ooo, Tea, to pa ni kar tako, no, tudi jaz sem vesela zate (čestitala pa ti bom, ko se boš poročila)

tudi jaz še nisem vzela te teme, in boš res morala Vojkota malce podrezati, naj ti zaupa te skrivnosti. Sem pa prepričana, če so v daljni preteklosti na podlagi karakterjev DZK sklepali poroke, so na ta način zagotovo izbirali tudi najbolj ustrezen trenutek.
Torej: Vooooojjjkoooooo! Me smo radovedne !
Drugače pa sem se oglasila, da malce opozorim na energijske spremembe, ki se dogajajo te dni. Prehajamo namreč iz ene letne energije v drugo (iz 2 v 1) in to se ob prehodih močneje občuti.
Ta teden imam v službi totalni kaos, nenormalno sem utrujena, popolnoma izčrpana (tudi moje sodelavke).
Zame si razlagam takole: moja šestica se izvija objemu energije hiše 9, ki me je dobesedno "razturavala" to leto. Ker prehajam v energijo letne energije 1 in s tem tudi hiše 1 močno občutim to "umirjanje" v tem, da za vse potrebujem več časa in energije in domov pridem kot cunja. Ogenj pa še vedno kaže svoje zublje v obilici dela, ki ga trenutno enostavno ne dohajam :-[.
Upam, da me tale voda ne bo spravila v depresijo ali ob veselje za delo v turizmu, saj sem v ognjeni energiji, kljub temu, da mi ni najbolj naklonjena, naravnost uživala.
No mi bo pa energija vode prinesla namesto umirjene, deročo reko
No, pa lep (utrujeni) pozdrav