Author Topic: Angelsko sporočilo za novo leto  (Read 23627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: Angelsko sporočilo za novo leto
« Reply #90 on: November 18, 2015, 02:14:39 PM »
Prosim se jaz :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #91 on: November 18, 2015, 02:56:20 PM »

Zate hannah pa ....KUPID  :D
Angeli vidijo tvojo željo po romantični ljubezni. Namesto da bi delovali (angeli) v tvojem zunanjem ljubezenskem življenju, ti pomagajo od znotraj. Angeli pravijo, da ljubezenska zveza izvira v ljubezni do življenja samega. Ko boš dovolila, da angeli prebudijo to ljubezen znotraj tebe, boš posledično privabila in doživela več ljubezni v odnosih.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: November 18, 2015, 07:41:16 PM »

Zate hannah pa ....KUPID  :D
Angeli vidijo tvojo željo po romantični ljubezni. Namesto da bi delovali (angeli) v tvojem zunanjem ljubezenskem življenju, ti pomagajo od znotraj. Angeli pravijo, da ljubezenska zveza izvira v ljubezni do življenja samega. Ko boš dovolila, da angeli prebudijo to ljubezen znotraj tebe, boš posledično privabila in doživela več ljubezni v odnosih.

hvala :D :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #93 on: November 18, 2015, 10:20:54 PM »
Tudi jaz te prosim za sporočilo.
Hvala tebi in angelčkom  :-*

Nensi, sporočilo zate se glasi...
ZAUPANJA VREDNO VODSTVO
Angeli ti pošiljajo to sporočilo, ker želijo, da verjameš v svoje ideje, ki so odgovori na tvoje molitve. Zaupaj tem idejam.
Na poti naprej k uresničitvam tvojih idej, te bojo angeli podpirali, vse dokler boš redno preverjala,kam te usmerja njihovo vodstvo.
Kadarkoli se boš počutila ranljive, prosi angele, naj ti ponovno zagotovijo čustveno, duhovno in materialno podporo.

Hvala lepa Gloria, lepo leto bo vidim :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #94 on: November 19, 2015, 02:03:20 PM »
Tudi jaz se prikljucujem. Priznam da mi je bilo bolj pregledno prejšnja leta, ko smo imeli ločene teme glede na karte. Menda bom čez vikend nekaj malega prosta, pa bom vlekla samorogce, pa trust your vibes, pa no kar še ni spakirano kje
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #95 on: November 19, 2015, 04:19:31 PM »
Tudi jaz se prikljucujem. Priznam da mi je bilo bolj pregledno prejšnja leta, ko smo imeli ločene teme glede na karte. Menda bom čez vikend nekaj malega prosta, pa bom vlekla samorogce, pa trust your vibes, pa no kar še ni spakirano kje

Sporočilo zate Tejka
OSREDOTOČITE SE NA SLUŽENJE
Angeli so ti namenili to sporočilo, ker te skrbi tvoje življenjsko poslanstvo. Morda si bila negotova glede zaslužka, uspeha in ali te bodo drugi sprejeli. Namesto da skrbiš, kaj boš sprejela ali kako bodo reagirali drugi, se osredotoči le na to, kako lahko ti služiš.
Uporabi svoj naravni talent, strast in interes, da pomagaš drugim ali kakšni pomembni stvari.
Potem boš, po zakonu privlačnosti, prejela vso potrebno podporo.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #96 on: November 21, 2015, 08:31:38 PM »

Sporočilo zate Tejka
OSREDOTOČITE SE NA SLUŽENJE
Angeli so ti namenili to sporočilo, ker te skrbi tvoje življenjsko poslanstvo. Morda si bila negotova glede zaslužka, uspeha in ali te bodo drugi sprejeli. Namesto da skrbiš, kaj boš sprejela ali kako bodo reagirali drugi, se osredotoči le na to, kako lahko ti služiš.
Uporabi svoj naravni talent, strast in interes, da pomagaš drugim ali kakšni pomembni stvari.
Potem boš, po zakonu privlačnosti, prejela vso potrebno podporo.

Ooooo hvala Gloria :-* :-* :-*

Za moje kartometanje bom kar novo temo odprla, se ne znajdem najbolj v tejle.  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna