat pa bo tudi sončni mrk že za nami in bo vse lažje.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
Novo energijsko leto se prične 4. februarja 2008 ob 13:01
« Reply #233 on: February 02, 2008, 08:14:47 PM »

Vojko

Prav lep pozdrav tudi tebi Vojko.  ;D  ... bomo videli, bomo videli. Čakamo da se energije prevesijo.
Je to 6 ali 7. februarja. Gremo namreč v leto Podgane.... hihi ... moje leto.  Takrat pa bo tudi sončni mrk že za nami in bo vse lažje.  ;)

Hojla Tea

Novo energijsko leto se prične 4. februarja 2008 ob 13:01 !

6. februarja pa je:

6. obletnica starta moje spletne strani: Devetzvezdni KI!

www.9zvezd.com

z rednimi letnimi in mesečnimi predvidi.
Do sedaj je to skupaj več kot 700 različnih predvidov!

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #234 on: February 02, 2008, 10:51:18 PM »
hoj, Vojko!

čestitke za obletnico in velika hvala da nam z predvidi omogočaš boljši vpogled v gibanje energije in s tem bolj kvalitetno bivanja tu in zdaj.

Ima pa Tea tudi prav...letos se kitajsko leto začne z šestim februarjem in ker prihaja leto podgane je to ob enem začetek novega cikla zemljskih znamenj.

bodi mavrično

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #235 on: February 03, 2008, 03:33:31 AM »
Moje čestitke Vojko. Vesel sem, da ti vse to lepo uspeva, kot sem tudi vesel, da si na novo postavil forum. Kajpak si ga tvoja stran tudi zasluži.   
Želim ti še veliko let prijetnega spletovanja.    :)

Mimogrede, če se lahko ravno semle nasujem. Nenavadno je bilo 5 januarja staro 9 let. torej sta obe strani vodeni.  Kot moja sestra, ki ima  6.2. rojsni dan.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #236 on: February 03, 2008, 06:52:26 AM »
Andres...zanimiva ura ,ko si poslal post...03.33:31 ;) :)

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #237 on: February 03, 2008, 10:34:46 AM »
Moje čestitke Vojko. Vesel sem, da ti vse to lepo uspeva, kot sem tudi vesel, da si na novo postavil forum. Kajpak si ga tvoja stran tudi zasluži.   
Želim ti še veliko let prijetnega spletovanja.    :)

Mimogrede, če se lahko ravno semle nasujem. Nenavadno je bilo 5 januarja staro 9 let. torej sta obe strani vodeni.  Kot moja sestra, ki ima  6.2. rojsni dan.

Andres

Zanimivo Andres, torej je nenavadno com šlo skozi vse energije in začenja nov cikl energij...lahko rečemo, da zdaj že poznaš kako se zadeve odvijajo v različnih energijah...

Želim ti da nas še naprej spoznavaš z nenavadnim in, da si v tem tudi v bodoče tako uspešen.

Na forum sem se prijavila pred kratkim, stran pa spremljam od leta 2005, enako kot Vojkotovo s katere sem prišla sem.

...in če smo pri RD na dan obletnice Vojkotove strani ima RD moj sin (6. 2.)

Oboma, Vojkotu in tebi želim da nas še dolgo spremljata vsak na svoj zanimiv način. Bodita mavrično

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #238 on: February 03, 2008, 01:35:46 PM »
Hvala Mavrica. Nenavadno je šlo res skozi čez vse cikluse 9zk energij, ne vem pa od katere je potegnilo največ, oziroma v katerem je bilo najbolj obiskano. To bi sicer moral analizirati, brez dvoma pa je bilo zadnje in tudi prvo leto bolj uspešno kot tam nekje v sredini.

Sicer pa imata obe strani 9zvezd.com in nenavadno.com neko posebnost. Orientirana sta drugače kot na vsakdanje debate, bolj sta globinski in tudi težje razumljivi kot recimo kakšna stran o mobilni telefoniji. 

Sicer pa bom moral v bodoče pripraviti nov članek za Nenavadno in sicer o zdravljenju, ki poteka v vesolju, a vendarle so reakcije fizično  občutne tu na zemlji, torej po vrnitvi nazaj. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #239 on: February 03, 2008, 01:56:13 PM »
Če lahko dodam še tehnični dejavnik, ki ni vezan na energije.  Pred devetimi leti ni bilo toliko ljudi priključeno na internet. Iskalnik  v Sloveniji je bil le eden, eventuelno dva. Matkurja in Slowwwenia.com  No, ko si se vpisal v Matkurjo si tam na osnovni strani viden ostal včasih več dni.  Če so te vpisali v ponedeljek si požel več pozornosti kot danes, saj kot danes so "šihtarji" tisti ki po spletu klikajo največ. 

Danes po devetih letih je nekoliko drugače. Takrat je bila nenavadno.com prva ali druga domena v Sloveniji s končnico com danes so to skoraj vse.  Slovenski iskalniki ne igrajo več takšne šihtarske vloge kot prej, je pa tu zato Google.  Pričakujem, da bo v tem letu tako Nenavadno kot 9zvezd  obiskalo več ljudi ravno iz tujih spletnih mašin.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858