9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: cvetka on December 03, 2014, 11:28:56 PMTudi jaz lepo prosim Tvoje sporočilo, Cvetka, se glasi...»SPREMENBE V USMERITVI«Spremembe, ki jih doživljate, so božansko usmerjene s pomočjo vaše novorojene pripravljenosti, da odprete svoje srce ljubezni in našemu (angelskemu) vodstvu. Varujemo vas zdaj in v prihodnosti, zatorej sledite poti do srečnih uresničenj vaših želja.
Tudi jaz lepo prosim
Quote from: Nena on December 03, 2014, 12:29:11 PMZ veseljem....hvala ...in z veseljem ti sporočam sporočilo angelov za leto 2015, Nena...»SPREJEMANJE«Nase in na druge glejte skozi angelske oči, z brezpogojno ljubeznijo in sprejemanjem. Na ta način vsakogar navdahnete in dvignete na njegovo najvišjo možno raven.
Z veseljem....hvala
Quote from: Tea on December 03, 2014, 12:27:41 PMJa itakTvoje sporočilo angelov Tea...»PRHA OBILJA«Da bi pozdravili svoje finančno stanje, nam najprej izročite vse skrbi, ki se tičejo denarja. Vodili vas bomo in vam pokazali, kako ustvariti in sprejeti obilje.Ko bomo delali skupaj, se bo vaše finančno stanje izboljšalo tako hitro, kot boste dopustili.
Ja itak
Quote from: Pika on December 04, 2014, 09:15:40 AMOooooo, jaz bi tudi prosila za angelsko sporočilo za 2015.Hvala! Pika, še zate sporočilo angelov za leto 2015...»DAJANJE IN SPREJEMANJE«Celotno vesolje deluje v ciklusu podobnim vdihom in izdihom. Kadar samo izdihujete (dajete) ali samo vdihujete (prejemate), padete iz vesoljnega ritma. Uravnajte vsak vdih svojega življenja z izdihom, da bodo vaše zdravje, energija in ponovna napolnitev optimalni.
Oooooo, jaz bi tudi prosila za angelsko sporočilo za 2015.Hvala!
tudi jaz prosim za eno sporočilce , hvala lepa p.s.777 postov, Glorija82
Če angeli dajo, še zame lepo prosim.
Quote from: taja6 on December 04, 2014, 02:39:40 PMtudi jaz prosim za eno sporočilce , hvala lepa p.s.777 postov, Glorija82 ja 777 Tebi Taja, pa angelčki za leto v katero prihajamo, sporočajo..."ODNOSI"Vaš osnovni odnos je med vami in Bogom. Vsi drugi odnosi izhajajo iz njega.Da bi pritegnili, ozdravili ali uravnovesili odnos, se še bolj privijte k ljubečemu stvarniku.Ko se počutite varne in ljubljene, takrat tudi vaši drugi odnosi zacvetijo in uspevajo
O, dragim angelom se pa tudi jaz priporočam. Prosim
Js bi se tudi v vrsto postavila če nisem prepozna