Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami
Sporočilo za tebe. 4. del
Andres:
Tale sporočila nikoli niso bila tedenska, kaj šele vsakdanja praksa. Pridejo ko pač pridejo in tako so ta prišla danes katera odpiram tu, v 4. delu.
Imam na čutu, da bo ena dobila na lotu, na srečkah, skratka neka sreča jo bo obsijala. Ta ženska je temnih las in je imela ali ima bradavico pod bradavico. Ne vem točno za katero bradavico gre, na joških ali kje drugje, skratka prepoznala se bo po bradavici pod bradavico. Če ima hemeroid in pod njim še enega ravno tako drži.
Kaj mora narediti? Od prvega križišča ko bo zavila levo naj si izpiše registracijske številke prvih treh avtomobilov rdeče barve. Črke naj zloži skupaj in mogoče z mešanjem celo dobi lokacije. To ni obvezno. Številke, ki ji bodo ostale so pomoč pri igranju na sreču. Doda naj številko 47 in 22 ter to je to.
Če je sama doma na ulici s številko 47 in 22 ozirom z odibitkom petnajst kar je 32 ali 7 naj preprosto to vse prepusti svoji sestri, ki jo vidi pogosto, ali tisti prijateljici, ki jo ima kot za setro in jo ravno tako vidi pogosto Veliko sreče želim.
Moški, ki je pri nas bo imel srečo, če bo cel teden jedel hrano, ki vsebuje papriko. Po sedmih dneh te hrane naj spije pivo, oziroma če je abstinent naj spije nekaj drugega gaziranega. Ko bo rignil naj počaka na tretjo žensko osbeo, ki bo prišla mimo. No, tu se splača probat. Je pa tudi nekaj s stavbo kjer ta ženska dela. Mislim, da bi imel on v tem poslopju več poslovnega napredka kot pa ona.
Ženska, ki se je sporekla s starejšo žensko, verjetno mamo, ali pač eno babnico ima pri tej ženski pravzaprav veliko sporočilo. Nemudoma naj se pobota in ob prvem pogovoru ji bo ona med besedami razrkila tisto kar je naša članica čakala deset deset le. Ne vem za kaj gre, zato pač se spomnite če ste se kaj kregale v teh zadnjih dneh. Termin je največ od včeraj in do dveh tedno v preteklost.
Tista ki ima rada rože, a ji nekako uspeva samo ena ima oboževalca. Ta si ga doma na roke meče revček, zato bo naredilo medvedjo uslugo temu moškemu če se vsaj malo pogovarja z njim. Ne mu dati nobenega upanja, ker lahko je tudi posesiven in morebiti celo nevaren. Ima brke in enake barve torej rjave tudi reklc, ali jakno.
Andres
Jane:
Nic zame ;D
Žarek:
Zanimiva sporočila :)
Rena:
Zame tudi nič. Imam pa sicer "nežno" nadležnega oboževalca, ki pa nima brkov. Sem ga enkrat že dala na hladno, a še ni skapiral :P
Škratinja Nagaya:
Zame tudi zgleda nič.
Kot Rena... tudi jaz sem bila pozorna na oboževalca, mi je zadnjič rožo prinesel in take so tudi edine, ki pri meni uspevajo, dokler imajo vodo. Tip nima brkov, nosi pa rjave jakne. Ni nič nevaren, ga že dalj časa poznam, ima pa upanje, zato je postal malo nestrpen. Hm.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version