NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Z veseljem....hvala
Lahko, ja.
Hehe boljše prezgodaj kot prepozno Se postavljam v vrsto
Tudi jaz se postavljam v vrsto. Hvala lepa
Tudi jaz lepo prosim
Tudi jaz bi bla zelo ti hvaležna
Quote from: Žarek on December 03, 2014, 04:05:15 PMTudi jaz se postavljam v vrsto. Hvala lepa Žarek, angeli si namenjajo naslednje sporočilo...»SKRITI BLAGOSLOV«Kar mislite, da je težava, je v resnici del odgovora na vašo molitev. Razumeli boste, zakaj je tako, ko se bo vse razrešilo. Zaupajte v nebeško zaščito in neskončno modrost, da bodo vaše molitve uslišane na najboljši možen način.
Oooooo, jaz bi tudi prosila za angelsko sporočilo za 2015.Hvala!
uuuu hvala hvala hvala a to pomeni da si moram obvezno službo poiskati?
res imaš prav, hrepenim po tem da si najdem službo hvala tebi in angelčkom
Quote from: Tejka on December 03, 2014, 01:49:58 PMHehe boljše prezgodaj kot prepozno Se postavljam v vrsto Tejka, zate prav tako...»SPREJEMANJE«Nase in na druge glejte skozi angelske oči, z brezpogojno ljubeznijo in sprejemanjem. Na ta način vsakogar navdahnete in dvignete na njegovo najvišjo možno raven.
Quote from: sasa on December 03, 2014, 01:11:48 PMLahko, ja.Saša, tebi so angeli za leto v katero prihajamo namenili naslednjo sporočilo...»ZAUPANJA VREDNO VODSTVO«Kot odgovor na molitev ste prejeli čudovito idejo. Ta ideja je resnična in je vredna zaupanja. Varno se lahko premaknete naprej, saj veste, da smo z vami na vsakem koraku. Prosite za našo pomoč in se odprite, da boste prejeli našo podporo za vse, kar boste potrebovali pri tej ideji.
Quote from: Maja on December 03, 2014, 12:14:55 PMA že? OK. Lepo prosim.Ja ja, že 1,2,3 bo novo leto no, pa poglejmo Maja, kaj ti angelčki sporočajo za leto 2015...»PRAVI ČAS«Sedaj je pravi trenutek, da delujete, kakor vas vodi navdih.Z nami (angeli) ob strani vstopate skozi odprta vrata. Ne zavlačujte ali zadržujte, saj je vse dozorelo na vaš uspeh. Vsaka stvar in vsi so na vaši strani in podpirajo pozitiven izid.
A že? OK. Lepo prosim.